Czy ktos wie gdzie mozna kupic jakies fajne bluzy z jakims fajnym rowerkiem(:P) czy motywem rowerowym. Oczywiscie oprocz marcoka bo sa strasznie drogie.
No właśnie będe mieć t-shirty i longsleevy a takimi motywami. Loga będą wyszywane tak więc nic sie nie spierze itp. Nad bluzami właśnie sie zastanawiamy i przygotowywujemy projekt, bo chcielibyśmy zrobić coś odjebane** z jakimiś kevlarowymi wstawkami itp... Tylko to narazie dalsza przyszłość... Ale jak jest ktoś zainteresowany tanimi t-shirtami i longsleevami w cenach t-shirt około 25-30 zeta, long... około 40zł (cena niestety zależy od producenta, ale będzie najniższa jak sie da :)
Pozdro
Tak tak, takie do chodenia na codzien... Moge powiedziec ze posiadam fajne koszulki destroyera, na dlogi i krotki rekaw... Za jedyne 30 i 40pln:P. Ale pewnie tym co nie posiadaja ramy destroyera one sie nie spodobaja...
www.7anna.com.pl na dole musisz zjechac masz bluzy i wogóle, ogólnie są fajne ciuchy foxa na www.gofox.pl i race face ma spoko long-i
ale to jest drogie w chooj;/
Fajna ta bluza A-ganga, od zawsze mi sie pobala, ale ja nigdy w zyciu nie dalem za zaden ciuch wiecej niz 40zl , szkoda kasy na to, potem brakuje na baja
Mam koszulke TDP i naprawde te koszulki jakoscia nieodbiegają od jakiś massow czy clinicow koszulki sa z naprawde dobrego amteriału i teraz chyba kupie sobie z długim rękawem :) naprawde wysoka jakosc no i niezaduza cena