Zacisk w Novatecu
-
- Kontakt:
Zacisk w Novatecu
Kupiłem używane tylne koło na pieście Novateca( 4 maszyny).Wszystko ładnie pieknie tylko irytuje mnie fakt że zacisk chce wejść tylko od strony bębnka a z drugiej nie. Ze strony mocowania tarchy w ośce jest jakby sześcian a nie kółko i blokuje to wejście zacisku od tej strony.Do koła dostałem zacisk Shimano bo niby ten Novareca pękł kolesiowi.Mówił że jak miał ją od nowosci z orginalnym zaciskiem to on też wchodził tylko z jednej strony.Czy tak jest zawsze w piastach Novateca czy coś jest zje... w tej mojej???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
klucil bym sie, bo sam sprzedaje wiele rzeczy i zawsze staram sie zeby kupujacy byl zadowolony. Wystarczy opisac stan czesci ,sprawdzic dokladnie wszystko, przed wysłaniem, czasem dorzucic mozna cos gratis, bo wiadomo sprzet uzywany to uzywany, no i po co pisac ze cos jest super jak po kupnie odrauz bedzie widac ze nie. No ale nei kazdy tak robi. Sam tez kupowalem soro czesci na allegro i zawsze wszystko bylo w jak najlepszym porzaduku, wiec raczej bym nei generalizował.Hope pisze:Nie ma to jak polski uzywany sprzet :> :> :> Kazdy kazdego rucha na monete ;/ To my polacy ;]
Wszedzie zdarazaja sie zjeby, tak i tu jak i np na gieldzie samochodowej.
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
www.hardcore-glogow.prv.pl
-
- Kontakt:
Szydera:(Kupiłem to koło na Allegro za 200 zł z przesyłką (Novatec+Dm 24+ DT Champion Black).Miało być w stanie idealnym.Jak sie wku.... to odeśle mu to koło.Ale jak są bebechy w środku dobre a wadą jest tylko ten zacisk to wsumie i tak można je normalnie używać.Sprawdzałem i zeczywiście wchodzi tam klucz imbusowy ale czemu do chu.... nie chce wejść zacisk skoro innym wchodzi.Jedynie ścięgno ma ten sam motyw.