mi sie filmik podoba w 95 % ogolnie to trial troche mnie zniesmaczyl - wolalbym jesli juz by mial byc to zeby byly to scenki pojedyncze miedzy roznymi ujeciami fr ale tak to spoko a najlepsza jest koncowka filmu z glebami i mistrzowskim tancem :D respect
ZA.... Za.... Za... zajebiste - jak to ktos napisał wyżej - mimo, że nie ma jakiś super ekstra dropów to to wszystko jak dla mnie jest super, może minimalnie za długie...
A końcówka - TANiEC - szaczunek, szacunek, szacunek :) Świetne złożenie tego wszystkiego pod muzykę ( całego filmu ogólnie )!
Strona MB powstanie do 2ch tygodni...pracujemy nad nią ;)
adres strony to WWW.MUD-BROTHERS.COM (jeszcze nie działa:P)
Dziekujemy za takie dobre komentarze :)
W przyszłym roku postaramy sie zrobić wiecej produkcji niż tylko jedna..
no jestem pod wrazeniem. Nawet sie do niczego nei rpzyczepie mimo zlego humoru, bo film mi go troche poprawil. Lubei freeride i bardzo fajnei mi sie to ogladalo. Dobrzez ze nei bylo stritu, bo by film to pokwasiło. Ten trial w/g mnei tez niepotrzebny. Widac ze neizla z was ekipa i macie duza radoche z robienia filmu.
Widze ze ktos pinacle uzywa hehe, polecam bardziej zaawansowane programy jesli jeszcze chcecie pokombinowac.
bardzo ładnie, 4 z plusem :)
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
GARY sory, że tu pytam, ale takie pytanko - jeśli się nie mylę jeździsz na hookwormach. jak sie te oponki sprawują w lesie, we freeridzie, dircie, czy northshorach ?
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
mam 2 komplety opon, hookwormy i high rollery. generalnie oponki spisuja sie swietnie na suchym i ubitym terenie.. w lesie juz troche slizga, a efekty mozna zobaczyc w arh+ na 08:19 :P droga hamowania czasami zbyt dluga :)
troche sie sciagalo ale to wina netu ktory na poltora dnia odmowil posluszenstwa :|
film zajebisty zajebisty zajebisty najlepszy i w ogole top!! jedyne do czego sie przyczepie to do kamerzystow ktorzy nie zawsze trafiali kamera tam gdzie trzeba. kupcie obiektyw szerokokatny jesli nie macie. a cala reszta to miod... muza, montaz, ujecia, pomysl, humor, zajebiste zakonczenie (zakaszczony tancerz rzadzi :D).... splaszczenie obrazu tez swietnie wyglada, choc tu gratzy dla sruby ktory chyba jako pierwszy wpadl na ten pomysl w trailerze pfc4:)
az strach pomyslec co bedzie za rok!! podniesliscie poprzeczke i to wysoko.....
Dziekujemy za komentarze :)
Jesteśmy mile zaskoczeni i tak samo jak Wy mamy nadzieje ze koljene częsci bedą jeszcze lepsze od tych, które już sie ukazały :)
pozdro od Mudersów ;)