MISTRZOSTWA POLSKI STREET MTB 17-18 SKATEPARK BIALYSTOK.
plan imprezy
sobota
10-15 trenningi w parku
16-20 wypad na basen z gąbkami KRK OCHRONA
niedzle
10-15 trenningi w parku
15... Zawody w formie JAM SESSION
+ kur-wa imprezy!!!!
sponsorzy nagrod :
KRK
oraz inni :)
no spoczko wpasc posmigac mozna codziennie :) w piatek nie ma przewidzianych zadnych komplikacji w parku wiec luzik a w sobote oficjalna rozgrzewka ale mysle ze nie tylko dla zawodników
wiesz co mdfkkkka?? a ja miszkam 60km od bialego i sie ciesze ze zawody sa tak blisko bo choc do jednej rzeczy ktora mnie interesi nie mam daleko(np.woodstock) :D rownowaga musi byc!! w przyrodzie nic nie ginie jak widze... :D:D:D
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
hofmen nie pieprz, nie kazy ma kase na to zeby pojechac na 2 dni do bialego prawie 600 [tyle ja mam] zeby posmigac sobie na biku. nie jestem zawodnikiem, jechalbym tak tylko i wylacznie dla zabawy. wiec no offence ale glupio gadasz w tej chwili. co do topicu tylko pogratulowac super pomyslu. jak ja bym chcial zeby takie os bylo np. w krk ...
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
tak. ja jade z Kudowy Zdr. czyli ok 700km kurwa i nie jestem zadnym zawodnikiem,nie mam nawet roweru ale jade bo warto spotkac tych pindoli,a kasa...w piatek wrocilem z tyry dorywczej w danii, pieniadze mialy isc na jakis trip do pragi ale wole jechac do bialego. NA.PIER.DALAC!
nono i spoczko tymbardziej ze za 2 tyg swieta wiec napiszcie list do mikolaja i dajcie mamie z dopiskiem "pilne" i kopertą zwrotną w środku ;] dla chcacego nic trudnego :P
:D:D no nieźle nieźle:P chyba nawet przyjade
nie jako zawodnik ale pojeździć i popatrzyc.. Ale tak w skateparku...:| lepiej by było nie wime .. gdzieś..:) na dworzu jak sie wypogodzi... na wiosne moze..? bo to takto nie bardzo..:)
czemu niebardzo? jest jeden w miare spoko kryty skatepark w polsce to moglibyscie sie chociaz raz zmobilizowac i przyjechac a nie potem przez caly rok bedziecie plakac ze zawodów streetowych nie ma. poza tym teraz sie nic nie dzieje a w sezonie bedzie duzo dirtowych eventów wiec tymbardziej nikt nie bedzie mial kasy... :( poza tym gwarantuje ze osobie ktora zajmie pierwsze miejsce wyjazd sie zwróci ;]