.::REVOLUTION::. wersja poprawiona!!!!!!
-
- Kontakt:
Mi tam nie udało się ścągnąć nic z tych popapranych serwerów na których zamieszczasie te filmiki. Sokoro i tak trzeba je tam wysłać to czemu nie użyjecie sieci torrent? Sciąganie będzie wtedy bardzo szybkie i bezproblemowe
Na przykład www.torrent.net.pl. Gwarantuję, że to wypełni lukę po freeridersach. Stron torrentowych jest od groma a ściąganie z nich przypomina czasem ściaganie z niezłego serwera, czyli jest zajebiste.
Na przykład www.torrent.net.pl. Gwarantuję, że to wypełni lukę po freeridersach. Stron torrentowych jest od groma a ściąganie z nich przypomina czasem ściaganie z niezłego serwera, czyli jest zajebiste.
www.cykloza.pl
Uwazam jak juz pisalem ze nudny to jest mud brother. Nic sie nie dzieje, jakies northshory tricki, ale bez rewelacji nic co powala zadnych widowiskowych akcji. A tu jest klimat pokazane jak koles spada z kilku metrow, jak leci parenascie metrowi laduje nie trzymajac kiery to ma klimat to jest widowiskowe i to sie podoba. Szczeki napisz czy juz oki z kregoslupem.
Ssij pento
-
- Kontakt:
Wrzuccie to na jakis normalny server zeby nie było problemów ze sciagniemciem . Bo zanim ktos znajdzie to na pinkbike-u lub uda mu sie trafic ze sciagnie to z linka który podaliscie to beda nastepne swieta . A skoro ten filmik jest taki dobry to wszyscy powinni go sobie sciagnac i zobaczyc :D :D Czekam na jakis konkretny likn do servera :]
pozdro
pozdro
-
- Kontakt:
File Transfer: Unavailable
Unfortunately, the link you have clicked is not available.
Your transfer cannot be completed. The file has most likely exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.
Unfortunately, the link you have clicked is not available.
Your transfer cannot be completed. The file has most likely exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
czesc ja anieumiem tego wrzucic
niestety total commandera mam zepsutego, sprobujcie to wrzucic tutaj
ftp://153.19.35.112/pub/upload/
dzieki
niestety total commandera mam zepsutego, sprobujcie to wrzucic tutaj
ftp://153.19.35.112/pub/upload/
dzieki