Na rowerowy.com jest napiasne ze ten duncon nie ma haka pod przerzutke czyli on nie moze miec przerzutki?? tylko singla z nigo mozna zrobic?? bo nie rozumiem za bardzo.
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Zajebiscie =/ Ale ja sie tak serio pytam bo mysle jaka by tu sobie rame qpic na przyszly rok do street dirt i lekki freeride. z przewaga na street i dirt i mysle nad ns streetlegal,pussy moze pitbull
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
nooPuzel powiedzial serio :) shimano sis mają takie mocowanie (niektore modele sisow maja tez takie zwykle) takie mocowanie, ze mocujesz taki wiekszy hak przezutki pod śrube/zacisk od koła. Ale osobiście jesli chcesz jezdzic street dirt/ fr to pussy to bezsens. Bierz pitbulla, lżejszy, wytrzymały i bardzo uniwersalny. Noi ma genialne geo :] Polecam pitbulla!
moze podmienil hak na jakis ktory pasuje :) moze z pointa? tam tez są poziome haki z tego co sie orientuje. warto spytac duncona, moze mają haki do pussy z mocowaniem na przezutke :]
ja tez bym na twoim miejscu nie zakladal a hak to bym odciol bo na *uja mi a niema haka w nowych pewnie dlatego by odelzyc tyl ktory zostal obciazony wspaka na dolnych widlach
knypal próbowałeś w swoim rowerze zrobić singla?? Możesz spróbować nie wydając kasy... Też byłem przeciwnikiem, a teraz nie wyobrażam sobie że łańcuch miałby mi sie obijać o ramę, a przerzutka za kilka stów wkręcać w szprychy.
co za idioci ... prosze was nie piszcie takich glupot :/
"moze podmienil hak na jakis ktory pasuje :) moze z pointa? tam tez są poziome haki z tego co sie orientuje. warto spytac duncona, moze mają haki do pussy z mocowaniem na przezutke :] "