"REVOLUTION"- pełnometrażowy film
-
- Kontakt:
może arh+ jest bardziej dopracowany, intro, sposób składania
ale materiał jest nudny, długi, trial dłuży, nie pokazują czegoś co robi budzi większe emocje, szczególnie nothshory na początku
revolution jest bardziej amatorskie, widać że szybko zrobione, ale jest ciekawy materiał, film się nie dłuży, muza jest jako-tako dobrana, film jest efektowny i szybki
arh+ ma gorszą muze
intro przed jazdą szczekiego i końcówka jest zajebistsa
oglądnołem revolution i arh+ kilka razy, nie mam ochoty pisać w dwóch topicach, revolution jest nieco inny od mud brothers, ale jest imo lepszy
jakby podłożyć nieco inną nute i inne przerywniki to film warto by puścić na forum pinkbike'a i jeszcze dalej :]
zeszłoroczne produkcje mb "chuziek" "reload" były świetne
co do arh+ mam negatywne mieszane uczucia, film nie ma tego jaja, za to revolution ma już to coś, że powiesz na końcu zajebiste, ja chce jeszcze raz
ale materiał jest nudny, długi, trial dłuży, nie pokazują czegoś co robi budzi większe emocje, szczególnie nothshory na początku
revolution jest bardziej amatorskie, widać że szybko zrobione, ale jest ciekawy materiał, film się nie dłuży, muza jest jako-tako dobrana, film jest efektowny i szybki
arh+ ma gorszą muze
intro przed jazdą szczekiego i końcówka jest zajebistsa
oglądnołem revolution i arh+ kilka razy, nie mam ochoty pisać w dwóch topicach, revolution jest nieco inny od mud brothers, ale jest imo lepszy
jakby podłożyć nieco inną nute i inne przerywniki to film warto by puścić na forum pinkbike'a i jeszcze dalej :]
zeszłoroczne produkcje mb "chuziek" "reload" były świetne
co do arh+ mam negatywne mieszane uczucia, film nie ma tego jaja, za to revolution ma już to coś, że powiesz na końcu zajebiste, ja chce jeszcze raz
http://forum.bikeaction.pl/index.php
Krusherd.dk pisze:arh+ ma gorszą muze
o który film Ci chodziło bo nie wiem do konca :|? ( ta muza tu mota)Krusherd.dk pisze:revolution jest nieco inny od mud brothers, ale jest imo lepszy jakby podłożyć nieco inną nute i inne przerywniki to film warto by puścić na forum pinkbike'a i jeszcze dalej :]
p.s. Dlatego Ci sie dłuzy bo "ArH+" trwa 15min z hakiem a Szczekiego 10 :)
http://chudy.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krakus_dh pisze:Wniosek: Niech Mud Brothersi wezmą się za filmowanie polskiej elity
ale pieprzysz.. powiedz mi po co?? wolimy krecic i ogladac wlasna jazde :] robimy to co robimy tylko i wylacznie dla siebie i wlasnej przyjemnosci... bo najwiekszy fun jest wlasnie z tego, a nie krecenia jakichs 'prosow'. chyba nie do konca rozumiesz na czym polega idea tego filmu
"ale pieprzysz.. powiedz mi po co?? wolimy krecic i ogladac wlasna jazde :] robimy to co robimy tylko i wylacznie dla siebie i wlasnej przyjemnosci... bo najwiekszy fun jest wlasnie z tego, a nie krecenia jakichs 'prosow'. chyba nie do konca rozumiesz na czym polega idea tego filmu" racja racja to niemożna swoich filmów kręcić!?!?!? To wez Krakus_dh nierób swoich zdjęć i niedawaj ich na pinka bo to mogą robić tylko "prosi"
Ejjjj o co chodzi? Chodziło mi o to ażeby połączyć dobre umięjętności montażowo-kręceniowe z MB i dobrej jazdy z REVOLUTION...sami pieprzycie i nie umiecie czytać ze zrozumieniem...Gary ja się nie przyczepiam do filmu (jaki lol) tylko piszę iż było by fajnie połączyć to i to...jezu ludzie zmiłujcie się
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Poza tym wiem jaki jest fun z kręcenia własnych filmów bo sam coś tam kręce a w przyszłym roku chciałem złożyć swuj film mały...między innymi z WAMi w rolach głównych, ale też z moimi ziomami np. z ADolfem...
...nie chodziło mi o nic negatywnego a wy to tak przyjeliście...
...szacunek
...nie chodziło mi o nic negatywnego a wy to tak przyjeliście...
...szacunek
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
znowu pieprzysz... az glowa boli :/ gdzie na 'revolution' masz tych swoich prosow?? poza tym mnie sie nasza jazda akurat podoba (nie ma to jak samokrytyka:P) i mysle, ze wlasnie polaczylismy to i to. moze nie sa to umiejetnosci na najwyzszym poziomie, ale jakies jednak sa. nie podobaja ci sie to co robimy, to prosow masz na NWD. finito :]