>>HCSQUAD.PL<< Kolejny wywiad>>
>>HCSQUAD.PL<< Kolejny wywiad>>
Zapraszamy www.hcsquad.pl Wywiad z młodym, stylowym i zakręconym!!
Przed Państwem PAPIEŻ!!
Piszcie jak sie wam podoba?
Co do wywiadu z zagranicznymi gwiazdami to pracujemy nad tym i nadal czekamy na propozycje:>
Wiec jak sie podoba?
Przed Państwem PAPIEŻ!!
Piszcie jak sie wam podoba?
Co do wywiadu z zagranicznymi gwiazdami to pracujemy nad tym i nadal czekamy na propozycje:>
Wiec jak sie podoba?
Re: >>HCSQUAD.PL<< Kolejny wywiad>>
[quote="RAF"] młodym, stylowym i zakręconym!![quote] :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie bardzo wiem po co te wywiady... dowiem sie czegos z nich? naucze? watpie... dla jakiegos pozytywnego uczucia, ze czytam wywiad z lenoskim czy chasem? rozumiem, ze takie sa reguly swiata - jak ktos jest gwiazda to sie robi z nim wywiad i nie pyta po co...
jesli ktos ma jakis sensowny powod to chcialbym sie dowiedziec, moze zmieni mi sie podejscie
jesli ktos ma jakis sensowny powod to chcialbym sie dowiedziec, moze zmieni mi sie podejscie
hehe a po co sie jeździ na rowerze czytea gazety
ogląda realiti szoł? DLA ROZRYWKI!!! Jest sobie ktoś znany to niektórzy chcą wiedzieć coś o nim wiecej:] spoko niektórych moze to nie jarać, ale nikomu nikt niekaże czytać, bo każdego bawi co innego,pozatym czasem można sie ciekawych rzeczy dowiedzieć. Pozdro
ogląda realiti szoł? DLA ROZRYWKI!!! Jest sobie ktoś znany to niektórzy chcą wiedzieć coś o nim wiecej:] spoko niektórych moze to nie jarać, ale nikomu nikt niekaże czytać, bo każdego bawi co innego,pozatym czasem można sie ciekawych rzeczy dowiedzieć. Pozdro
RAF - gazety czytam informacyjnie, nie dla rozrywki. przeczytalem wywiad z papiezem, ze dwa razy, szukajac czegos ciekawego, czego moglem sie dowiedziec. nie znalazlem. poza tym wydaje mi sie, ze jesli ktos jest nim zainteresowany :D to moze z nim pogadac osobiscie...
nie zrozum mnie zle, nie krytykuje tego wywiadu. bo jest podobny do innych. raczej sama idee
nie zrozum mnie zle, nie krytykuje tego wywiadu. bo jest podobny do innych. raczej sama idee