Mam pytanko dotyczące filmów. Kto coś wie o nowych częściach Chain Reaction, Kranked itp.?
Lub jakiś innych fajnych filmach. NWD dla mnie już nie istnieje :/ 1 – Nie ma Josha
2 – MUZYKA
Mam NWD 1, 2, 3, 5, 6, w 5tce nie widze Bandera :/ Mam wersje na 1 płycie. Jest on na tej drugiej czy nie ma wogóle?
Podajcie tytuły Fajnych filmów (najlepiej z Benderem, oprócz NWD) lub jakieś linki do eMule. Z góry dzieki, POZDRO!
Hope dobre pytanie bo w 5 i 5 nwd bender jest w napisach a mam ylko chyba jakąś wybrakowaną cześc czy jak?? w 5 w napisach w w 6 są podziękowania dla josha i chyba olisy bender to małżeństwo czy jak?? no nie wiem a chain reaction by sie przydało jakieś fajne nowe albo inne wymiaające filmiki może jib3??
No właśnie, nie wiem co ludzie mają do 888... Przecież to niezły amorek do DH, a to, że wszyscy na nim jeżdżą, to właśnie to potwierdza... A że Marzocchi ostatnio poszło w robienie 298309345 odmian 888 i 66 to inna sprawa :/ ...
Te niektore nowe filmy to moim zdaniem odgrzewanme kotlety :/ a jeszcze ten nwd 6...porazka ....Brakuje filmow typu kranked Ale Bardzo mi sie podobał Earthed 2 i za niedlugo wyhcodzi E3 i mam nadzieje ze bedzie spoko :P Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
<<MASA>>a teraz cie zatkam bo jexdziłem na 888!!!!!!!!!!!! ale brzydko to wyglada jak każdy z nich skacze na 888! kiedys było lepiej jeden miał juniora 2 super t, 3 monstera nastepni torado, super monster, rse i tak dalej