Kraków nie dla rowerów?? MASÓWKA
-
- Kontakt:
no i po (przynajmniej dla mnie-rozwalilem zabytkowego altusa w mojej trekingowce :)) masie...ogolnie moge powiedziec ze :
1.Ludzie dopisali
2.Zebraliśmy ok.130 podpisow co jest nienajgorszym wyczynem
3.Bylo dosc spokojnie-oprocz malej pyskowki z pijanymi punkami i (to wiem od kolegi) incydentu z cinquecento ktoremu sie spieszylo nie bylo zadnych akcji-ZA TO CHCE WAM WSZYSTKIM PODZIEKOWAC!!!!!ZACHOWALISCIE SIE JAK TRZEBA!!!MOZNA NA WAS POLEGAC!!!udowodniliscie ze mozna sie zachowywac w duzej grupie jak trza :)
4.Trzeba by ta mase powtorzyc kiedys tam coby pogadac i pojezdzic wspolnie
5.Oczekuje na jakies fotki i filmy z masy :)
m4kar0n => albo Cie nie widzialem,albo nie miales kapelusza :)
1.Ludzie dopisali
2.Zebraliśmy ok.130 podpisow co jest nienajgorszym wyczynem
3.Bylo dosc spokojnie-oprocz malej pyskowki z pijanymi punkami i (to wiem od kolegi) incydentu z cinquecento ktoremu sie spieszylo nie bylo zadnych akcji-ZA TO CHCE WAM WSZYSTKIM PODZIEKOWAC!!!!!ZACHOWALISCIE SIE JAK TRZEBA!!!MOZNA NA WAS POLEGAC!!!udowodniliscie ze mozna sie zachowywac w duzej grupie jak trza :)
4.Trzeba by ta mase powtorzyc kiedys tam coby pogadac i pojezdzic wspolnie
5.Oczekuje na jakies fotki i filmy z masy :)
m4kar0n => albo Cie nie widzialem,albo nie miales kapelusza :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Juz poo Masowce !!! BYlo naprawde ZAJE*** najlepsze byly texty typu zwolnij , zwolnij szkoda zycia, jazda na calego PAranoja byla jazda pod prad (tego chyba wczesniej nie bylo ) a gosc z chinkuecento (kur** nie wiem jak sie to pisze :P ) niezly buc wjechal na jednego z naszych zderzakiem i wgial sobie do polowy !! Polacy sa jednak jebnieci :P tzn kierowcy samochodow !! Cala jazdaaa skonczyla sie na tym jak dojechalismy do geanta i zobaczylsmy ze 4 radiowozy a okazalo sie ze bylo ich z 12 albo wiecej (ale to chyba z powodu meczu) !! nei wiem czy dobrze mowie ale chyba pyciarze zalpali 2 naszych w Geancie !! W KAZDYM RAZIE DZIEKI ZA UDANA MASOWE I nie moge doczekac sie nastepnej !! kulturka na 1 miejscu :P !! NARQAAAA
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..