Birol demko
-
- Kontakt:
hehe Birol wpadaj do nas do Chełma,. zbierzemy ekipe i pojedziemy na kredownie, ja tam testowałem dropy i jest z czego pokicać, a lądowanie strome jak diabli to przynajmniej nie czuć jak spadasz, ja znalazłem ostatnio 5 metrowego, ale skoczyłem na początek ladowania, jak sie postarasz to 7 metrów skoczysz, luuuzem
Panie nieźle!
Przyjemnie się to oglądało choć szkoda, że takie krótkie. Dirty na tym klocku hmm ;) duże brawa za wytrwałość i technikę - całość cieszy oko przez te niecałe 40 sekund.
Podobał mi się ten dropik na końcu - długo tą przecinkę robiliście na dole? Kilka drzewek chyba nagle dziwnym zbiegiem okoliczności znikło... :)
Przyjemnie się to oglądało choć szkoda, że takie krótkie. Dirty na tym klocku hmm ;) duże brawa za wytrwałość i technikę - całość cieszy oko przez te niecałe 40 sekund.
Podobał mi się ten dropik na końcu - długo tą przecinkę robiliście na dole? Kilka drzewek chyba nagle dziwnym zbiegiem okoliczności znikło... :)
[url]http://www.freeride.j.com.pl[/url]
Birol nawet się nie dziwie że mnie nie kojarzysz bo do tej pory nic specjalnego nie (z)robiłem ;] mam zamiar sobie na wiosne złożyć rower do dirtu/streetu i jak sie wyrobie i kupie jakieś lepsze części (żeby sie nia zabić na tym rowerze :/) to może zaczne jeździć i sie pojawie tam na dircie ;) (wyjdzie pewnie koło wakacji... :( ) Nie będe pytał kto, ale w jakis sposób te 'pare osób' skończyło swoją karierę z rowerem???
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
delikatnie mowiac... przecenili swoje mozliwosci...
Co ciekawe, najpierw jednemu mowilem ze skakac nie umie, nie posluchal, rozjebal sie, naderwane miesnie i sciegna karku. Drugi natomiast jego koleszka, nie wyciagna z tego zadnych wnioskow i mimo ze tez go uprzedzali, postanowil jednak udowodnic swoje umiejetnosci i z dirtu zwijali go karetka.
Co ciekawe, najpierw jednemu mowilem ze skakac nie umie, nie posluchal, rozjebal sie, naderwane miesnie i sciegna karku. Drugi natomiast jego koleszka, nie wyciagna z tego zadnych wnioskow i mimo ze tez go uprzedzali, postanowil jednak udowodnic swoje umiejetnosci i z dirtu zwijali go karetka.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
Magic wiesz jak skończyli,jeden latał ciągle jakby na siedząca,najezdzal na wybicie prawie na siedzaco i jak zaaplikowal jumpa z duzej hopy to oczywiscie niedolot kolem pikowanie i jeb, kolnierz ortopedyczny ponadrywane miesnie szyi i pleców.Drugi chlopaczek juz latal lepiej niz pierwszy, chyba sie zbyt wolno rozpedzil albo nacisnal hamulec przed wybicie dolecial only przodem,tak go jebnelo ze polecial przez kiere i tylko zegarek uratowal mu kosc,ze nie wyskoczyla i tak oto i drugi zakonczyl jumpy. Wszyscy oni chyba chieli zrobic to dla lansu albo cos udowodnic innym,wiedzieli,ze nie maja jeszcze umiejetnosci i tak sie to skonczylo ich skakanie. Teraz skacza tylko ktorych umiejetnosci sa pewni starzy wyjadacze z lubelskiej sceny a to dla bezpieki tylko.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
jak tak to chyba najpierw (przynajmniej) dwa razy sie zastanowie zanim będe próbował na tym dircie skakać... :|a na bank najpierw poćwicze gdzie indziej :] a i jeszcze bez podstawowych ochraniaczy i kasku też nie będe próbował ;] czyli jeszcze jakiś rok zbierania hajsu przede mną... :/
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl