najpierw trzeba potrenowac na duzych hopkach :) ale i tak jestem pod mega wrazeniem :) sliczny tailwhip i ladnie nakrecony tylko niektore ujecia sa zbyt przekombinowane :)
a tak wogóle on skleił tego tailwhipa ? bo jak się przyjżałem, to wydaje mi się, że jedną nogą na pedał nie trafił, a ujęcie jest takie, że nie widać dokładnie jak ląduje.
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
jeśli film sie podobał to zapraszam na hopeczki w Ozorkowie(okolice Łodzi)wielkie dzięki dla Adriana ze Zgierza za umieszczenie filmu na stronie.pozdro!!
jeśli film sie podobał to zapraszam na hopeczki do Ozorkowa (okolice Łodzi)wielkie dzięki za umieszczenie filmu na stronce dla Adriana ze Zgierza,pozdro!!
co prawda to nie moja dyscyplina, ale filmik bardzo mi sie spodobal. fajne ujecia itp. nie podobala mi ise jedynie muzyka(ale w koncu o gustach sie nie rozmawia:p) az miło jest popatrzec jak Polak tak zajebiscie miesza!! wkrec sie gdzie trzeba i kariere masz gwarantowana:D z filmiku wywnioskowalem ze jestes mlody, wiec pewnie jeszcze wiele sie nauczysz. na tą chwile jest zajebiscie. trenuj, trenuj ostro trenuj. RESPECT DLA CIEBIE!!
muza fajna, montaz momentami swietny, triki ostre... czyli pozytywnie :] niestety niektore ujeca sa moim zdaniem kiepskie i nie bardzo widac albo kiepski efekt. ale niektore sa naprawde swietne. no i widac, ze jednak na niekiepskim sprzecie to nagrywano
koziolekbmx pisze:nie wiem gdzie to dojrzałeś na tym filmie z tym can can'em,za każdym razem złapałem pedałki oprócz tailwhipa,ale jestem blisko:)))))
pozdro
film jest zarąbisty !! jak kamil umie dobrze tailwhipa to może na dirtówce niech spróbuje :D:D:D !!! filmowi daje 6 na 6 !!! spoko triki , muza , montaż , ujęcia. Gratulacje to chyba jeszcze tylko flipa brakuje ???
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!