Tuning Mozo Soul POMOCY
Tuning Mozo Soul POMOCY
Ostatni przeczytałem w jakimś teście, że Mozo Soul X ma olej tylko w jednej goleni, a w drugiej go nie ma. Może jak by zalać ta druga goleń olejem. Czy to może cos dać? Czy ktos tego próbował?
wymien olej na zadszy i smaruj go codziennie teflonem to będzie w miare chodził :) i tę wajche od dolu przerkęc tak aby byla ustawiona do przodu. A amor to jest totalna porazka :] W opisie pisze ze 2.5 sie miesci a tam 2.3 sie miesci i nic miejsca nie zostaje i jeszcze ta praca. Wspolczoje Ci ze to kupiles.
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Co TY mowisz. Ja rst delte moge z czystym sercem polecic. Zajebisty amorek. Nie spodziewalbym sie nigdy az tak dobrej pracu po rst. Zeby nie bylo ze chwale to co mam, bo jezdze na juniorze ale rst delte tez polecam.za0_DR/FR pisze:Strzeż się mozo, rst, syftoura i tym podobnych marek, które mają zbesztaną opinie wśród nas.
Co do mozo to najlepiej tak jak ktos wczesniej doradzil sprzedaj byle szybko ;)
dieee Jest u mnie w mieście jedna delta i do ideału jej troszkę brakuje. Po za tym kękają w nich dolne korony koło śruby którą sie prykręca rure sterową.
wookie85Ja nie mam zamiaru o niczym dyskutowć, wyraziłem swoją opinie. Dla mnie nie ma czgoś takiego jak dobre rst i suntour (oprócz NS). Z rst mam nie miłe przeżycia (ubiegło roczny temat o moim przygodach z rst).
Z mozo to bawiłem się tylko groove q, większego gówna i ścimy nie widziałem. A soul x nie wiele się od niegó różni oprócz tego że ma tak jakies tłumienie, zaciera się jak ********. Nie wim jak w środku cz tak samo jak w groove q są plastikowe ślizgi, ale ot jest szczyt na miare makrokesza.
Aha i jeśli chodzi o gówniane amorki to mogę dużo powiedieć. Miałem ich koło 5 i żaden nie dał rady więcej niż 2 miechy, aż się w końcu nie przekonałem że nie warto na tym oszczędzać.
wookie85Ja nie mam zamiaru o niczym dyskutowć, wyraziłem swoją opinie. Dla mnie nie ma czgoś takiego jak dobre rst i suntour (oprócz NS). Z rst mam nie miłe przeżycia (ubiegło roczny temat o moim przygodach z rst).
Z mozo to bawiłem się tylko groove q, większego gówna i ścimy nie widziałem. A soul x nie wiele się od niegó różni oprócz tego że ma tak jakies tłumienie, zaciera się jak ********. Nie wim jak w środku cz tak samo jak w groove q są plastikowe ślizgi, ale ot jest szczyt na miare makrokesza.
Aha i jeśli chodzi o gówniane amorki to mogę dużo powiedieć. Miałem ich koło 5 i żaden nie dał rady więcej niż 2 miechy, aż się w końcu nie przekonałem że nie warto na tym oszczędzać.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
za0_DR/FR a wszystkie te gowniane amory uzywales zgodnie z przeznaczeniem ? ;] pewnie nie stad ta opinia ze gowniane , sam mialem 2 rst hi-5 i za taka kase jak kupilem to byla bdb alternatywa i chodzila naprawde dobrze jak na swoje mozliwosci a przyczepic sie zbytnio nie bylo do czego.
www.mm-foto.pl