>>> jaki widelec do bullita ?? <<<
widze zę raczej nadziany jesteś, ale boxxera i tak odradzam:D bo dla mnie boxxer do bullita to jak kwiatek do kożucha:D po porstu bulit to dla mnie kwintesencja freeridu a boxxer dh:) a z acjonalnych powodów to boxxery są drogie w utrzymaniu, troche kłopotliwe w obsłudze ( sie wie bo sie ma) . Manito tak samo, wiec kup sobie marcoka..tylko pytanie jakiego. Na przsyzły roku szóstki bedą już troszke lepsze, w końcu ewolucja:) jak nie to ocs sprawdzonego- super T 2004? bo ósemki u wielu osób mają zjechaną opinie, ja nie wiem bo nie jeździłem na nich. Szkoda ze jestes lekki bo rzeczywiscie monster to by był ideał:)
bullit to stara rama, przystosowana do nieskich widelcow, wszystkie 888,66 sa dla niej za wysokie. Poszukaj juniora,boxxera tego ze 180skoku, no i supert T - bylbym najlepszy z tego wszystkiego. Owszem 888 nowsze, ale kat glowki bylby tragiczny :/ Jesli 4kg z przodu by Ci nie przeszkadzalo, to rozejrzyj sie za monsetrami z rocznikow ponizej 2002, one byly lekkie, niskie
a bullit byl do nich stworzony. Setup bullit + monster 2000 jest chyba najbardziej kultowym zestawieniem obok S8 i monstera.
a bullit byl do nich stworzony. Setup bullit + monster 2000 jest chyba najbardziej kultowym zestawieniem obok S8 i monstera.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
To co mnie najbardziej to niekompetencja i debilzm ludzi wypowiadających sie w tematch a nie mających o tym zielonego pojęcia.
Mówie tu tylko o jednej osobie z tego tematu .. mianowicie...
i nic wiecej nie mam do powiedzenia ...
=========================================
a do bullita wsadź super T :)
Mówie tu tylko o jednej osobie z tego tematu .. mianowicie...
Stary jak długo masz boxxer :> bo chyba kilka dni .. a ramy nie masz... wiec co wiesz o tym amorze ?? GÓWNO !!mikael pisze:a z acjonalnych powodów to boxxery są drogie w utrzymaniu, troche kłopotliwe w obsłudze ( sie wie bo sie ma) .
i nic wiecej nie mam do powiedzenia ...
=========================================
a do bullita wsadź super T :)
"ja bym wolał jednopółke no ale wydaje mi sie że mój pike tego nieżdzierży :)"
muahahahaha ten koles ma chyba 13 albo 14 lat i slyszalem duzo opini na temat jak jezdzi, a boi sie ze kurwa pika rozpierdoli muahahahaha.... sami sie domyslcie jakie to opinie!!!!!!:D
muahahahaha ten koles ma chyba 13 albo 14 lat i slyszalem duzo opini na temat jak jezdzi, a boi sie ze kurwa pika rozpierdoli muahahahaha.... sami sie domyslcie jakie to opinie!!!!!!:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: