Koniec z kolejka na Gubałowke!!

Qba_Kona
Kontakt:

Koniec z kolejka na Gubałowke!!

Post autor: Qba_Kona »

W poniedziałek podobno zamykaja kolejke na gubałowke!! Tak podali w faktach na tvnie!! Troche lipnie bedzie z dostepem na NS'a!! pozostana busiki i dryłowanie z buta!!
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

cos mi sie nie wydaje, zeby to prawda byla...
GARY
Kontakt:

o kurde... rzeczywiscie :/
ale mimo wszystko tania to ona nie byla... busik bardziej oplacalny :)
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

nom wlasnie teraz w wiadomosciach bylo ;((
a wygladalo to tak:
jeden koles nie pozwolil zeby przez jego dzialke kolejka i trasa szla ://
ciul jeden,glupi goral sie nie zgodzil. szkoda bardzo szkoda ://

EDIT:
w zime tez bylo super, kolejka podzielia los Butorowego:/
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

mozliwe ze gosc bedzie chcial miec z tego kase i otworzy tam wlasny wyciag dla narciarzy ... a ten co jest obecnie usunie i zamknie kolejke, zeby inni mu klientow nie odbierali ...................

no ale jak bym go trafil po drodze to bym przejechal
www.frmk.prv.pl
ciaćkodh
Kontakt:

Post autor: ciaćkodh »

a czy w lecie będzie czynna ??
http://www.pinkbike.com/photo/731941/
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

hehe wyprzedziłeś mnie z tym topikiem :P no ja załamany jestem, teraz będąś takie kolejki na kasprowy że chyba pojadę do oslo :( boże, jak można być takim burakiem :[
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

Ja słyszałem taka wersje, że kmieć, który jest właścicielem ziemi, przez który biegnie trasa stoku narciarskiego, nie pozwala, żeby jego teren ugniatali ratrakami i dośnieżali, bo to złe dla natury. Dziadek tak pitoli, bo ZIELONI też tak gadają. Czeka na zajebistą kase za to i sie pewnie doczeka, bo Zakopane żyje ceprami :P
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Prawda prawda,w zime ma byc nieczynna bo jasnie pan brync sie nie zgadza zeby sztucznie sniezyli,kurwa ale zjeb,w asutri czy w czechach nikt problemow nie robi to biznes. A w polsce shit kurwa,w sczawnivy mial yc zajebsity wyciag ale jeden ziomojcowizyn nie sprzeda 2 ary i po ****.to polska.ludzie sie nie znaja a ptoem narzekaja ze bieda.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
cementarydh
Kontakt:

Post autor: cementarydh »

spinajcie sie dalej !

od dwóch lat już zawsze podchodze na shore od strony hotelu na dole i siedze cały dzień w lesie przenosząć się tylko z jednego spotu na drugi.

a jak ktoś chce pojeźdić od samej góry kilkakrotnie to przecież na Szymoszkowej jest czynny wyciąg i nie ma problemu.

ewentualnie jak kto lubi może zrobić dobrze S. i sobie z nim jeździ busem.

ale kogo to obchodzi, ważne że zamkneli kolejke wiec jest okazja pobluzgać, najlepiej niech wogóle wypowiadają się tylko ci co nigdy na trasie Fr na Gubałowce nie byli
trail building since 2002 / super 8 power!
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ja bylem i na trasie fr i na stoku smigalem bardzo fajnie tam jest,lubie tamto miejsce ale nerozumiem tego czlowieka oco mu chodzi,jakis pierdzielniety dziadek.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
Qba_Kona
Kontakt:

Post autor: Qba_Kona »

cementarydh pisze: a jak ktoś chce pojeźdić od samej góry kilkakrotnie to przecież na Szymoszkowej jest czynny wyciąg i nie ma problemu.
Szkoda tylko ze na szymoszkowa z bikem Cie nie wpuszcza!! Mozliwe ze sie to zmieni skoro zamykaja Gubałowke!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A nie mozecie tam po prostu wejsc? U nas nie ma takich rarytasow, wyciag tylko w 2 miejsach i za drogi wiec i tak z buta wchodzimy i dobrze jest.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
GARY
Kontakt:

oj maksiu, maksiu :) jak ktos jedzie do zakopca to chyba po to, zeby pojezdzic a nie wiekszosc dnia marnowac na podchodzeniu :) bez rowerka na sama gore idzie sie jakies 45minut (z bikiem pewnie pol godziny wiecej).. poza tym nachylenie jest tak duze, ze mozna sie zesrac. gwarantuje, ze po 2-3 podjesciach palcem do tylka bys nie trafil :P a jeszcze taszczyc pod gore karpia... hoho.. :)
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

Ufik sam jestes ciulem
Tassadar a ty burakiem
a ty Suntour zjeb

gdyby to byla moja ziemia to tez bym tan zrobil bo jest ona duzo duzo wiecej warta niz gosc dostawal od metra kwadratowego za to ze stok przebiegal przez jego dzialki

a nie porownuj polski do austrii bo do nich to nam jeszcze daleko po za tym w tamtym kraju trasy zjazdowe nie przechodza przez prywatne dzialki, przynajmniej te glowne gdzie najwiecej turystow przybywa
20 inches isn't a crime
Pucek_fr
Kontakt:

Post autor: Pucek_fr »

A w białce sie jakoś dogadali i jest kotelnica, tylko dlatego że białka była zawsze w cieniu zakopanego i musieli kombinować żeby mieć turystów i kase, a w zakopcu się im w dupach przewracało bo mają wszystko jak na tacy
http://pucofr.pinkbike.com/album/2012/
http://www.g3riders.com
http://www.facebook.com/pages/G3Riders/146101528738083
dragon-pl
Kontakt:

Post autor: dragon-pl »

szkoda fajeni sie po gubalowce smigalo na nartach i na rowerze:D teraz trza bedzie albo szymoszkowa do gory albo grupe zwolac i busem na trase:(
http://dragon-pl.pinkbike.com/
gg:4231207
wizi
Kontakt:

Post autor: wizi »

KFP_Wwa tylko, że temu gościowi proponowano wszystkie możliwe rozwiązania czyli wykup, wywłaszczenie itp tej ziemi a on na nic się nie zgodził. A domyslam sie, że małej kasy nie chcieli mu wciskać,więc serio nie rozumiem o co debilowi chodzi. Może o to żeby zrobić wokól siebie zamieszanie. Hui z nim, że tak powiem ale może robic co chce niestety - jego ziemia...

A tak poza tym to niech takich gości będzie więcej to nie wiem gdzie turyści beda jeździć na wakacje. A wtedy do Austrii na pewno się nie zblizymy.

MaxDamageDA wejsc tam na piechte? Sory ale jak jade tam na weekend (a chciałem sobie tak pary razy pojechać na wiosne) to nie mam zamiaru marnować 3/4 czasu na wchodzenie zamiast zjeżdżanie.

Pozostaje wjeżdżanie busem ale do tego trzeba więcej osób żeby sie opłacało. Wyciągiem na Szymoszkowej nie mozna się wbija z bajami.

Z drugiej strony wjazd kolejka i tak się nie opłacał - 6 zł od osoby + 4 zeta za rower... :///

Pozdro i kurwa mać
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

i tak bedziem jezdzić busem
back in da game...
ODPOWIEDZ