Kraków MASA - opinie po :)

Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

tak jak ja...
Ale tak btw ja myslalem, ze my sie zbierzemy tylko na rynku i podpiszemy petycje, a tu jakias druga czesc byla:] Nastepnym razem bede na rowerze. Tylko ze wbijanie sie do hipermarketu, rozpieprzanie szyb i potracanie psow to nienajlepsza zabawa, zwlaszcza teraz kiedy powinnismy sie pokazac Z DOBREJ STRONY! Bo jak mpk nie zmieni zdania to bedzie duza LIPA, a teraz moga miec argumenty, ze jednak jestesmy 'banda choloty'...
Pro rider^^
EDI
Kontakt:

Post autor: EDI »

NOh przej jazda była, chociaż w końcówce powiało zadyma meczową , Gaetnem to przegiecie faktycznie, Kiedy nastepna masa??Na nastepną biore kask :D Moze ma ktos fotki albo filmiki??
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

z calym szacunkiem ja staralem sie utrzymac w ryzach jakos grupe... ale jedno gardlo nic nie da... no nic... zle nie bylo choc to moze byc minus u mpk... :/ poczekamy zobaczymy... mam nadzieje ze te podpisy pod petycja sie wykorzysta w szczytnym celu... nastepnym razem bez wjazdow do marketow :) pod prad tez sie nie jezdzi... sa granice ktorych NIE WOLNO przekraczac... no i Panowie podstawowa zasada... na masie jezdzi sie DUZO WOLNIEJ :)
http://cosmos.pinkbike.com/
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

No tak wiedziałem, że "rozjeb team" sie będzie musiał pokazać na swój sposób... Maska jedna była moja:P ale nie ja w niej jeździłem;-) druga kumpla, szyba nie poszła w geancie tylko w jakimś starym mercu, cinqecento stuknęło jednego z moich kumpli ale koleś został dojechany na skrzyżowaniu i odpowiednio "pouczony".... tzw. "czołówki" to też dzieło "rozjeb teamu":P, kolesie są pojebani.. ale to mają dopracowane do perfekcji:P ( już nawet w lokalnej prasie o tym pisali:| ), sam uważam że to z deczka idiotyzm... no ale cóż zrobić...:) akcja z geantem to już było bydło:/ wcześniej nawet fajnie, chociaż atmosfera na zeszłorocznej masie jakoś bardziej mi się podobała:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

...a punk wyskoczył z nożem:/ ale że trudno mu go było w łapie utrzymać to mu wypadł i wszystko skończyło się w miarę OK.. zresztą koleś nie miał by szans:P
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

A jak na moj gust byloby fajnie, jakby pewne osoby tego nie zjebaly !!
_Outsider
Kontakt:

,,,aaa właśnie... zdjęcia i filmiki bedę miał po weekendzie (nie mam teraz kabla do cyfrówki).. jak tylko zgram wrzuce gdzieś na serwer:-)
szOt
Kontakt:

masa

Post autor: szOt »

Mają racje ze z tym mercedesem to przesadzili ale w geancie było spoko bo nie było demolki. Fajniej by było jakbyśmy se po całym krakowie tak pojeździli. A ta policja to była na cracowie a nie na nas. :P
http://www.pinkbike.com/photo/838421/
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

a tak wogóle to ile nas było tak około?? (nigdy nie byłem dobry w szacowaniu)
www.pinkbike.com/photo/1927184
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

matDH - fajnie że masz tyle lat co te małe zjebki... ale jako pionier bikerow w wieku 13 lat... to powinienes uspokoic tych knypkow... bo jak starsi na nich wpływu nie mieli to moze Ty bys coś zrobił;]
Bylo nas pomiedzy 1 a 200.... nie wiem ile... moze 100... moze 99... moze 99,9... etc...
wkazdym razie było fajnie;]
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

to ze było fajnie to ja też wiem :D ( ale to ze niektórzy to zrąbali to już inna sprawa)
www.pinkbike.com/photo/1927184
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Oj oj, to może lepiej że nie byłem na bajku. Poprzednia masa była całkiem inna, z tego co słysze to niezły burdel, teraz to nam pozwolą w 134 jeździć...
A na forum mówiono: badźmy grzeczni, nie róbmy bydła..., jebani gówniarze, znaleźć takiego i nogi z dupy powyrywać...

A z tym rondem to przegięcie...jakiś kierowca tera zadzwoni na policje i będziemy mogli se tą petycje do dupy włożyć
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Exacly - zreo myslenia kurwa. Jak teraz nam powiedza 'ooo nie cofniemy zakazu, bo to co bylo pare dni temu, to przechodzi ludzkie pojecie' to bedziecie mogli sobie pogratulowac. Kurwa raz, ze bylo mowione BEZ BYDLA I KULTURA, dwa, ze trzeba miec ODROBINE ROZSADKU, szczegolnie w takiej sytuacji, trzy, ze nie wiem co jest smiesznego i 'zajawkowego' we wjezdzaniu do Geant'a? Debilizm, kurwa pokazali sie krakowscy rowerzysci, ze maja kulture...
Pro rider^^
szOt
Kontakt:

masa

Post autor: szOt »

Sądze że ta cała masa byłaby spoko jakby było bez demolki i bez bydła typu wybijanie szyb i pokazywanie miendzynarodowego znaku przyjaźni do kierowców ,przecież to oni rulują na ulicach a nie my, a jak już jedziemy po ulicy to kulturalnie i ZGODNIE Z KIERUNKIEM JAZDY czyli po >>>PRAWEJ<<< stronie jezdni !!! <Dla idiotów którzy to robili, to prawa to tam gdzie macie łańcuch>
http://www.pinkbike.com/photo/838421/
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

tak czytam czyta- psa rozjechaliście, kierowcy nie wiadomo co zrobiliści, szyby poszly, w geancie tez cos a potem jest zdziwinie jak gwozdzie w wolskim wysypują...wiem, rozumiem ze takiej grupy nie da sie w ryzach utrzymac ale kazdy powinien miec swoj rozum a nie czuc sie anonimowo w grupie i myslec ze mu wszytko wolno- czyli bydlo robic...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

taa to tak:
bylo nas kolo 120 (w sumie na bike'ach i bez bike'ow)

_Outsider to Ty sie prawie zaczales napierdzielac z tym duzym punkiem??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
_Outsider
Kontakt:

Nie, nie ja... ale jeden z kumpli bo ten wyskoczył do niego z nożem:| ale że był pijany (naćpany?) to nie za długo utrzymał tego noża w ręce...
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Własnie!!! BRAVOOOO dla poskramiacza punków - zimna krew to podstawa... Naprzyszłość trza grzecznie do takich typow... zawsze wsadzi sie ich na rower i będzie większa siła (psychiczna i fizyczna) przebicia się do struktur MPK;)
Jeszcze raz powtarzam - BYŁO ZAJEBIŚCIE!!!

Naraaaa
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

qrde nie było mnie bo nie mam bika :(:(:(:(:( qrde !!!!!!!!
z waszych opisów było wypaśnie ! a ja nie mogłem przyjechać :(
więc teraz proszę :) - jak będzie następna taka masówa lub cos w tym stylu to prosiłbym żeby ktoś o tym powiedział jakos wcześniej :). oki nara
ODPOWIEDZ