Kraków MASA - opinie po :)
Kraków MASA - opinie po :)
Nie widze sensu przegrzebywac sie przez 7 stron poprzedniego posta. Zapraszam tu do opisywania swoich wrazen z dzisiejszej masy :)
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
-
- Kontakt:
Juz poo Masowce !!! BYlo naprawde ZAJE*** najlepsze byly texty typu zwolnij , zwolnij szkoda zycia, jazda na calego PAranoja byla jazda pod prad (tego chyba wczesniej nie bylo ) a gosc z chinkuecento (kur** nie wiem jak sie to pisze :P ) niezly buc wjechal na jednego z naszych zderzakiem i wgial sobie do polowy !! Polacy sa jednak jebnieci :P tzn kierowcy samochodow !! Cala jazdaaa skonczyla sie na tym jak dojechalismy do geanta i zobaczylsmy ze 4 radiowozy a okazalo sie ze bylo ich z 12 albo wiecej (ale to chyba z powodu meczu) !! nei wiem czy dobrze mowie ale chyba pyciarze zalpali 2 naszych w Geancie !! W KAZDYM RAZIE DZIEKI ZA UDANA MASOWE I nie moge doczekac sie nastepnej !! kulturka na 1 miejscu :P !! NARQAAAA
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
Cosmos, masz racje - troszke przegiecie. Ten burdel co sie pod Geantem zrobil to juz wogle... rozumiem wkur*** kierowcow, ale po chu*** wpychac sie do marketu?! Ci co wjechali czują się jakoś lepiej na duchu?! pozatym że troszeczke zjeb*** akcje?! Mieliśmy chyba wszyscy jakoś wrocić do punktu wyjścia (rynek), a nie uciekać jak myszy bo stały 4 radiowozy;/ Jeśli chodzi o organizacje masy to była nawet ok, ale tymi petycjami to teraz sie chyba można podetrzeć przez ten burdel co sie w Geancie zrobił;/
Trzeba tą akcje powtórzyć, na spokojnie, tzn. na ostro, ale bez zbędnego odwiedzania marketow;]
Wsumie cała ekipa była extra - żadnych młotków samobojcow nie było;]
NARAAAAAAA
Trzeba tą akcje powtórzyć, na spokojnie, tzn. na ostro, ale bez zbędnego odwiedzania marketow;]
Wsumie cała ekipa była extra - żadnych młotków samobojcow nie było;]
NARAAAAAAA
no wlasnie..przegieliscie... Foxx to Tobie sie zdupcyl naped przed schodami a potem przed wiaduktem??Bo jak tak to ja na Ciebie czekalem :) ale pod wiaduktem mi sie zjebal naped definitywnie (altus zgubil gorne koleczko-coz jego prawo ma prawie 10 lat :)) i musialem wrocic do domu... :/
O co chodzi z ta szyba??
Czekam na zdjecia i filmy :)
O co chodzi z ta szyba??
Czekam na zdjecia i filmy :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
w Geancie... chyba tych takich młodych (chyba 13lat) co na Leaderach zasówali, wsumie ramki mieli małe... ale sami na nich wyglądali jak by byli zamali;] Wkazdym razie nie potrzebnie się wcisneli do Geanta... ochrona dopadła ich chyba od razu... bo nie mieli jak stawiac oporu... 140cm wzrostu;]
Replay please!!!!!!!!!!!
Replay please!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
buahahahah mnie chuzka i takich dwoch jeszcze dorwali w geancie :D :D
powiedzieli ze bedziemy mieli przejebane bla bla bla
ale nikt sie nie przejal specjalnie, a jak jeden ze zlapanych zadzownil po policje zeby szybciej przyjechali to chyba zwatpili i nas wypuscili chwile pozniej :D
a tak btw to spoko ze nas zostawiliscie :]
powiedzieli ze bedziemy mieli przejebane bla bla bla
ale nikt sie nie przejal specjalnie, a jak jeden ze zlapanych zadzownil po policje zeby szybciej przyjechali to chyba zwatpili i nas wypuscili chwile pozniej :D
a tak btw to spoko ze nas zostawiliscie :]