Moze i był taki temat ale ja nie mogłem znaleźć... A wiec tuningując swoje duro wlałem olej do szklanki, która później z przyczyn o których nie bede pisał spadła na ziemie i zostałem z ztuningowanym duro bez oleju... Prosze o w miare tani i dobry olej który mógłbym wlac na miejsce tamtego. Najlepiej podawajcie linki do sklepów internetowych z takowymi olejami to odrazu dzisiaj sobie bym zamówił... Wielkie dzieki... Pozdrawiam gRegor...
Siwy ... WOW dzieki "jakis inny olej do amortzatowrów" DZIEKI DZIEKI ! pfff jakbym wiedział jaki to juz bym dawno kupił... A dlatego, ze sie nie znam na tym to pisze do tych co maja o tym pojecie... siwy- nie obrazaj sie i kurew mi nie slij... Prosze o konkrety... Pozdrawiam
Kamol... nieznam sie na tym ale jezeli praca duro tkwiła by w oleju to na **** by były te wszystkie poradniki ?! omg... Prosze o link do jakiegos w miare dobrego i taniego oleju w sklepie internetowym... Pozdrawiam
lizzard ile Cie wyniósł ten olej pln ?
a i jeszcze jedno, bo nieznam sie na tym... to ma byc jakis syntetyczny, czy mineralny ? :P zeby jak pojade na stacje ftopy nie było :x
Looooolllll niewyobrazam sobnie wlac do Duro olej 20 W :P nawet 10 to lipaaa :P w Duro jest cos koło 7 W a jak jeszcze miałem duracza tam kiedys to szlifowałem na 2.5W Finish line'a!!! Polecam
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Po pierwsze nie czytałem tego co pisali wyżej.....
Kup olej firmy MOTUL 24zł za iltr... dobre właściwości... i kup go w sklepie motocyklowym
Lepkość oleju: Na stuningowane duro nadaje się tylko bardziej lepki olej ( >7,5 W ) W przeciwnym wypadku stracisz całkowicie tłumienie czego raczej uzyskać nie chcesz :]
Pozdro