DZIWNA SYTUACJA W SZKOLE :/
Nikt cie tu nie będzie pocieszał, ale trzeba być optymistą, sam rok temu w 1 klasie LO miałem przypał bo rzucaliśmy woreczkami z woda w przechodniów ale skończyło się na naganach. ale tent wój rzypał wydaje sie ciut poważniejszy, zobaczymy jak się skończy... :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=641699
i nie mieli prawa ich za to wyrzucic , to ze pija cpaja daja dupy to wina wychowania i inncyh rzeczy ale szkole w zasadzie nic do tego , ja bym w rzyciu nie wyszedl na srodek , internet jest anonimowy i kazdy ma prawo mowic o sobie co chce i co uwaza za slusznePsyke102 pisze:A umnie w gimnazjum byla lepsza akcja: otóż 20 osób siedziało na gronie i pisało jak to sobie piją na dyskach i że nauczyciele to cipy i takie tam. Pewnego dnia w szkole, odbył się niezapowidziany apel. otóż dyra mówiła że niektórzy uczniowie to bardzo dobrze rozsławiają naszą szkołe, lecz nie wszyscy i się zaczęło, wyczytywała nicki z grona i prosiła te osoby do siebie. W końcuy po 15 minutach wszyscy wyszli na środek sali gimnastycznej. Ale przypał. I zaczęlą na nich słać że to pijaki i atakie tam. następnego dnia był artykuł w gazecie o pijaństwu w gimanazjach na dyskach.
Ale nie wyrzucili ich ze szkoły wiec myśle ze ciebei tez raczej nie wyrzucą.
moim zdaniem dyrektorka przegiela nieco
ja mialem inan sytuacje...
kiedys znalezsli w sali od bioli listy od straszego rocznika , koles pisal jak wedlug niego jest w szkole , co mysli o nauczycielach itd , odpisalismy mu i schowalismy tam gdzie bylo ( w podlodze po plytka ) i tak przez 2 lata pisalismy ale bardzo malo moze ze 4 razy odpisala kazda strona
pisalismy jak to chelejmy w szatni lol i troche bylo wrzucania na to na tamto , ktorego dnia na jakiej lekcji klasa ktora nic o tym nie wiedzial , ktos kopnal w przykrywke , nie wiem dokladnie jak bylo , tak czy siak nauczyielak ***** od bioli kazala sobie to pokazac i sie zaczelo , caly pokoj nauczycielski to widzial
ost nasz wychowawca dowiedzial sie kto pisal tam , mi innymi ja :) , ale nic kompletnie nie zrobili i w zasadzie nie mogli bo nie mieli prawa a ta ***** od bioli co wszystkim nauczycielom pokazywala miala u nas przesrane do konca lo , nikt jej nie lubil
jaja byly jak na geogrfai nauczycielka odpytywala znajomego co o niej pisal w liscie i taki text nagle do nieg : " a to ty jestes wasilewski ?? ( jelop podpisal sie w liscie ;p ) to ty na mnie tak nawyzywales ?? "
a koles morda jak cegla i nie wiedzial co powiedziec lol
ale pisac na forum szkolnym , gutek popukaj sie w pusta glowe , przegioles , pomysl o tym troche moze czegos to cie nauczy :)
www.mm-foto.pl
U nas na szkolnym forum to mod kasuje, chociaż niektóre ostrzejsze wypowiedzi zostawia :P
A jak nauczyciele wiedzą, że to wy, to fakt, macie przerypane, jakbym mnie ktoś jechał to zrobiłbym coś, nie? Tak samo oni i wcale się nie dziwie...
Mogliście albo iść jak głupki w zaparte, ael już za pózno, albo teraz latać z kwiatkami i przepraszać...ale ze szkoły was nie powinni wywalać, nie da się chyba na 100% potwierdzić, że to wy, a to raczej konieczne by było. Prędzej sami się przeniesiecie...
A jak nauczyciele wiedzą, że to wy, to fakt, macie przerypane, jakbym mnie ktoś jechał to zrobiłbym coś, nie? Tak samo oni i wcale się nie dziwie...
Mogliście albo iść jak głupki w zaparte, ael już za pózno, albo teraz latać z kwiatkami i przepraszać...ale ze szkoły was nie powinni wywalać, nie da się chyba na 100% potwierdzić, że to wy, a to raczej konieczne by było. Prędzej sami się przeniesiecie...
http://dhcyc.pinkbike.com
stad tez taki kretyn z moje klasy dawał wszytskim link do tej strony nauczycielom jak wychodzilismy z tej kalsy to pisał na na tablicy takze mielsimy wtedy 8 lekcji to 8 kals widziało to + nuaczycieel :/...przed chwilka skonczyło sie zebranie....przeniosa mnie do innej klasy...a co dalej bede nie wiem....jutro tez akcja kwiatki
to mnie rozbiles...wookie85 pisze: nie mieli prawa ich za to wyrzucic , to ze pija cpaja daja dupy to wina wychowania i inncyh rzeczy ale szkole w zasadzie nic do tego , ja bym w rzyciu nie wyszedl na srodek , internet jest anonimowy i kazdy ma prawo mowic o sobie co chce i co uwaza za sluszne
jezeli myslisz, ze nie mozna kogos wyrzucic za chlanie w szkole to sie gruuubo mylisz. w kazdym statucie szkoly klada na to szczegolny nacisk, wiec naprawde nie wiem skad to wytrzasnales....
internet nie moze byc anonimowy... jak juz to ktos do niego podpiety, a to i tak juz wszyscy powinni wiedziec ze tak nie jest...
BTW jesli ktos uwaza picie, cpanie i dawanie dupy za sluszne to jego miejsce jest w takich specjalnych zakladach...
luk4szm
Czesc
Oj Grzesiu Grzesiu,narozrabiales:P
1.takich glupot sie nie pisze,to Twoje wlasne zdanie ktore powinienes zachowac dla siebie
2.nie znam dokladnie Twojej sytuacji ale moderatorzy zachowali sie niezbyt dobrze...ja bym im serdecznie podziekowal a zreszta powinni ich wyje.bac
3.tez jestem uzytkownikiem tego "forum" jak pewnie zauwazyles,dzieki za ostrzezenie, zebym uwazal co pisze.
Ogolnie to zycze szczescia,moze jakos unikniesz tego wszystkiego
Jeszcze raz powodzenia.
Oj Grzesiu Grzesiu,narozrabiales:P
1.takich glupot sie nie pisze,to Twoje wlasne zdanie ktore powinienes zachowac dla siebie
2.nie znam dokladnie Twojej sytuacji ale moderatorzy zachowali sie niezbyt dobrze...ja bym im serdecznie podziekowal a zreszta powinni ich wyje.bac
3.tez jestem uzytkownikiem tego "forum" jak pewnie zauwazyles,dzieki za ostrzezenie, zebym uwazal co pisze.
Ogolnie to zycze szczescia,moze jakos unikniesz tego wszystkiego
Jeszcze raz powodzenia.
www.fr-chelm.yoyo.pl
nie wylecisz za nic ... moim zdaniem ostatnio w mojej szkole byla afera jak sobie bombke zrobilismy z nawozu i bylo slychac w promieniu 10 kilometrow ale nas nie wywalili bo nie ma nic o bombach w statucie szkoly :P ze sprawe w sadzie niektorzy maja to inna sprawa i przejebane lekko z prawem ale ze szkoly CIE nie wywala chyba ze obrazales dyrektora ktory sie uprze i cie wyjebie. ... ;p
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
dziulo88 mylisz sie i to grubo bo wywalenie kogos ze szkoly niekoniecznie zalezy od dyrektora a ty gutko sam pomysl co zrobiles zgadzam sie z poprzednikami ze ty ***** powienienes zachowac takie wypowiedzio dla siebie ew dla kolegów na twoim poziomie. ale napewno nie wyglaszac ich na forum....
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...
No to jestem w irlandii...
oj Dziulo mylisz sie i to bardzo...nauczyciele maja z reguly dobre uklady z dyrekcja i jak sie upra to nie bedzie zmiluj sie..
wlasciwie gdybym ja bym takim nauczycielem to nawet jakby mi sie nei udalo doprowadzic do wypeirdolenia takiego delikwenta to gnoilbym go do konca...
wlasciwie gdybym ja bym takim nauczycielem to nawet jakby mi sie nei udalo doprowadzic do wypeirdolenia takiego delikwenta to gnoilbym go do konca...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Kumpla wyjebali z budy bo był w kiblu w tym samym czasie co synek dyrektora który palił cmika, nauczycielka weszła i synalek wywalił ćmika a do kumpla sie dojebała, a że ten ją opieprzyłże to nie on a tamten poszła z nim do dyrektora który najpierw go wywalił (niby za pyskowanie nauczycielce) a potem dwiedział się ze jest "po#ebanym kretynem" itd.
Więc myslisz się, mogą wszystko
Więc myslisz się, mogą wszystko
hehe... a ja jak bym byl tym delikwentem to bym nie dal sie zgnoic i ciebie bym zgnoil...piotrex pisze:ja bym takim nauczycielem to nawet jakby mi sie nei udalo doprowadzic do wypeirdolenia takiego delikwenta to gnoilbym go do konca...
wiesz... takie wzajemne pozytywne oddzialywania...
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt:
Oj łuk4szm, ale sie przyjebałes... :/ jak totalny zajebany spoleczniak, ktorych cała masa w naszym kraju "prawy i sprawiedliwy" ciekawy czy jesteś taki mądry kiedy ty cos zrobisz.
To jest taki wiek, poza tym chyba nigdy nie mieliście forum klasowego, forum klasowe jest dla klasy NIE dla nauczycieli...
Poza tym w necie moge napisac co chce, mam do tego prawo, gwarantuje mi to konstytucja, a nawet jezeli weryfikuje ona jakies przypadki, to moge swoje wypociny/przemyslenia zamiescic na serwerze innego kraju gdzie ie jestem tak ograniczany jak w swoim...
To jest taki wiek, poza tym chyba nigdy nie mieliście forum klasowego, forum klasowe jest dla klasy NIE dla nauczycieli...
Poza tym w necie moge napisac co chce, mam do tego prawo, gwarantuje mi to konstytucja, a nawet jezeli weryfikuje ona jakies przypadki, to moge swoje wypociny/przemyslenia zamiescic na serwerze innego kraju gdzie ie jestem tak ograniczany jak w swoim...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
Poza tym powiedźcie mi, w jaki sposób ktokolwiek jest w stanie zweryfikowac czy to co jest pisane na forum założonym przez małą grupe ludzi jest prawda???
Drugą sprawa jest, że nauczyciele powinni zopstac ukarani za wpierdalanie sie w pozaszkolne życie ucznia!!! Tak uważam!!!
(zakładając że posty na waszym forum były pisane po lekcjach, poza szkołą).
Jakim prawem ktokolwiek poza prawnymi opiekunami (wersja dla niepełnoletnich) lub policją może ingerować w MOJE lub WASZE życia????
Pytam się kurwa jeszcze raz???
Jesteśmy w końcu wolnymi obywatelami czy nie???
Po kiego ***** ci nauczyciele sie wpierdalali na grono (przypadek opisany przez wookie85), nawet jeżeli było to grono waszej szkoły, do ***** ono nie jest oficjalnym źródłem informacji o szkole!!!
Pytam po raz kolejny, jakim prawem wścibskie nauczycielskie kurwy wtrącaja sie w to co robisz poza lekcjami???
W to jak spędzasz czas i co mówisz???
Jest w tym kraju wolność słowa czy nie do jasnej cholery???
Jeżeli komuś przeszkadza to co o nim piszesz, gdziekolwiek, może się domagać konsekwencji dla ciebie na drodze karnej, a nie przypierdalać się do tego że ktos zbluzgał osobe o której nic nie wiadomo, a uzyto np tylko zdrobnienia (uzywanego często przez uczniów, wiadomo) nazwiska danego nauczyciela.
Pomijam juz fakt, że nie ma na świecie, a przynajmniej w Polsce osoby, która byłaby jedna jedyną np z nazwiskiem pierdzielski, bo zawsze znajdzie sie drugi pierdzielski na drugim końcu Polski, skąd do ***** nauczyciel lub policja moze wiedziec ilu znasz pierdzielskich???
Jeżeli ktos obcy zna takie szczegóły, to znaczy że albo cie przesladuje żeby ci zaszkodzic, albo jest zboczeńcem który nie ma co robić...
Drugą sprawa jest, że nauczyciele powinni zopstac ukarani za wpierdalanie sie w pozaszkolne życie ucznia!!! Tak uważam!!!
(zakładając że posty na waszym forum były pisane po lekcjach, poza szkołą).
Jakim prawem ktokolwiek poza prawnymi opiekunami (wersja dla niepełnoletnich) lub policją może ingerować w MOJE lub WASZE życia????
Pytam się kurwa jeszcze raz???
Jesteśmy w końcu wolnymi obywatelami czy nie???
Po kiego ***** ci nauczyciele sie wpierdalali na grono (przypadek opisany przez wookie85), nawet jeżeli było to grono waszej szkoły, do ***** ono nie jest oficjalnym źródłem informacji o szkole!!!
Pytam po raz kolejny, jakim prawem wścibskie nauczycielskie kurwy wtrącaja sie w to co robisz poza lekcjami???
W to jak spędzasz czas i co mówisz???
Jest w tym kraju wolność słowa czy nie do jasnej cholery???
Jeżeli komuś przeszkadza to co o nim piszesz, gdziekolwiek, może się domagać konsekwencji dla ciebie na drodze karnej, a nie przypierdalać się do tego że ktos zbluzgał osobe o której nic nie wiadomo, a uzyto np tylko zdrobnienia (uzywanego często przez uczniów, wiadomo) nazwiska danego nauczyciela.
Pomijam juz fakt, że nie ma na świecie, a przynajmniej w Polsce osoby, która byłaby jedna jedyną np z nazwiskiem pierdzielski, bo zawsze znajdzie sie drugi pierdzielski na drugim końcu Polski, skąd do ***** nauczyciel lub policja moze wiedziec ilu znasz pierdzielskich???
Jeżeli ktos obcy zna takie szczegóły, to znaczy że albo cie przesladuje żeby ci zaszkodzic, albo jest zboczeńcem który nie ma co robić...
-
- Kontakt:
Nie mogę ogarnąć ilu jest wscibskich, wpierdalających się w zycia innych ludzi, wrednych chujów w tym kraju...
Jest to dla mnie odrażające, jak można się tak po chamsku wpierdalać "dla zasady", bo z nauczycielami najczęściej tak jest, że wpierdalaja sie dla zasady...
Kim oni są do cholery???
byłymi agentami SB, żeby się tak wscibsko wpierdalać??? Co ich to obchodzi???
Co może obchodzić moją nauczycielke od polskiego to co napisze o niej na gronie dla MOICH przyjaciół, nikt nie zabroni mi wyrazania swoich opinii, a juz na pewno w moim najblizszym otoczenium wśród bliskich lub znajomych...
Nikt nie ma do tego prawa, a tymbardziej nikt nie ma prawa do zemsty pod postacia apelu, opierdolu w szkole, wyrzucenia ze szkoły czy innych tympodobnych... :/
Taka wścibskość powinna byc karalna, nie to, że będąc młodym człowiekiem wyrażę swoje zdanie...
Poza tym jest jeszcze sprawa tożsamości w necie, jeżeli wogóle mozna o tym mówić.
Każdy ****** potrafi założyć profil na epulsie i każdy równie dobrze może wrzucic do profilu moje lub wasze fotki, o ile takie posiada i podpisac sie waszym lub moim nazwiskiem...
Kto sprawdzi na ile prawdziwy jest taki profil???
Jest to dla mnie odrażające, jak można się tak po chamsku wpierdalać "dla zasady", bo z nauczycielami najczęściej tak jest, że wpierdalaja sie dla zasady...
Kim oni są do cholery???
byłymi agentami SB, żeby się tak wscibsko wpierdalać??? Co ich to obchodzi???
Co może obchodzić moją nauczycielke od polskiego to co napisze o niej na gronie dla MOICH przyjaciół, nikt nie zabroni mi wyrazania swoich opinii, a juz na pewno w moim najblizszym otoczenium wśród bliskich lub znajomych...
Nikt nie ma do tego prawa, a tymbardziej nikt nie ma prawa do zemsty pod postacia apelu, opierdolu w szkole, wyrzucenia ze szkoły czy innych tympodobnych... :/
Taka wścibskość powinna byc karalna, nie to, że będąc młodym człowiekiem wyrażę swoje zdanie...
Poza tym jest jeszcze sprawa tożsamości w necie, jeżeli wogóle mozna o tym mówić.
Każdy ****** potrafi założyć profil na epulsie i każdy równie dobrze może wrzucic do profilu moje lub wasze fotki, o ile takie posiada i podpisac sie waszym lub moim nazwiskiem...
Kto sprawdzi na ile prawdziwy jest taki profil???