Sponsoring
chłopie to masz szczescie. jak byłem młodszy pakowałem cała kase w rower i najczesciej jeździłem 2tygodnie to 2 miesiecy a pozniej czekałem 3 miesiace, az bedzie kasa , albo czesci, bo wtedy nie było tak pieknie pare lat temu jak teraz. Teraz masz sklepy internetowe i wogole w dużych miastach jest wszysko. A takie przestoje po 2 tyg to ja i teraz mam mimo że mam zawsze praktycznie ramki + obrecze + mostki + kiery. A jak mi padna kolejne 7 albo 8 korby 3 częsciowe? brac g*** za 300zł (skad je wziac ? ja pracuje na mieszkanie z narzeczona wspolne wyjazdy żarcie szkołe a nie na rower) czy dobre za 500-600 których i tak w Polsce nie ma !!) ??. Poztym zebatki czesto, gripy co miesiac, samo składanie nowych kólk kilka razy w roku kosztuje ! sam zaplatam.ja kazda chwile jaka mam spendzam na bike a jak mi sie ******* to 2 tygodnie nie jezdze bo brak kasy :)
dupa.
ogolnie to rowery nie sa tak znane na swiece jak pilka nozna czy koszykowka chociazby... wiec jest ciezej ze zdobyciem sponosra... dla wielu ludzi to rower wyglada tak ze jest na swiecie jeden model rozniacy sie rowerem.
p.s. moja mam nie odroznia ramy od amora:p
p.s. moja mam nie odroznia ramy od amora:p
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Jeśli masz 16 lat idziesz do Skury dajesz mu 100 zł i zaświadczenie lekarskie i jeśli jeździsz w miarę, to on załatwia Ci licencję oraz jesteś w teamie Dun Cona...jak będziesz w zawodach w pierwszej trójce to dostaniesz od nich w dzierżawe rower-nic nie bulisz i jeździsz na nim ile chcesz...no i to by było na tyle
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
tja... zwlaszcza, że DC nie prowadzi juz programu sponsorskiego :]Krakus_dh pisze:Jeśli masz 16 lat idziesz do Skury dajesz mu 100 zł i zaświadczenie lekarskie i jeśli jeździsz w miarę, to on załatwia Ci licencję oraz jesteś w teamie Dun Cona...jak będziesz w zawodach w pierwszej trójce to dostaniesz od nich w dzierżawe rower-nic nie bulisz i jeździsz na nim ile chcesz...no i to by było na tyle
hofmen jak zwykle swoje madrosci wypowiadasz...nie moge sie z toba zgodzic kolejny raz. chlopie nie narzekasz na kase, mnasz zajebisty bike to tobie wsyztsko jedno czy jezdzisz "w jebanych logotypach na kosuzlce" czy bez nich [a moge sie zalozyc ze nie jezdzisz i tak w ciuchcach z targu...] wiec nie ******* bo kazdy by chcial miec sponsoring chocby w takiej formie. ja i moi kumple mamy tego farta ze nam sie udalo to zalatwic. i tak oczywiscie ze jest to sponsoring jak ktos wyzej pytal. ja tlyko tlumaczylem zeby nie bylo nieporozumien na czym polega.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Junior bla bla bla bla ,jezdze na rowerze od 7 roku zycia,obecnie studiuje,rodzice daja jesc,pracuje dorywczo kiedy tylko moge,cala kase pakuje w rower, a zaklad o ubior juz przegrales bo gustuje w odziezy roboczej i dzinach marki "oklahoma" z lumpeksu.sponsora nie szukam na sile,zajmuje sie doskonaleniem swoich kiepskich umiejetnosci i nauka.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
jesli nijak nie zmienia to tego co robisz i w jaki sposob to robisz a masz cos z tego miec to ja jestem absolutnie na tak. nie do konca cie hofmen lapie - bo jesli i tak na dana rzecz do roweru pracujesz to nie lepiej by bylo po prostu na nia pojezdzic? ja to bym bardzo chcial docelowo, zeby tyle z roweru miec, zeby nie musiec w niego ladowac kasy :D tylko tyle :P
Głupio gadacie... podam na przykladzie...
Moj kolega ma 16-17 lat i jezdzi amatorsko w dh, niema zadnych osiagniec... ale dobrze jezdzi ;) napisal kiedys @ do kilkunastu firm (malo znanych...) i jedna ospisala... byla to mila pani ktora mu zaufala bez zadnego zdjecia... wyslala mu sr duro, oponki Concinentale (niewiem jak sie to pisze) i chyba hamulce black box'y oraz koszulke z firmy... Nie jest to sprzet za $$$$ ale zawsze cos... ;)
Zalezy od Ciebie czy wzbudzisz zaufajnie w sponsorze czy nie... mu sie udalo... i w tym sezonie zaczyna na zawodach... i zycze mu aby mu sie udalo... bo ma chlopak talent ;)
Ps. I wcale nie jest bogaczem $$$$ srajacy kasa! przecietny chop ;) ktory kazda kase przeznacza na bika i szanuje go ;)
No tyle odemnie...
3m Cie sie ;)
Moj kolega ma 16-17 lat i jezdzi amatorsko w dh, niema zadnych osiagniec... ale dobrze jezdzi ;) napisal kiedys @ do kilkunastu firm (malo znanych...) i jedna ospisala... byla to mila pani ktora mu zaufala bez zadnego zdjecia... wyslala mu sr duro, oponki Concinentale (niewiem jak sie to pisze) i chyba hamulce black box'y oraz koszulke z firmy... Nie jest to sprzet za $$$$ ale zawsze cos... ;)
Zalezy od Ciebie czy wzbudzisz zaufajnie w sponsorze czy nie... mu sie udalo... i w tym sezonie zaczyna na zawodach... i zycze mu aby mu sie udalo... bo ma chlopak talent ;)
Ps. I wcale nie jest bogaczem $$$$ srajacy kasa! przecietny chop ;) ktory kazda kase przeznacza na bika i szanuje go ;)
No tyle odemnie...
3m Cie sie ;)
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
moim sponsorem jest moja Żona. Ona rano wstaje zmywa gary zaprowadza dziatki do predszkola, a ja regeneruje siły. Wstaje i jem zrobione sniadanie. Ogladam extreme tv. Dzwonie czy dostała juz wypłate na konto. Biore jedyna karte i jade do bankomatu a nastepnie rundki po sklepach rowerowych. W momencie kiedy Żona wychodzi z pracy mijam ja z radosnym usmiechem na mordzie jak dzwiga batoniki energetyczne dla mnie i całą reszte zakupów (20kg). Nastepnie z górki widze jak niesie juz siaty a takę prowadzi trójkę bachorkó do domu. Po godzinei zjawiam sie na obiad i opieprzam ja że nie zdążył jeszcze posprzatac bo ogladajac rano extreme tv strasznie nasmieciłem. Po objedzie przebieram sie w swierze uprasowane ubrabnia z logo mojej Żony i jade na skatepark a Żona pierze mi skarpetki. Wracam padniety koło 22 i kłade sie spac, a żona czysci mi rower oraz puszcza druga runke prania moich garniaków rowerowych. Nie ma to jak Żona, dzieci wszystko widza, wyrosna na prawdziwych bajkerów. :] HARDCORE.
dupa.