CYCLE CRAFT A1 - znalazł się
-
- Kontakt:
"Na koniec wam powiem, że ten jegomość k... jeździ w DH, jest zawodnikiem z licencją PZKOLu, i gdyby tego było jeszcze mało to biłem mu brawo na Wierchomli, i nagrywając kamerą uroczystość koronacji na pudłach uwieczniłem sobie jego oblicze !!! "
...więc właśnie miałem zapytać czy jest na tym zdjęciu.
...więc właśnie miałem zapytać czy jest na tym zdjęciu.
Xxsinie:
Pomyśl. ;-)
Poza tem - jeszcze jedna kwestia - Adam K. kupuje se nowy rower. Potem dowiaduje się, że jest jumany i że wyłożył w chu.j kasy w błoto. Co zrobić?!? Każdy kogo taka sytuacja nie dotyczy opdowie, że należy oddać... Czy Adam K. jest ch.ujem? Nie nam to oceniać...
Pomyśl. ;-)
Poza tem - jeszcze jedna kwestia - Adam K. kupuje se nowy rower. Potem dowiaduje się, że jest jumany i że wyłożył w chu.j kasy w błoto. Co zrobić?!? Każdy kogo taka sytuacja nie dotyczy opdowie, że należy oddać... Czy Adam K. jest ch.ujem? Nie nam to oceniać...
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Śledze sprawę tu od począku i czekałem na wypowiedż chodź troszke obiektywną, lecz nic z tego.Same domysły przeplatane wyzwiskami , oszczerstwami, domysłami i epitetami.
Ja sam nieznam szczegółów poza tymi od Michała Pysz, lecz zanim wyciągnął bym tak daleko idace wnioski jak np. Moderator Motomysz lub kilku innych, chciałby poznać czyste fakty a nie same negatywne emocje.
Może to zboczenie zawodowe (prawnicze) ale najczęsciej domysły i odczucia pokrzywdzonego ,nie są zgodne z intencjami sprawcy.
Ja sam nieznam szczegółów poza tymi od Michała Pysz, lecz zanim wyciągnął bym tak daleko idace wnioski jak np. Moderator Motomysz lub kilku innych, chciałby poznać czyste fakty a nie same negatywne emocje.
Może to zboczenie zawodowe (prawnicze) ale najczęsciej domysły i odczucia pokrzywdzonego ,nie są zgodne z intencjami sprawcy.