DUNCON PITBULL 14" I STERY DA BOMB X10
DUNCON PITBULL 14" I STERY DA BOMB X10
Mam pytanie, do kogos kto ma taki set. Kupilem ramke + stery z 5 letnia gwarancja ale mam problem z wbiciem sterów! Doszly mnie glosy ze nawet wprasowac jest trudno je(?!) prosze o pomoc
hej stary!
Jam mam taki set. Tak jak mówli koledzy musisz mieć specjalne narzedzie park toola np. pamietaj ze zamontowaniu tych sterów jest je kuuuurrrrewsko trudno wybić -jeśli kiedyś byś chciał ale i tak watpie abyś jeździł na jednej ramie 5 lat czasami fajnire cos zmienic
fajnie 5 lat gwary
Jam mam taki set. Tak jak mówli koledzy musisz mieć specjalne narzedzie park toola np. pamietaj ze zamontowaniu tych sterów jest je kuuuurrrrewsko trudno wybić -jeśli kiedyś byś chciał ale i tak watpie abyś jeździł na jednej ramie 5 lat czasami fajnire cos zmienic
fajnie 5 lat gwary
team www.CYKLOTUR.com
no wiem ze bez serwisu nie da rady a wybic bedzie bardzo ciezko! na tej ramie bede jezdzil max 1-2 lata wiec gwara zostanie dla potomnych :P
w mkbiku powiedzieli ze z tymi sterami maja problemy czasem i ze zobaczy sie na miejscu,
natomiast w twomarku powiedzial koles ze na miejscu za 7 zeta mi to zrobia
takze czeka mnie mala wycieczka z ramka
dodatkowe pytanie!
JAKIE MACIE AMORY W PITBULLACH?
w mkbiku powiedzieli ze z tymi sterami maja problemy czasem i ze zobaczy sie na miejscu,
natomiast w twomarku powiedzial koles ze na miejscu za 7 zeta mi to zrobia
takze czeka mnie mala wycieczka z ramka
dodatkowe pytanie!
JAKIE MACIE AMORY W PITBULLACH?
ta rama jest zla... jest hu.jowa... sam ja mam i gr... chce ktos kupic??... jeszcze wzielem za duza to juz wogle tragedia moze i do fr i jakotakiego sciagania sie nadaje, ale ogolnie ma zjebana geometrie:/ wiec poradze ci zebys ja szybko oddal i kupil cos innego np dr jekylla, a jak masz mneij hajsu to bicza czy cos, w kazdym razie sprzedaj
jak bedziesz robil to bardzo dokladnie to wbijesz ale nie mozesz przekszywic miski za bardzo jak ja wbijasz a jesli juz je przekszywiles mozesz prubowac imadlem
a co do ramy zycze ci by nie pekaly tak jak mi 3 w 16 miechów w tym ta z 2005 wytrzymala tylko 4 miechy
i nie ma sensu do niej wkladac wiecej niz 130 optymalnie jest 100-110 ugina sie i nie zawadza sie pedalami o ziemie ale to moja osobista opinia
a co do ramy zycze ci by nie pekaly tak jak mi 3 w 16 miechów w tym ta z 2005 wytrzymala tylko 4 miechy
i nie ma sensu do niej wkladac wiecej niz 130 optymalnie jest 100-110 ugina sie i nie zawadza sie pedalami o ziemie ale to moja osobista opinia
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
a dleczego to geometria jest chujowa? mi się na Pitbullu zajebiście jeździło, a to że kupiłeś zły rozmiar to wina ramy?q[]-[]ta pisze:ta rama jest zla... jest hu.jowa... sam ja mam i gr... chce ktos kupic??... jeszcze wzielem za duza to juz wogle tragedia moze i do fr i jakotakiego sciagania sie nadaje, ale ogolnie ma zjebana geometrie:/ wiec poradze ci zebys ja szybko oddal i kupil cos innego np dr jekylla, a jak masz mneij hajsu to bicza czy cos, w kazdym razie sprzedaj