k o ł a s pisze:1. to swiadczny o twojej bystrosci
2. jestesmy na off topicu jesli sie nie myle
3. hard kore to przenosnia bo to mial byc film smieszny i nie dla takich jak wy ... nie myslacych ...
1. zasmuce cie, w slowniku jezyka angielskiego ani tez jezyka polskiego takie slowo nie figuruje... a hybrydy angielsko-polskie raczej wyszly z mody
2. tu masz zupelna racje i to jest jedyne usprawiedliwienie pokazywania tej szmiry na forum publicznym :>
3. wskaz mi element ktory mial smieszyc
o curva nie mam pytan...idzcie sie popierdolcie w tych gabkach-jestescie naprawde fajni.zwlaszcza jak uzywacie "jezyka ulicy"-joł ziooooooomm.elopozdrovypierdalaj
k o ł a s pisze:wiec jesli myslicie jak narazie wszyscy tutaj ze:
-mamy 8 lat
-nic nie potrafimy
-nie siekamy do basenu trickow na rewerze
-ten film jest na powaznie
-johny gt to jest kozak
To nie piszcie juz nic tutaj :D
ps. ktos mi ostatnio powiedzial zebym wiecej bywal na BA forum bo tu same cioty sa ... hmm mial racje musze mu powiedziec ...
To W-Y-P-i-E-R-D-A-L-A-J NA BA !!!
Film żałosny i do tego ten język ulicy "kuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwaaaaaa jaaaaaaaaa piEEEEElrrrrrrrrrrrdddddddddooooooleeeee" i co w tym fajnego ?
gąbki fajne ;) poskakał bym do tego ale nie odrazu żeby z tego film robić i łudzić się na oscara lub złotą palmę.
ej, ale wezcie pod uwage ze to dopiero "zapowiedź":D:D:D
Ale wsumie to tu wszyscy jestescie "nietolerancyjni":D a myslicie ze Hitchcock zaczał kariere od razu? otoz nie, jego pierwsze filmy tez byly krytykowane (podobnie jak tutaj)... tylko problem w tym ze on zaslynął z oryginalnosci... a wy... musicie nad tym popracować... i reklamować się na innym forum... ale grunt to to ze sie staracie:P mimo ze jestescie strasznie niewychowani i ordynarni:D to tyle do kurw.y nędzy...:D
możecie się ogłosić na forum dziewczyny lub 13nastka.pl ... tam znajdziecie pełno szalonych fanek które będą wzdychać i myśleć o was kiedy tylko usłyszą głano ejps ;]
[quote="yasiuuu"]
No właśnie !!!! ;] po obejżeniu zapowiedzi mam sie na kręcić i niemyśleć o niczym innym jak o obejzeniu pełnej wersji filmu... po obejżeniu tego odczuwam wstręt i pełnej wersji to nawet przez patyk niedotkne ;]
Jeeeezuuu ale kicha :/ najbardziej co jest załosne to te przeklenstwa :P he no i te jakies "YO" itd jak nigery heehe dzieciakis ie nasluchali za duzo peji i innych. ha pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
i co w tym takiego smiesznego zucac sie w gabki
no hyba ze kturys zlamal sobie reke to wtedy bedzie smieszne
a moze zrobiliscie to potoby powkurzac ludzi kturzy nie maja dostepu do gombek poprostu darujcie sobie
Dobra juz go tak nie jedzcie hehe ale ja tez cos powiem -
film nadała by sie do smiechu warte i mzoe by wygrał nagrody pocieszenia...
Ale tak na prawde do dzieci w przedszkolu by sie z tego tylko smiały...
<SHIT>
mieć taki basen.... coś wspaniałego... film może i byłby coś warty gdyby nie te przekleństwa i gdybyście latali na rowerach... a tak to trochu bez sensu...
Komu jak komu... ale nam nie zaimponujecie swoim językiem...
A i wystawcie film na bikeaction!!!! koniecznie!! jakbyś nie znał linka to http://forum.bikeaction.pl
Tamto forum jest tak wspaniałe, że na pewno ocenią twój film na 6
pozdro
hehe to się uśmiałem. Nie wiem jak to rozumieć to miała być ironia czy na serio. A tak w ogóle to skąd dorwaliście taką muzykę bo chyba nie śpiewają jej dzieci wychowane przez ulicę :D lol
Nie no...film jest zajebisty :) Tylko żebyście używali najwyżesz "kurcze" i "ja cie". A tak to jesteście nieźli jak na 6-latków :) pozdro i powodzenia na nowej drodze życia po przeczytaniu opinii użytkowników :(