nowy dzial - 'odrobcie za mnie lekcje'
nowy dzial - 'odrobcie za mnie lekcje'
ostatnio cos namnozylo sie tematow zakladanych przez leniwcow, ktorym nie chce sie zajrzec do notatek z blaganiem o pomoc odrabianiu lekcji, proponuje wiec maly uklon w ich kierunku poprzez zalozenie stosownego dla tego celu dzialu. albo lepiej bardziej ogolnie - na tematy zwiazane z edukacja.
- Kontakt:
A ja jestem za :D
Fakt, ze nie pasuje to tematycznie do forum, ale skoro jest na to zapotrzebowanie... Oczywiscie nie zeby sie od razu wypelnil postami proszacymi o zadanie domowe na kazdy dzien z kazdego przedmiotu kazdego uzytkownika O_o Ale jezeli ktos ma jakis problem, ktorego nie potrafi samodzielnie rozwiazac, to moze takze to forum jest dobrym miejscem na szukanie pomocy :) Zwlaszcza, ze bikerzy tez sie czasem ucza :D
A dla osob pomagajacych jest to dobra okazja na powtorzenie materialu itp.
Fakt, ze nie pasuje to tematycznie do forum, ale skoro jest na to zapotrzebowanie... Oczywiscie nie zeby sie od razu wypelnil postami proszacymi o zadanie domowe na kazdy dzien z kazdego przedmiotu kazdego uzytkownika O_o Ale jezeli ktos ma jakis problem, ktorego nie potrafi samodzielnie rozwiazac, to moze takze to forum jest dobrym miejscem na szukanie pomocy :) Zwlaszcza, ze bikerzy tez sie czasem ucza :D
A dla osob pomagajacych jest to dobra okazja na powtorzenie materialu itp.
Nie ma sprawy ;)flaming pisze:(...)ale dzieki tym co mi pomogli.