CzoŁg..
a nie myslales o tym zeby kupic kilka ton jakiejs blachy, spawarke, silnik i takie tam i poprostu pospawac?
w sumie stare polonezy chodza po 200-300zl na chodzie, troche przerobisz(wystarczy mlotek 5kg) i bedzie prawie jak czolg :]
aha, ten stary poldek pali podobnie do czolgow :P
w sumie stare polonezy chodza po 200-300zl na chodzie, troche przerobisz(wystarczy mlotek 5kg) i bedzie prawie jak czolg :]
aha, ten stary poldek pali podobnie do czolgow :P
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
lankru szczerze powiedziawszy myslałem ale bardziej nad jakims samochodem pancernym np jeepem :D
tylko trzeba by było zaspawac wszysko wywiercic dziure w dachu i takie tam.. :D a pozatym czołg to czołg..
Hmm... moje inne pomysły.. to były spadochrony (troche inne :D) motolotnia :D z rowerem i takie tam :D no i jeszcze bunkier w ogródku.. Po za tym nie cche sie kompromitowac.. bo niektórzy nie mają ze mną łatwego życia :D ale cos takiego mam od dziecka :D
tylko trzeba by było zaspawac wszysko wywiercic dziure w dachu i takie tam.. :D a pozatym czołg to czołg..
Hmm... moje inne pomysły.. to były spadochrony (troche inne :D) motolotnia :D z rowerem i takie tam :D no i jeszcze bunkier w ogródku.. Po za tym nie cche sie kompromitowac.. bo niektórzy nie mają ze mną łatwego życia :D ale cos takiego mam od dziecka :D
Klub Witch i te sprawy...:) :*
Buahahhaahhhhhaaa, a już myślałem, ze głupawych dowcipów na tym poziomie nie będzie w tym roku...
Chociaż...czołg jest duży i ciężki, wyciągnąć go będzie cholernie trudno jeżeli tam wogole jest. Z prawem jazdy to nie wiem, moze dopuki będziesz nim śmigał po polach to nie potrzebne :D Zresztą gdzie indziej być miał jechać <lol> sam lubie duże, ciężkie i masywne pojazdy, ale bez przesaady :P Ale jak uda się go skombinować to pogratuluje :]
Arti__RB, ja bym sobie kupił, jakbym miał kasy załużmy o dużo za dużo niż potrzebuje :D Takie zdalnie sterowane zabawki to jedna z moich mani, ale nie wiem za co bym je brał xp
Chociaż...czołg jest duży i ciężki, wyciągnąć go będzie cholernie trudno jeżeli tam wogole jest. Z prawem jazdy to nie wiem, moze dopuki będziesz nim śmigał po polach to nie potrzebne :D Zresztą gdzie indziej być miał jechać <lol> sam lubie duże, ciężkie i masywne pojazdy, ale bez przesaady :P Ale jak uda się go skombinować to pogratuluje :]
Arti__RB, ja bym sobie kupił, jakbym miał kasy załużmy o dużo za dużo niż potrzebuje :D Takie zdalnie sterowane zabawki to jedna z moich mani, ale nie wiem za co bym je brał xp
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
Justyn ty palancie, jak bedziesz chciał mieć dzieci to wyslesz żone na forum dla fanów regge ??? *********** z takimi topicami na strony fanow militariow, www.google.com wpisz "fani czołgów" i nie zasmiecaj tego forum takimi bzdurami...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
Gdyby cala ta story byla prawdziwa...
Takie wydobycie jest mozliwe, koszty tego nie sa takie znowusz kosmiczne.
Oplacenie nurka ktory zlokalizuje ci twoj tank to okolo 300-400zl w zaleznosci od miasta i plac nio i oczywiscie czasu potrzbenego do jego znalezienia. Jesli znalbys mniej wiecej jego polozenie, bylby taniej :)
A wynajecie odpowiedniego dzwigu, jesli tylko mialby gdzie stanac, to praca takiego przez godzine kosztuje okolo 450-600zl.
Jesli bys dobrze zagadal, mial zajawke i miejsce gdzie ow czolg lezy , to cala zabawa moglaby sie zmiescic w tysiaku...
Inna sprawa, ze to by tylko stalo przed domem ;) Ale fajna zajawka.
Sam uwielbiam militaria. Kiedys napisalem na chacie, ze podjalbym sie zalatwienia lodzi podwodnej, czolgu rowniez!
Cena takiej zabawki to okolo 15-18 tys ( nie jezdzi , nie strzela )
Ja bym sie raczej nastawil na woz pancerny, ma fajne wielkie kolka , grube opony i jak najbardziej mozna nim jezdzic :) Kosztuje kolo 30tys.
Takie wydobycie jest mozliwe, koszty tego nie sa takie znowusz kosmiczne.
Oplacenie nurka ktory zlokalizuje ci twoj tank to okolo 300-400zl w zaleznosci od miasta i plac nio i oczywiscie czasu potrzbenego do jego znalezienia. Jesli znalbys mniej wiecej jego polozenie, bylby taniej :)
A wynajecie odpowiedniego dzwigu, jesli tylko mialby gdzie stanac, to praca takiego przez godzine kosztuje okolo 450-600zl.
Jesli bys dobrze zagadal, mial zajawke i miejsce gdzie ow czolg lezy , to cala zabawa moglaby sie zmiescic w tysiaku...
Inna sprawa, ze to by tylko stalo przed domem ;) Ale fajna zajawka.
Sam uwielbiam militaria. Kiedys napisalem na chacie, ze podjalbym sie zalatwienia lodzi podwodnej, czolgu rowniez!
Cena takiej zabawki to okolo 15-18 tys ( nie jezdzi , nie strzela )
Ja bym sie raczej nastawil na woz pancerny, ma fajne wielkie kolka , grube opony i jak najbardziej mozna nim jezdzic :) Kosztuje kolo 30tys.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
sprawa jest jak najbardziej na serio.. ale mi chodzi raczej o jazde :D u mnie na wsi to pól w cholere... wiec jest gdize ;D
Szczelanie no to wiadomo nie ma szans :/ ale jazdaaaa :D
hmm a jezeli chodzi o wóz pancerny..to nie dla mnie..;]
btw.. w tysiaku sie nie zmieszcze nie ma szans.. bo jeszcze renowacja i takie tam;/
sprawa jest jak najbardziej na serio.. ale mi chodzi raczej o jazde :D u mnie na wsi to pól w cholere... wiec jest gdize ;D
Szczelanie no to wiadomo nie ma szans :/ ale jazdaaaa :D
hmm a jezeli chodzi o wóz pancerny..to nie dla mnie..;]
btw.. w tysiaku sie nie zmieszcze nie ma szans.. bo jeszcze renowacja i takie tam;/
Klub Witch i te sprawy...:) :*
-
- Kontakt:
a nie lepiej iść do harcerstwa?? kumple zaczynał od tego potem sie wkręcił w militaria i pirotechnikę i teraz jeździ do jednostek wojskowych łoi z broni jeździ czołgami itp no i rekonstruuje żołnierza:D Brytola ma wuchte broni w chacie (oczywiście zdekowane heheeh) zacznij sie interesować, a jak chcesz to mi sie przypomnialo że w poznaniu w forcie 1 w korytarzu lezy przednia oś i pancerz chyba od tygrysa całość waży ok 2 ton:D spox dasz rade
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/