roteiro znajdz mi topic gdzie jest o pegach w poincie ... jak masz w taki gupi sposob posty nabijac to idz na forum www.dziewczyna.pl czego takiego raczej nie bylo a jak chcesz, montować to montuj czemu mialbys to połamac przez pega? rama do najwytrzymalszych nie nalezy ale sprobowac mozesz ...
pewnie pęknie albo hak, albo sie rama wygnie, albo jak na ośce to sie to samo zerobi wygnie alob połamie, pozatym było o czymś takim ale w dragu, destroyerze itp ramkach.
hahahahahahahahahah bueehahahahahahahahahhahhahahahahah
toś dowalił ostrooo
Zawsze marzyłem żeby mieć dużo postów na tak elitarnym forum jakim jest dh-zone rano wstaje i morze żeby tylko mieć dużo postów na dhzłomie. poprostu moje mażenie od urodzenia.
Topiców o pegach na piastach 10 mm było pełno. A co za różnica jakie gówno dragstar czy point i tak piasta pójdzie. A point pęka przy skoku z krawężnika to przy nieumiejętnym grindowaniu to juz napewno :) Skoro mówisz że pogiołeś tylne widełki to od pega przeciążenia pujdą na piaste i też na widełki i po pewnym czasie i tak ci zacznie pękać...
Ehhh. a z kąd ja miałem wiedzieć!!!!!!!!! jestem pierwszy dzien na dh-zone...
Wiec czego sie czepiacie!!!!! nie wiedziałem to zapytałem. a jak wam cos przeszkadza to nieodpisujcie poprostu..!!!1 ja chce odpowiedzi a nie wymondrzania.
jalukasz pisze:Ehhh. a z kąd ja miałem wiedzieć!!!!!!!!! jestem pierwszy dzien na dh-zone...
Wiec czego sie czepiacie!!!!! nie wiedziałem to zapytałem. a jak wam cos przeszkadza to nieodpisujcie poprostu..!!!1 ja chce odpowiedzi a nie wymondrzania.
to na złe forum trafiłeś ;P a co do tematu to ja bym sie bał montować, szczególnie do pointa.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
jalukasz nigy nie miałem takiego gówna jak point i nie zamierzam mieć. połamanych pointów widziałem już spooooro. Koledze pekł point podczas skoku na 50zm stoliku a żeby było śmiesznie to robił sobie jaja i skakał go od tyłu, czyli z lądowania na wybicie ;)