CzoŁg..

Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

Z demobilu T-55 chodza po 25-30 tys zl. W newsweeku to chyba bylo ostatnio. Albo w przekroju.
www.43ride.com
drit26
Kontakt:

Post autor: drit26 »

za 30 000 moge ci zalatwic a po 2 ale ty masz dziury wieksze niz ja wezno sie jebnij
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

czolg dobre nam facetka od histy powiedziala ze jak podjedziesz czolgiem pod szkole to ci 6 postawi na ooniec i jeden koles zrobil czolg z kartonow ale miala mine :D rotfl

P.S. wiecie ze skroili cala fure marcokow ???
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

czyzbys przeczytal to ze strony marcoka? to bylo juz dawno...
www.43ride.com
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

Jozan jeee ale ty jestes bystry!!!!

PS. to bylo rok temu!!! buahaha
a co do watku:
Kawał ci nie wyszedł:/ dobrze, ze nie napisales "SzUkAm CzOłKu"
ehh nie bede komentowal tego poziomu.
Justyn
Kontakt:

Post autor: Justyn »

Po pierwsze to nie jest zart.. moze to kogos smieszyc.. ale ja sie naprawde na cos takiego zajawiłem :D
lol.. moi rodzice sie dziwią skąd ja biore tkaie pomysły.. bo to nie jest mój pierwszy taki pomysł..
Klub Witch i te sprawy...:) :*
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

buahaha, dawno sie tak nie usmialem :D dzieki za poprawienie humoru bo dzisiaj mialem nienajlepszy dzien:D
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

wez wymien kilka innych pomyslow pliss bo dzis jestem zly a jutro klasowka z fizy :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

a nie myslales o tym zeby kupic kilka ton jakiejs blachy, spawarke, silnik i takie tam i poprostu pospawac?

w sumie stare polonezy chodza po 200-300zl na chodzie, troche przerobisz(wystarczy mlotek 5kg) i bedzie prawie jak czolg :]
aha, ten stary poldek pali podobnie do czolgow :P
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Justyn
Kontakt:

lankru szczerze powiedziawszy myslałem ale bardziej nad jakims samochodem pancernym np jeepem :D
tylko trzeba by było zaspawac wszysko wywiercic dziure w dachu i takie tam.. :D a pozatym czołg to czołg..

Hmm... moje inne pomysły.. to były spadochrony (troche inne :D) motolotnia :D z rowerem i takie tam :D no i jeszcze bunkier w ogródku.. Po za tym nie cche sie kompromitowac.. bo niektórzy nie mają ze mną łatwego życia :D ale cos takiego mam od dziecka :D
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Buahahhaahhhhhaaa, a już myślałem, ze głupawych dowcipów na tym poziomie nie będzie w tym roku...

Chociaż...czołg jest duży i ciężki, wyciągnąć go będzie cholernie trudno jeżeli tam wogole jest. Z prawem jazdy to nie wiem, moze dopuki będziesz nim śmigał po polach to nie potrzebne :D Zresztą gdzie indziej być miał jechać <lol> sam lubie duże, ciężkie i masywne pojazdy, ale bez przesaady :P Ale jak uda się go skombinować to pogratuluje :]

Arti__RB, ja bym sobie kupił, jakbym miał kasy załużmy o dużo za dużo niż potrzebuje :D Takie zdalnie sterowane zabawki to jedna z moich mani, ale nie wiem za co bym je brał xp
http://dhcyc.pinkbike.com
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Widzę że kolega ma dobre poczucie humoru
E ma ktoś rakiiete pożyczyć bo rower mi sie zjeb.ał i nie mam jak jutro dotrzeć do szkoły

Na czołg wystarczy mieć paszport polsatu i grosza na szczęście w Wielkiej loterii Reader's Digest nie przejmuj się
!
team www.CYKLOTUR.com
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Justyn ty palancie, jak bedziesz chciał mieć dzieci to wyslesz żone na forum dla fanów regge ??? *********** z takimi topicami na strony fanow militariow, www.google.com wpisz "fani czołgów" i nie zasmiecaj tego forum takimi bzdurami...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Justyn
Kontakt:

człowkie to jest dział offtopic ! ... jak inni tu pisza jak zrobic nalesniki to wszystko w porządkunie /?
lookashek
Kontakt:

Post autor: lookashek »

Justyn pisze:człowkie to jest dział offtopic ! ... jak inni tu pisza jak zrobic nalesniki to wszystko w porządkunie /?
ja nalesniki akurat lubie wiec co masz do nalesnikow? kur.wa zobacz czy nie masz czolgu na czole moze?
http://www.pinkbike.com/photo/751689/ << mój czołg
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Gdyby cala ta story byla prawdziwa...

Takie wydobycie jest mozliwe, koszty tego nie sa takie znowusz kosmiczne.

Oplacenie nurka ktory zlokalizuje ci twoj tank to okolo 300-400zl w zaleznosci od miasta i plac nio i oczywiscie czasu potrzbenego do jego znalezienia. Jesli znalbys mniej wiecej jego polozenie, bylby taniej :)

A wynajecie odpowiedniego dzwigu, jesli tylko mialby gdzie stanac, to praca takiego przez godzine kosztuje okolo 450-600zl.

Jesli bys dobrze zagadal, mial zajawke i miejsce gdzie ow czolg lezy , to cala zabawa moglaby sie zmiescic w tysiaku...

Inna sprawa, ze to by tylko stalo przed domem ;) Ale fajna zajawka.

Sam uwielbiam militaria. Kiedys napisalem na chacie, ze podjalbym sie zalatwienia lodzi podwodnej, czolgu rowniez!

Cena takiej zabawki to okolo 15-18 tys ( nie jezdzi , nie strzela )

Ja bym sie raczej nastawil na woz pancerny, ma fajne wielkie kolka , grube opony i jak najbardziej mozna nim jezdzic :) Kosztuje kolo 30tys.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Justyn
Kontakt:

MaxDamageDA

sprawa jest jak najbardziej na serio.. ale mi chodzi raczej o jazde :D u mnie na wsi to pól w cholere... wiec jest gdize ;D
Szczelanie no to wiadomo nie ma szans :/ ale jazdaaaa :D
hmm a jezeli chodzi o wóz pancerny..to nie dla mnie..;]

btw.. w tysiaku sie nie zmieszcze nie ma szans.. bo jeszcze renowacja i takie tam;/
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

a nie lepiej iść do harcerstwa?? kumple zaczynał od tego potem sie wkręcił w militaria i pirotechnikę i teraz jeździ do jednostek wojskowych łoi z broni jeździ czołgami itp no i rekonstruuje żołnierza:D Brytola ma wuchte broni w chacie (oczywiście zdekowane heheeh) zacznij sie interesować, a jak chcesz to mi sie przypomnialo że w poznaniu w forcie 1 w korytarzu lezy przednia oś i pancerz chyba od tygrysa całość waży ok 2 ton:D spox dasz rade
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Stinkacz
Kontakt:

Post autor: Stinkacz »

hahahaha ja mama do sprzedania t-55 finkiel nówka w skali 1:35 :P
ODPOWIEDZ