Obóz Rowerowy
hmm... fajna rzecz taki obóz skury, w dodatku, że teraz ma być w wierochomli, to jak komus dh nie pasi, po mógłby sobie 4x pojeździc. No i jesli wiek mam ok, rower praktycznie nie gra roli, to moze warto by było sie zastanowić. Tylko czy są już może jakies dokładniejsze informacje o cenie, terminie kiedy to bedzie ? Jesli nie, to gdzie bedzie mozna takich szukac ? Na promaturze nic nie widze, ale moze to jeszcze za wczesnie. Jak to było w tam tym roku, kiedy sie zapisywaliscie ?
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
tras na skrzycznym jest wiele, jedna z nich poprowadzilem jedna z grup skury, nie pamietam kiedy to bylo jaki turnus itp. bo bylem tylko potrenowac, zroznicowanie tras jest duze mozna jechac po kamieniach szlakiem albo innymi sciezkami dla....wtajemniczonychAntur pisze:na stronce HCsquadu są fotki z obozu w Szczyrku. Byłem na nim i mi sie zbyt nie podobalo. Nie bawi mnie jazda po kamieniach wielkości telewizorów na hartailu. Na wierchomli być może będzie OK, ale ja sie nie wybieram, bo taki obóz nie jest wart ponad 1000zł. Wole za 700zł wyszaleć się w tym roku w szlarskiej z ziomkami, a nie kryć się z browarem przed terminatorem :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: