MISTRZOSTWA POLSKI STREET MTB 17-18 SKAT

pan_saper71
Kontakt:

Post autor: pan_saper71 »

normalnie to te zawody niby streetowe a jednak nie...nie bylo z jakiej strony sie zaprezentowac...powinno to sie nazywac skatepark mtb sesion MP 2005r. malo bylo wspolnego ze streetem tutaj...i tricki ktore byly prezentowane to glownie tricki ktore mozna robic na dircie...rozumiem ze to 1 tego typu impreza ale mam andzieje ze sie poprawia w pzryszlym roku...nie wymagam tutaj by byly to zawody z seri red bull bike battle ale jakies elementy zwiazane ze streetem powinny byc...
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

pan_saper71 zrób coś lepszego jako spontan w tym kraju i porównaj tą imprezę do tego co zrobisz, zobaczymy jak wyjdzie, jak dla mnie impreza była bardzo fajna, klimatyczna i offowa bo była naprawde mała grupka ludzi
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Bylo bardzo fajnie, spoko impra
Ja tam bardziej street smigam i szczerze mowiec to balem sie tam z rampy zjechac :/ ale jestem zadowolony :) musze wiecej po rampach posmigac...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
pan_saper71
Kontakt:

BaDMaNwez naucz sie czytac ze zrozumieniem...ogolnie nie krytykuje zawodow tylko jako zawody streetowe nie powinny byc rozgrywane w skateparku gdzie sa same rampy i najazdy...pozatym jak sama nazwa wskazuje street-ulica to chyba wykorzystuje sie w tej dyscyplinie przeszkody bedace krajobrazem miejskim..a wontpie by twoje miasto bylo cale w podjazdach rampach i tego typu sprawach,daze do tego ze nie kazdy streetowiec musi jezdzic w skateparku...
...pozdro
kiryk
Kontakt:

Post autor: kiryk »

a gdzie Twoim zdaniem powinny sie odbyc zawody streetowe i jakie triki powinni robic zawodnicy ? oglądałeś jakies zachodnie zawody bmxowe ? czy tam jest np powiedziane że flipy i tailwhipy są zakazane a można robic tylko manuale i abubacki ? bo nie rozumiem w czym problem. skateparki z założenia powstały po to żeby odwzorować warunki panujące w mieście. Twoim zdaniem jak powinien wyglądać streetowy skatepark ? 2 ławki w krytej hali? w skateparkach zostały odwzorowane elementy architektury na których można zrobic jakieś triki. nie widze sensu robienia skateparków składających się z powiedzmy stairgapów. poza tym pokaż miejsce w polsce które by się lepiej do tego nadawało :> i zrób tam zawody :)
www.krkochrona.com
pan_saper71
Kontakt:

kiryknie chce sie klucic ale bmx a mtb to jest roznica...ogladales moze red bull bike battle?? polecam bardzo fajny filmik i zauwaz z e tam pzreszkody ulokowane zostaly w miescie..toprawda sa rampy i anjazdy ale sa rowneiz schodki murki barierki i inne...nie mowie ze jestem jakis kozak zeby to wykorzystac ale ogladajac film papieza zauwazylem ze skatepark ma same najazdy i inne tego typu sprawy i lepiej sobie w takim skate parku poradzi ajkis dirtowiec niz streetowiec...ja smigam w streecie na hopkach potrafie skakac ale bez pzresady nie dziwie sie ze papiez wygral...gratuluje mu wygranej...ale daze do tego ze na zawody streetowe jada streetowcy ktorzy sa wprawieni w jezdzie po miescie,niehc juz bedzie w skateparku ale nie ejstem dokonca pewny czy flipy i inne tego typu tricki sa trickami streetowymi...ale dobra...
..pozdro
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

pan_saper71 a czemu nie? nie widziales na filmach jak robia np. flipa z drzewa ? to nie skatepark ani dirt

po za tym jak takis madry to sypnij kasy zeby wystawic na miasto rozne rzeczy zeby rozegrac zawody - sory ale redbull ma zdecydowanie wiecej kasy zeby takie zawody zorganizowac i nie organizuje on tych zawodow jako zawody z cyklu mistrzostwa jakiegos kraju
20 inches isn't a crime
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

dirtowcy to nie wiem czy mieli wieksze szanse z reszta wez zrob w zime zawody poza tym red bull bike battle to nie film a zawody ... i tam jest wszystko bo i dirty sa
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
pan_saper71
Kontakt:

dobra rozumiem ziomki...nie robmy popeliny na tym forum...wiem zaczolem ale to moej pzremyslenia...co do kasy to nei sram aksa by zrobic zawody ale chetnie bym wytsral kase byz robic zawody z prawdziwego zdazenia...ogolnie fajnei ze zorganizowano cos takiego...
-Przemooo-wiem z eto sa zawody

...pozdro...
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

ja jestem tego samego zdania co pan_saper71. No wiadomo, że ciezko by było zorganizowac cos takiego w miescie, ale tam chociaz wszyscy by mieli rowne szanse, bo tutaj niektorych ludzi eliminuje to, ze nigdy nawet skate parku na oczy nie widzieli. A murki, lawki, rurki raczej kazdy widział. No ale wazne, że wogóle coś jest.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-Przemooo-
Kontakt:

ech ale tego sie nie zrobi w zime ... z reszta w polsce nie ma nawet sposobu zeby taka mala firma jak kirszop zrobila takie zawody ... moze w lato bedzie lepiej jak sie pogada z red bullem to beda jakies zawody na miare reszty europy ale trzeba poczekac
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

murka brak w tym sk8prku
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Nie rozumie coponiektorych wypowiedzipan_saper71,dales swiadectwo,ze jestes pusty. Swietnie,ze ktos wyszedl z tak inicjatywa,ze zorganizowali chlopaki to bardzo szybko i skminili sponsorów. W tym moemencie,jest zima,masz ok -7 na dworze i narzekasz ze malo miejsca itp.Skatepark jest kryty i zajebiscie,dobrze ze wogole jakis takowy jest. Zeby zorganizowac takie zawody jak red bull robi jest potrzebna wielka kasa i przychylnosc wladz danego miasta u nas nie byloby to mozliwe. Moja wypowiedz dobiega konca i podsumowujac chialem powiedziec,Cieszmy sie,ze sa takie firmy jak krk itp(mowa o sponsorach),ze ten sport idzie do przodu,pwooli ale idzie,ze jest inicjatywa. Tak trzymac.POzdro600
Ps. co to za nuta z filmiku rybiego i o co chodzilo tej babie na koncu????
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

Suntour nuta to bodajrze Le Tigre - Deceptacon
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
BigRomek
Kontakt:

Post autor: BigRomek »

wlasnie!! co to mialo znaczyc"co to jest??!! co to jest??!! koniec zawodow!!" :D:D:DD:
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
-Przemooo-
Kontakt:

no koniec zawodow ppani kierownik znalazla do polowy oprozniona butelke balsamu pomorskiego i sie zdenerwowala
DRAGUS
Kontakt:

Post autor: DRAGUS »

Witam... ja ze swoim teamem bylem tylko na treningach w sobote i nie moglem zobaczyc zawodów(szkoda) zobaczylem filmik i mam czego zalowac... POZDRÓWKA
www.hteam.cba.pl
kiryk
Kontakt:

Post autor: kiryk »

kurwa troche sie podniecili chlopcy i nasciagali w ciagu jednego dnia na 15GB i transfer na stronce padl (10GB na miesiac mam:))) . wrzucilem juz foty jutro rano jak mi zarzuca nowy transfer beda do obejrzenia w dziale media. elo !
www.krkochrona.com
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

o ja cie p... filmik 25mb, to daje 600 sciagniec :P ja nie sciagnalem bo moja polimitowa neostrada na razie niedomaga. chyba jutro u dziewczyny sciagne jak bedzie dzialac strona
ODPOWIEDZ