Kraków MASA - opinie po :)

Julo_HC
Kontakt:

Kraków MASA - opinie po :)

Post autor: Julo_HC »

Nie widze sensu przegrzebywac sie przez 7 stron poprzedniego posta. Zapraszam tu do opisywania swoich wrazen z dzisiejszej masy :)
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
FoXX_
Kontakt:

Post autor: FoXX_ »

Było fajnie , poza tym że mi się zdupcył naped na prostej , i że nikt oprócz kilku osób nie poczekał .ale moze dobrze że późnei już nie mogłem jechać bo by mnei w Geantcie dojechali ochroniarze.

PS.Nie róbcie singliiiiiiiiiiiii
Kozi
Kontakt:

Post autor: Kozi »

wg mnie bylo zajebiscie, niektorym sie zdazyla awaria, ale spoxik, ile osob zlapali??
Julo_HC
Kontakt:

Podobno 3 osoby, ale na 100% nie wiem. od geantem zreobilo sie wielkie bydlo. wczesniej bylo bardzo OK

FoXX_
Kontakt:

Post autor: FoXX_ »

Jakoś w lasku mi sie nic nei stało a jak wyjechałem na ulice to sie spier#oliło

ehhhhhhh :/
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

A co sie dzialo po wyjezdzie z rynku? Bo bylem na napedzie noznym i nie bylo jak 'jechac' za reszta...
Pro rider^^
-MichaL-
Kontakt:

Post autor: -MichaL- »

Bylo spoko.
Ale wjazd na rondo mogliskie pod prad to nie byl najlepszy pomysl.

Jak beda fotki to wrzucajcie!!!
dracula_biker
Kontakt:

Post autor: dracula_biker »

Juz poo Masowce !!! BYlo naprawde ZAJE*** najlepsze byly texty typu zwolnij , zwolnij szkoda zycia, jazda na calego PAranoja byla jazda pod prad (tego chyba wczesniej nie bylo ) a gosc z chinkuecento (kur** nie wiem jak sie to pisze :P ) niezly buc wjechal na jednego z naszych zderzakiem i wgial sobie do polowy !! Polacy sa jednak jebnieci :P tzn kierowcy samochodow !! Cala jazdaaa skonczyla sie na tym jak dojechalismy do geanta i zobaczylsmy ze 4 radiowozy a okazalo sie ze bylo ich z 12 albo wiecej (ale to chyba z powodu meczu) !! nei wiem czy dobrze mowie ale chyba pyciarze zalpali 2 naszych w Geancie !! W KAZDYM RAZIE DZIEKI ZA UDANA MASOWE I nie moge doczekac sie nastepnej !! kulturka na 1 miejscu :P !! NARQAAAA
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
BunnY
Kontakt:

Post autor: BunnY »

ogólnie było lajtowo... moża troche przesadzili kolesie z tą szybą ale poza ty tgo spoko. mogilskie pod prąd... fajnie było! cHuźka z ekipom złapali w geancie potem kilka osób spisli... hehe...trzeba zrobić nastąpną akcje w wakacje...
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
szampon
Kontakt:

Post autor: szampon »

ale lipa, ze nie mialem roweru. ale przynajmniej sie podpisalem. mam nadzieje, ze na nastepna mase juz bede mial nową fure
Julo_HC
Kontakt:

Co bylo z ta szyba, bop wlasnie zbardzo nie wiem... Jak wracalismy z Outsiderem z Tysiaclecia to jakis dres wyjal z krzakow jakis lamak do zamkow czy cos takiego... Kurwa... I do nas maja jakies ale...

Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

nawet spox... za szybko jechaliscie... ale z tym przejazdem pod prad po rondzie mogilskim o przegieliscie...
http://cosmos.pinkbike.com/
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Cosmos, masz racje - troszke przegiecie. Ten burdel co sie pod Geantem zrobil to juz wogle... rozumiem wkur*** kierowcow, ale po chu*** wpychac sie do marketu?! Ci co wjechali czują się jakoś lepiej na duchu?! pozatym że troszeczke zjeb*** akcje?! Mieliśmy chyba wszyscy jakoś wrocić do punktu wyjścia (rynek), a nie uciekać jak myszy bo stały 4 radiowozy;/ Jeśli chodzi o organizacje masy to była nawet ok, ale tymi petycjami to teraz sie chyba można podetrzeć przez ten burdel co sie w Geancie zrobił;/
Trzeba tą akcje powtórzyć, na spokojnie, tzn. na ostro, ale bez zbędnego odwiedzania marketow;]
Wsumie cała ekipa była extra - żadnych młotków samobojcow nie było;]
NARAAAAAAA
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

no wlasnie..przegieliscie... Foxx to Tobie sie zdupcyl naped przed schodami a potem przed wiaduktem??Bo jak tak to ja na Ciebie czekalem :) ale pod wiaduktem mi sie zjebal naped definitywnie (altus zgubil gorne koleczko-coz jego prawo ma prawie 10 lat :)) i musialem wrocic do domu... :/

O co chodzi z ta szyba??

Czekam na zdjecia i filmy :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-MichaL-
Kontakt:

Post autor: -MichaL- »

Z szyba chodzi chyba o to ze byla i jej juz nie ma.

To kogo zlapali w geancie ??!!
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

w Geancie... chyba tych takich młodych (chyba 13lat) co na Leaderach zasówali, wsumie ramki mieli małe... ale sami na nich wyglądali jak by byli zamali;] Wkazdym razie nie potrzebnie się wcisneli do Geanta... ochrona dopadła ich chyba od razu... bo nie mieli jak stawiac oporu... 140cm wzrostu;]

Replay please!!!!!!!!!!!
dracula_biker
Kontakt:

Post autor: dracula_biker »

ale wy jestescie przeje*** rozp*** szybe w geancie?? boo ja tylko slyszalem ze chca ja rozwallic ale myslalem ze sie na to nie zdobeda ze to taki JOKE a tu lipa !! kompletne swiry!!
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
bananOs
Kontakt:

Post autor: bananOs »

buahahahah mnie chuzka i takich dwoch jeszcze dorwali w geancie :D :D

powiedzieli ze bedziemy mieli przejebane bla bla bla

ale nikt sie nie przejal specjalnie, a jak jeden ze zlapanych zadzownil po policje zeby szybciej przyjechali to chyba zwatpili i nas wypuscili chwile pozniej :D

a tak btw to spoko ze nas zostawiliscie :]
Mikos
Kontakt:

Post autor: Mikos »

buhehehe... szybe rozjebali:D
ODPOWIEDZ