co sie dzieje z drop off triple
-
- Kontakt:
co sie dzieje z drop off triple
witam
planuje na wiosne zakupic ten amortyzator o skoku 170mm.
Nie wiem czemu ludzie nażekają na ten amortyzator, prosze napiszcie co w nim jest nie tak ? źle chodzi czy co ?
mialem kiedys okazje przejechac sie na nim i całkiem ładnie chodził.
prosze napiszcze czy jest w miare wytrzymały (ja wazę 58kg) czy mi wystarczy ?
a jesli nie, to co polecacie za podobną kwote ??
oczywiscie ten amor ma byc do fullsuspension
planuje na wiosne zakupic ten amortyzator o skoku 170mm.
Nie wiem czemu ludzie nażekają na ten amortyzator, prosze napiszcie co w nim jest nie tak ? źle chodzi czy co ?
mialem kiedys okazje przejechac sie na nim i całkiem ładnie chodził.
prosze napiszcze czy jest w miare wytrzymały (ja wazę 58kg) czy mi wystarczy ?
a jesli nie, to co polecacie za podobną kwote ??
oczywiscie ten amor ma byc do fullsuspension
pozdrowka for all ;))
-
- Kontakt:
A bedziesz kupowal nowke czy uzywke? bo jezeli nowke to chyba lepiej kupic jakies prawdziwe marzocchi np. super t 2003 w dobrym stanie.
Napewno wadami tych drop-offów sa lipne tłumiki, tzn. jakies okrojone SSV :/.
No i co napewno wiesz jest to widelec OEMowy, czyli robiony na taiwanie, minimalnym kosztem no i chyba dlatego chodza gorzej od marzocchi produkowanych we włoszech (nizsza jakosc).
Nie wiem dlaczego ale jednak te widelce OEMowe sa jakies zamulone w porownaniu do orginalnych . Wydaje mi sie ze jest to spowodowane nizsza jakoscia produkcji i moze innymy materiałami bo konstrukcja jest generalnie podobna. A za ile mozesz dostac sztuke drop-offa?
Napewno wadami tych drop-offów sa lipne tłumiki, tzn. jakies okrojone SSV :/.
No i co napewno wiesz jest to widelec OEMowy, czyli robiony na taiwanie, minimalnym kosztem no i chyba dlatego chodza gorzej od marzocchi produkowanych we włoszech (nizsza jakosc).
Nie wiem dlaczego ale jednak te widelce OEMowe sa jakies zamulone w porownaniu do orginalnych . Wydaje mi sie ze jest to spowodowane nizsza jakoscia produkcji i moze innymy materiałami bo konstrukcja jest generalnie podobna. A za ile mozesz dostac sztuke drop-offa?
HARTKOR FAKKER
ja juniorka mialem za 1000 co i tak jest sporo jak na uzywke. wiec szukalbym juniora na twoim miejscu, after marketa...
oem to po prostu widly dodawane do gotowych rowerow, dlatego jakosc jest inna niz tych normalnych bo sie troche roznia charakterystyka (bebechami, materialami)
oem to po prostu widly dodawane do gotowych rowerow, dlatego jakosc jest inna niz tych normalnych bo sie troche roznia charakterystyka (bebechami, materialami)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Booze odrazu kazdemu wkrecacie o junirach itd :P:P woodbumble Powiem ci tak , Ja mam tego drop offa , waze 60 i jest dla mnie spoko , mi taki wystarczy, podobnie jak moim 2 kumplom, tez maja stikacze i tez te amorki i nienarzekają, Ten drop offik jest spoko, Male ma troszke tlumienie ale za taką kase?? Bierz bo amorek jest spoko
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
-
- Kontakt:
wookie85 chciał bym tak tanio dorwac super t oczywiscie rocznik 2003 raczej niema szans zewy dorwac tak tanio ludzie w polsce chca ceny podobne jak za monstera a na ebay wiesz jak to z wysylka za granicy nigdy niemasz pewnosci ze przesylka dojdzie
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
Mam go w stinky. Waze ~80 więc nie mało. Ostatnio dużo na nim skacze. Glównie na plasko, SIC! Po dobraniu ciśnienia praca ok. Myślę nad zmianą oleju na bardziej gęsty.
So far so good, sam chciałbym 888/Monstera ze względu na rozwijane zamiłowanie do dropów, ale fundusze ograniczają. Póki co nie narzekam.
Pozdrawiam
PS W kwestii orientacji cenowej: JT 05 - 1.6k. JT 06 - 2.2k. 888RC 05 - 2.6k , Oczywiście nowe. DO3 w ofercie brak. monsterów też.
So far so good, sam chciałbym 888/Monstera ze względu na rozwijane zamiłowanie do dropów, ale fundusze ograniczają. Póki co nie narzekam.
Pozdrawiam
PS W kwestii orientacji cenowej: JT 05 - 1.6k. JT 06 - 2.2k. 888RC 05 - 2.6k , Oczywiście nowe. DO3 w ofercie brak. monsterów też.