Dc COCK
Dc COCK
Słyszałęm wiele różnych sprzecznych ze soba opini na temat tej ramy napiszcie co o niej sadzicie
NO kolega ma rocznik 2005 osobiście jakoś mi się nie podoba ale to nie ujmuje nic ramce może poprostu złoty kolor mi się nie podoba.
zalety:
-możliwośc dania duuużego amora
-możliwośc zamontowania ośli na 12mm z tym że kolega ma na zwykłą i tez jest spox.
- fajnie wyglądają 2 ruru u góry, tylnie haki.
-z puszką dobry patent w Niektórych GT widziałem podobny
minusy:
-jezeli cała rama jest z 6061? to czemu ścianki są takie cieńkie normalnie jak cwyce ta rame to mam wrazenie ze sie złanie. (może to tylko moja chora psychika :D)
-podobno, podkreślam PODOBNO bo tego nie potrafie potwierdzić zdażył się przypadek że pękła ta puszka cała suportowa ale może to jest tylko pogłoska.
rama całkiem całkiem cena no powiedzmy że jeśli za to dostaniemy zajebisty, niezniszczalny sprzęt (w tym do czego jest stwożony) czyli FR to można dać te 1500zł
zalety:
-możliwośc dania duuużego amora
-możliwośc zamontowania ośli na 12mm z tym że kolega ma na zwykłą i tez jest spox.
- fajnie wyglądają 2 ruru u góry, tylnie haki.
-z puszką dobry patent w Niektórych GT widziałem podobny
minusy:
-jezeli cała rama jest z 6061? to czemu ścianki są takie cieńkie normalnie jak cwyce ta rame to mam wrazenie ze sie złanie. (może to tylko moja chora psychika :D)
-podobno, podkreślam PODOBNO bo tego nie potrafie potwierdzić zdażył się przypadek że pękła ta puszka cała suportowa ale może to jest tylko pogłoska.
rama całkiem całkiem cena no powiedzmy że jeśli za to dostaniemy zajebisty, niezniszczalny sprzęt (w tym do czego jest stwożony) czyli FR to można dać te 1500zł
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Bo rama nie ma sie podobać tylko być mocna :P
kyrys, u nas też jest złota, jak dla mnie wyglda wyjebczo, ale zamiast dopatrywać się w rowerze piękna widać choinke i dzici za nim lecą :P
O grubości rur wolę nie być uśwaidamianym. Jak do tej pory nic mi jeszcze nie jebło, to już nie jebnie :)))))) Może i ta dlona, przez dzwięk jak wydaje przy pukaniu i przez średnice wydaje się słaba, ale póki nie staranuje się nią murka czy głaza to będzie cała i mocna :]
Polecam też sprzętownie....
Y, i myslałem, że nie będę musiał sprostowywać waszych wypowiedzi, ale nie wyszło, a edycją nie sposób tego było brać :P
kyrys, u nas też jest złota, jak dla mnie wyglda wyjebczo, ale zamiast dopatrywać się w rowerze piękna widać choinke i dzici za nim lecą :P
O grubości rur wolę nie być uśwaidamianym. Jak do tej pory nic mi jeszcze nie jebło, to już nie jebnie :)))))) Może i ta dlona, przez dzwięk jak wydaje przy pukaniu i przez średnice wydaje się słaba, ale póki nie staranuje się nią murka czy głaza to będzie cała i mocna :]
Polecam też sprzętownie....
Y, i myslałem, że nie będę musiał sprostowywać waszych wypowiedzi, ale nie wyszło, a edycją nie sposób tego było brać :P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
główka jest długa bo tam są 1 calowe stery tzn miski wchodzą na 1 cal w główke
p.s. mam cocka,swoje waże ok 95 i sporo na nim latam i jak narazie nic się nie dzieje, ramka po prostu wypas hmm i nie malowane alu dc jest naprawde spoko:)
p.s. mam cocka,swoje waże ok 95 i sporo na nim latam i jak narazie nic się nie dzieje, ramka po prostu wypas hmm i nie malowane alu dc jest naprawde spoko:)
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
glowka jest strasznie dluga i to nie dlatego ze sa stery 1 calowe no w pitbula terz sie mieszcza a glowka jest krutsza
+ wylgada na pancerna ( 3 pitbull terz wygladal i jednak pekly :/ )
+ nawet dobre geo (jestem przyzwyczajony do kloców) , szkoda ze nie mozna tylnego trojkata delikatnie skrucic bo jest miejsce
+/- przystosowana na 12 mm jak ma sie 10 trudniej jest ustawic prosto kolo
- masa
- nie wiem po jaka cholere jest ta puszka przy suporcie ( tak w GT jest cos podobnego ale w ramach z tylnym zawieszeniem )
podsumowanie za ta cene mozna dostac inne ramy ktore terz maja podobne wlasciwosci a nie maja minusów kture wymienilem
+ wylgada na pancerna ( 3 pitbull terz wygladal i jednak pekly :/ )
+ nawet dobre geo (jestem przyzwyczajony do kloców) , szkoda ze nie mozna tylnego trojkata delikatnie skrucic bo jest miejsce
+/- przystosowana na 12 mm jak ma sie 10 trudniej jest ustawic prosto kolo
- masa
- nie wiem po jaka cholere jest ta puszka przy suporcie ( tak w GT jest cos podobnego ale w ramach z tylnym zawieszeniem )
podsumowanie za ta cene mozna dostac inne ramy ktore terz maja podobne wlasciwosci a nie maja minusów kture wymienilem
jak sie nie ma co sie lubi trzeba to zrobic
-
- Kontakt:
Zvisu Co ty pier.dolisz????? jakie tylne widły?? pokaz chociaz jedno foto, Ty to ciagle widze ze cos piszesz tylko ze piszesz chyba ,podobno ,slyszalem.....uslyszysz juz od kogos to juz pierd.olisz glupoty....... a tak btw. nieraz piszesz ze masz Dot a nieraz ze Jt wiec co ty wkoncu masz?? zecyduj sie....chyba ze masz dwa