Obóz Rowerowy
Obóz Rowerowy
Jest jakis oboz rowerowy w polsce tylko taki rowerowy w sensie ze jakis dirt street moze jakis skate park a nie xc. jesli jest to mozna jakiegos linka albo jakies informacje.Jestem nowy i to moj pierwszy sezon na biku wiec nie wiem.
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem czy moge sie wypowiadać.. ale chyba nie wyjawiam tajnych danych :P
Miał być obóz najpierw w Saalbach, ale ze względu na ceny jest niemożliwy do zrealizowania, potem powstał pomysł aby zorganiozować obóz w jakimś kurocie podobnym do Saalbach ale w Niemczech (niestety nie pamietam nazwy) pomysł nie wypalił ponieważ Niemcy wolą towarzystwo powyżej 20 roku życia które wieczorami chleje w barach i wydaje kupe kasy na alkohol i inne rozrywki.
Tak że w tym roku Dominik "Skura" Kamiński wraz z firmą "Promatur" tak jak w poprzednich latach, oragnizują obóz na WIERCHOMLI !! Z tego co mi wiaodmo mają być aż TRZY dwutygodniowe turnusy.
Do tego czasu najprawdopodbniej na zboczach Wierchomli będzie juz oddany do użytku tor 4x, a tras zjazdowych ma być ponad 10. Także wydaje mi sie ze potencjał miejsca jest dość duzy.
To wszystko co wiem na chwile obecną, zapraszam wszystkich mam nadzieje ze sie tam w jakiś sposób spotkamy.
Miał być obóz najpierw w Saalbach, ale ze względu na ceny jest niemożliwy do zrealizowania, potem powstał pomysł aby zorganiozować obóz w jakimś kurocie podobnym do Saalbach ale w Niemczech (niestety nie pamietam nazwy) pomysł nie wypalił ponieważ Niemcy wolą towarzystwo powyżej 20 roku życia które wieczorami chleje w barach i wydaje kupe kasy na alkohol i inne rozrywki.
Tak że w tym roku Dominik "Skura" Kamiński wraz z firmą "Promatur" tak jak w poprzednich latach, oragnizują obóz na WIERCHOMLI !! Z tego co mi wiaodmo mają być aż TRZY dwutygodniowe turnusy.
Do tego czasu najprawdopodbniej na zboczach Wierchomli będzie juz oddany do użytku tor 4x, a tras zjazdowych ma być ponad 10. Także wydaje mi sie ze potencjał miejsca jest dość duzy.
To wszystko co wiem na chwile obecną, zapraszam wszystkich mam nadzieje ze sie tam w jakiś sposób spotkamy.
na stronce HCsquadu są fotki z obozu w Szczyrku. Byłem na nim i mi sie zbyt nie podobalo. Nie bawi mnie jazda po kamieniach wielkości telewizorów na hartailu. Na wierchomli być może będzie OK, ale ja sie nie wybieram, bo taki obóz nie jest wart ponad 1000zł. Wole za 700zł wyszaleć się w tym roku w szlarskiej z ziomkami, a nie kryć się z browarem przed terminatorem :P
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
dhcycgdulec to do zobaczenia za rok:D
ale kurde jak to nei am byc obozu w austri?:( zalamaliscie mnie?
i co to wg ma byc za pytanie czy puszcza na HT? w tym roku na obozie jezdzilo kilku kolesi (tak jak mowila motomysz=) strkto na rowerkach XC w kasku XC i z ochraniaczami na rolki:]
a HT na obozie bylo duuuzo wiecej niz Fulli
ale kurde jak to nei am byc obozu w austri?:( zalamaliscie mnie?
i co to wg ma byc za pytanie czy puszcza na HT? w tym roku na obozie jezdzilo kilku kolesi (tak jak mowila motomysz=) strkto na rowerkach XC w kasku XC i z ochraniaczami na rolki:]
a HT na obozie bylo duuuzo wiecej niz Fulli
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff