Pedro 47 buahaha przecież adapter nie musi byc kupiony mozna dorobic za jakies grosze!! wiktor242 nie dygaj kolega kupił 3 różne gutki od różnych typów do 400zł jeden z nich poobijany skatowany ale działał jak inne to są heble na wieki!! Podkreślam że miał roczniki 98', jak ktos mi nie wiezy moge zapodac gg do niego :D
ja kupiłem gutka od kumpla za 100 klamka wyglada gozej ma tak samo obrocony zbiorniczek i nic nie cieknie jest leko zapowietrzony ale wiadomo ze jaksie gotka odwroci do gory nogami i wcissnie klamke to sie zapowietrzy
klocki mam na wykonczeniu ale nie ma tragedi klocki kosztuja od 45zł do 120 za orginalne
podsumowujac mam troche skatowanego lekozapowietrzonego gutka w ktorym nic nie cieknie za całe 100zł :-) kurde smieszna cena a hamuje lepiej niz sprawny hfx9
Ja tez mam takiego samego Gutka juz dlugo i jest wszystko cacy mimo swojego wieku. Zadne uszczelki sie nie wala, nic nie cieknie i jest wypas. Goraco polecam
ja tesh latam na żółtych Gutkach '97 i nie zamieniłbym ni hu ja na hayesy. Stare Gustavy są praktycznie bezobsługowe. Na Gustavach można polegać!!! A Adaptera nie dorobisz tak łatwo jak do innych hamulców.