co lepsze "dragstar, a-gang czy prodigy"
co lepsze "dragstar, a-gang czy prodigy"
witam!! dzisiaj kolega zapytal mnie co jest lepsze dragstar, a-gang czy prodigy oczywiscie chodzi o ramki osobiscie powiedzialem mu ze dla mnie jest lepsza prodigy wsumie na agangu nie jezdzilem i nie mam pojecia dlatego sie o niej nie wypowiem. Chlopak ma ok 165cm i chce poskladac dobry rower do skokow i jazdy na jednej z tych 3 ramek... chcyba ze macie cos lepszego do zaoferowania :) zwracam sie do was bo mam nadzieje ze mi pomozecie :) pozdro all i zgory dziekuje :)
jezdze na streetowce na ramce giant trial team
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja powiem tak jb prodigy bo fajne to i krótkie i całkiem solidnie wygląda, z racji tego że krótkie triki fajnie siadają, 2 agang lekka zwinna ogólnie mi się podoba 3/ drag, ramka niczego sobie daje radę ale nie podoba mi się konkretnie geo ;) ale to już każdy indywidulanie ..
Na wszystkich jeździłem i wszystkie dają radę, ale jeżeli bym miał wybierać to wziol bym jb z racji że jest tania, podoba mi się geo, zwrotna, krótka, i tania. Gdyby agang był w cenie jb to pewnie wybrał bym aganga. ;)
Na wszystkich jeździłem i wszystkie dają radę, ale jeżeli bym miał wybierać to wziol bym jb z racji że jest tania, podoba mi się geo, zwrotna, krótka, i tania. Gdyby agang był w cenie jb to pewnie wybrał bym aganga. ;)
http://karolek.free.fr/