DunCon - co jest z wami?!

yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Kur**, ja nie proboje zniszczyc zaufania klientow tylko chciałem się dowiedziec jak się sprawy mają ad. tego co słyszałem. Są skuteczniejsze sposoby psucia renomy firm. Jak bym chciał pojechac po opini DC to zrobił bym to inaczej, a nie mam powodów zeby im robic nazłość. POPROSTU SIĘ CHCIAŁEM DOWIEDZIEC CZY TO PRAWDA CO MÓWIĄ!!! Czy wy wszyscy naprawde macie problemy z czytaniem?!
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

nawet jak by spawane były w mielcu to co ztego... najważniejsze że są wytrzymałe i tanie. a tak apropo jeżdże na mielcu 2 rok i jest z nim zajebiście OK.a zaznaczam że go nieoszczędzam w lesie.a nakoniec chciałem dodać że mamy dobrych spawaczy w kraju:)))

pozdro wszystkim
walić podpisy
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Ale lolek z Ciebie jasiu...Kazdy spawa tam gdzie chce a tak wogole to myslisz ze jak spawaja np w tajwanie to znaczy ze lepiej? Niech spawaja gdzie chca byelby sie cena nie zminiła i jakost tymbardziej!
pozdrawiam jasiu <hahaha>
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

przeciez nie mowie gdzie jest lepiej, chcialem tylko sie dowiedziec wkoncu co i jak jest grane - proste, nie?!
Ja osobiście do DC nie mam zastrzezeń, do Mielca też - krzywdy mi nie zrobili.
A pozatym że to forum miało wyglądać jak udzielanie ważnych info na temat DC, a nie opierdalania mnie o puszczanie plotek, to wszystko jest ok;]

NARA
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

jasiu spoko ...nie gniewaj się ;))
walić podpisy
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

Ojej Qcor to przeciez moja rama stara, jeszcze nic na niej nie zlozyles? Czego Ci brakuje jeszcze?

Pozdrawiam,
Tomek.
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

ta ta to TWOJA rama :)). Juz pierdolca dostaje...
brakuje kurcze jeszcze pisaty tylu, łańcucha, napinacza, opon, linek i błotnika The :)...a no i hample przod ale o tym już nawet nie mysle...
kasa teoretycznie jest ale w powiedzmy postaci materialnej czyli przedmiotow przeznaczonych do sprzedazy na allegro moze do konca wakacji bedzie :)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

ale kurnia jak złoże do kupy to łohohoho
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
MaciekM
Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
Kontakt:

Post autor: MaciekM »

wiecie czemu DunCon tak wolno odpisuje ? Chcialem kupic u nich kierownice, a tu trzeba czekac :/ Mi zalezy na szybkosci ? Co moge zrobic aby szybciej to kupic od nich ?
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Qwa uważać na typów: ROSA, DRAGMAN, GLINDER. To jakieś straszne pojeby do kwadratu. Mozna przeczytać o tych popierdoleńca*h na topicu "czy można z kimś pojeździć z" a z tego co ten Rosa tu pisze to jakieś turbo debile!

"...moj ojciec mial tose inu ale zamowil 18 a potrzepowal 16 i niechcialo mu sie czekac to kupil a-zona!!! wracajac do tematu przekret w dunconie bylz malowaniem bo one byly malowane juz na taiwanie i oni w krakowie zdzierali ten lakier i malowali na nowo!!!! A pozatym na 100% sa malowane w krakowie bo jak ojciec zamawial (byla juz w krakowie) to jak raz pomalowali to sie naklejki rozpuscily i musieli ja malowac jeszcze raz!!!:...."

Co za tekst, ludzie słabo mi się robi. Co za pierdolenie. Taaaaaaak a mój ojciec se kupił ferrrari ale mu kolor do skarpetek nie pasował, a poza tym mam wujka australijskim rządzie i jeżdże taam na wakacje co roku i częściej. Co za ludzie tu siedzą! Jak można być takim palantem!

Kończe < lolki >
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
cuba
Kontakt:

Post autor: cuba »

na początku postu mamy oto zwolenników DC, którzy zapewne jeżdżą na tej ramie i za nic w świecie nie mogą wbić do główki że ramy te mogą być spawane w mielcu... szczerze mówiąc to wcale bym się nie zdziwił.......
Jeśli są robione na tajwanie to wcale nie znaczy, że są lepsze. Wszyscy znamy jakość produktów pochodzących z dalekiego wschodu, a jak narazie tylko moongose się tym chwalił - ze ich ramy robione sa przez tajwańczyków.
Mnie to tam nie obchodzi szzcerze mowiac, zgadzam sie z przedmówcą <Marcelem>: ważne zeby były mocne i tanie...... a to czy spawane w garażu w mielcu czy w chacie z trzciny na tajwanie to juz jeden chujjj
Tanie ramy? to fakt jak się patrzy, przynajmniej całkiem tanie. Ja i tak nie rozumiem jak od ludzi mozna zadac po kilka tys za trzy pospawane ze sobą rury......
...::: ziz iz wird :::...
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

z czego ten szum nie rozumiem, ja to bym sie cieszyl ze polacy w koncu uczestnicza w produkcji czesci do rowerow z jajem, moze wq koncu doczekalibysmy sie jakiejs polskiej marki czesci..... HE HE
Local Swinga-Swinga
ODPOWIEDZ