DM DirtStreet - ZDJĘCIA / OPINIE
-
- Kontakt:
Masta Blastato tak...co do supportu to ja mialem stary support z wczesniejszej ramki i mam 120mm a moze ale nie wiem jak to jest...za wiele miejsca tez nie mam...ale to nie pzreszkadza...
co do glowki to glowka ma dlugość 11cma stery wchodza standardowe bo te z 1" miskami chyba raczej nie wejda ale jak se wyfrezujecie to bedzie oki...
co do glowki to glowka ma dlugość 11cma stery wchodza standardowe bo te z 1" miskami chyba raczej nie wejda ale jak se wyfrezujecie to bedzie oki...
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
-
- Kontakt:
Dexno co ty dales za ta ramke 800zł?? wspolczuje jak bym mial 800pln w kielni to bym bral raczej bitcha albo suburbaniaka...mojim zdaniem to 2 najlepzre ramy z cr-mo...bo streetlegal jakis taki dziwny ejst mojim zdaniem...nie jezdzi sie na nim dobrze...ale to tylko moje odczucia...
no jak kupowalem to dm stał 800, pussy nie bylo(bym ją kupił bo jest zajebista), nie mialem tarczy a suburban z piwotami kosztował 990+napinacze 59, bicza nie chcialem bo jest pod duze amory, a steetlegal ma suport bmx i musialbym kupowac redukcje suportu i redukcje do haków 14->10mm... tak to mnniej wiecej wygląda dlatego kupilem dm'a... no ale bywa... bede jeździł na dmie dopókie jej nie połame...
Kossa .... mozesz miec problem, na 34 z suportem 118 jest juz na styk... ja mam 32 na suporcie 115 i jest BARDZO na styk..
.a co wy sie tak cena dziwicie ? ja na ta ramke sie juz gapilem w kwietniu na stronce skleprowerowy...i faktycznie, byla po 800.az do wrzesnia, gdy dali ta promocje..z ktorej rowniez skorzystalem xD...
.a co wy sie tak cena dziwicie ? ja na ta ramke sie juz gapilem w kwietniu na stronce skleprowerowy...i faktycznie, byla po 800.az do wrzesnia, gdy dali ta promocje..z ktorej rowniez skorzystalem xD...
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
ja kupiłem ta rame ostatnio i jestem bardzo zadowolony ; ) a większa zębatka do korby wejdzie ale będziesz musiał kupić szeroki suport może jakiś trialowy :P 127,5mm : D
// a wogole dajcie zdjęcia złożonych rowerków na tej ramie bo nigdzie znaleść nie można poza tymi j.w
// a wogole dajcie zdjęcia złożonych rowerków na tej ramie bo nigdzie znaleść nie można poza tymi j.w
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- Kontakt:
aa tam sztyca sie znajdzie napewno, w sklepach są ale drogo ;-/ (80~100zł) wieć szukam uzywki od kogoś...myszek pisze:Masta Blasta wlasnie widze jak jestes zadowolony. nie ma sztycy do dm ?? :D:D:D:D:D.... oh jak ja sie wkurwialem zanim znalazlem dla siebie :D
-
- Kontakt:
Masta Blastano co wy gadacie ja we wrocku wbilem do pierwszego lepzrego sklepu mowie sztyce potzrebuje ale najtansza...ziom patzry miezy wyciaga szyce pasi sztyca zoom i zaplacilem 29zł:D
Dexty bez urazy ale troszke glupio zrobiles...kalkulujac ramy NSa to zeczywiscie z cena troszke bys zaszalal...ale nie wiem jak u was ale ja w zeszlym roku w robexie widzialem ze suburban 1 wersja stal za 800zł no ale dobra nie bede cie dolowal...pociesze cie ze ta ramka jest spoko:D
pozdro...
Dexty bez urazy ale troszke glupio zrobiles...kalkulujac ramy NSa to zeczywiscie z cena troszke bys zaszalal...ale nie wiem jak u was ale ja w zeszlym roku w robexie widzialem ze suburban 1 wersja stal za 800zł no ale dobra nie bede cie dolowal...pociesze cie ze ta ramka jest spoko:D
pozdro...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak jeszce w ramach ciekawostki jesli ktos ma obiekcje co do wytrzymalosci tych hakow to pokaze wam fotke ramki DOC evil:
-> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=644426
kona cowan
-> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=657314
pozdro
-> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=644426
kona cowan
-> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=657314
pozdro
-
- Kontakt:
Dexmojim zdaniem to nie byla porazka ale oki...
pierwszy leprzy sklep to wroclaw/ul.jednosci narodowej(obok browaru piast)/sklep:rowery krajek(legendarny krajek:P)
a siodelko amm na 1 srobe o ile pamietam...na 1 srobe jest fajniejsza bo ladniej wyglada pozatym ejst mocniejsza bo ejst jednozcesciowa...pozatyms ztyca to sztyca...zadna tam filozofia...najtansza i tyle:P
pierwszy leprzy sklep to wroclaw/ul.jednosci narodowej(obok browaru piast)/sklep:rowery krajek(legendarny krajek:P)
a siodelko amm na 1 srobe o ile pamietam...na 1 srobe jest fajniejsza bo ladniej wyglada pozatym ejst mocniejsza bo ejst jednozcesciowa...pozatyms ztyca to sztyca...zadna tam filozofia...najtansza i tyle:P
-
- Kontakt:
...wydaje mi sie ze sztyca z mocowaniem na dwie sroby jest mocniejsza, ale mniejsza o to.pan_saper71 pisze: na 1 srobe jest fajniejsza bo ladniej wyglada pozatym ejst mocniejsza bo ejst jednozcesciowa...pozatyms ztyca to sztyca...zadna tam filozofia...najtansza i tyle:P
// a browaru piast juz chyba tam nie ma dawno =)
-
- Kontakt: