sign fr2
sign fr2
mam niemiłą wiadomość dle tych co chce kupić ten rower!!! rower jest fajny z wygladu lecz co sie z nim dzieje to masakra!!! kupiłem go we wrześniu i juz mam zjechaną zębatke tylna i łancuch przeskakuje! amortyzator tylny po kilku skokach gwint przeskakuje i juz nieda sie mocniej sktecic sprezyny bez pomocy słynnej żabki!!! a i rególacja sprężenia wstępnego urwała sie przy normalnej regulacji !!! jednym słowem rower ten jest do bani mimo ze piszą o nim ze jest do NR i lekkiego FR juz za niedługo to on bedzie do kosza
Co to jest "NR" według Ciebie bo perwsze słysze...
Kaseta i łańcuch to normalna kwestia przy użytkowaniu bike'a-łańcuch się rozciąga i kaseta zużywa. Sądząc po Twoim opisie nie korzystasz chyba z serwisu...;/
A jeśli chodzi o dumper to wiadomo... Shit i tyle a śruby możnha zmienić o ile Ci o to chodzi...
Ogólnjie napisałeś pierdoły i widać że jesteś amatorem bo nie wiem czego oczekiwałeś za rower za 3 tys zwarzając na to że sam amor to pół ceny...
Kaseta i łańcuch to normalna kwestia przy użytkowaniu bike'a-łańcuch się rozciąga i kaseta zużywa. Sądząc po Twoim opisie nie korzystasz chyba z serwisu...;/
A jeśli chodzi o dumper to wiadomo... Shit i tyle a śruby możnha zmienić o ile Ci o to chodzi...
Ogólnjie napisałeś pierdoły i widać że jesteś amatorem bo nie wiem czego oczekiwałeś za rower za 3 tys zwarzając na to że sam amor to pół ceny...
-
- Kontakt:
Dareko pisze:jak ten rower wygląda bo nie wiem nawet:D
Qrwa, jak nie typ któremu sięłańcuch zużywa i kaseta, i nie koles który kupuje ramy pod manuala...;p To gośćktóremu się nie chce wpisac 2 słów w wyszukiwarce i sobie zobaczyć...;/ Czy to jest www.down-zone.com/forum?????? Czy ludzie od jazdy mają takie urazy w mózgu i na psychice???????/!!!!!!
http://www.kross.pl/pl/sign/index.htm rower całkiem spoko jak za taką kasę ja mam samą ramę ale DS i jest spoko skacze już 3 miesiąc i narazie zero problemów
[url]http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=95499[/url]
sign fr2
no sopoko niech sie kasete i łancuch zużywa ale nie w tym tempie kumpel ma gary fishera i mu kasetea trzyma juz 2 lata a tu pare miesiecy !!! a co do amora to to nie jest sruba tylko gwint ze spręzyny ! teraz załuje bo za ta kase mogłem kupic lepszy rower
blaster Jaki lepszy rower????? Gwint od spręzyny, jak ty żeś to zrobił???? Kupujesz nowy dumper, np. Metela za 4 stówki, kasete i łańcuch jak Ci to wadzi ialbo oddajesz do serwisu na regulacje i masz naprawde spoko rower. Ja nie mam nic do tego Krossa. Skoro rdzeń, taki jak rama i amor się trzymają a na koła nie narzekasz to czego tu wiecej chcieć. Możesz też spróbować trą przerzute Duro wyjebać na co innego.
blaster stary to że ci napęd padł to widocznie nie dbałeś o niego dostatecznie ja swój czyszczę raz w tygodniu albo jak się wywalę a co do dampera to rzeczywiście nie jest to jakiś super model ale wystarczy wydać te kilka zł na Metela i będzie spoko. A tak w ogóle to za tą kasę nie kupisz lepszego roweru z takim osprzętem
[url]http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=95499[/url]
jakim supportem?? chlopowi ewidentnie wytarla sie kaseta... swoja droga musiala byc chyba z plasteliny skoro tak szybko sie zuzyla :/ moim zdaniem nie byl to dobry zakup... umiescili fajnego amora kosztem osprzetu. prawdopodobnie calkiem szybko wiekszosc rzeczy ci sie w nim posypie i bedziesz musial wpakowac drugie tyle kasy, zeby to jako tako jezdzilo :/
-
- Kontakt: