Magura Louise FR vs. Shimano Saint
Ja tu tylko radze. :P
a odczucia co do HFX'a/Maga mam to samo co Ty xBikex.. po ponad roku jazdy nic nie wymieniałem, wszystko pracowalo okej, ale poprostu takiego wyboru w tym topicu nie bylo, dlatego doradzałem Sainta.
Niestety nie jestem rasowym dh-zlomowiczem i ja tylko mogę wnieść do topicu, a nie jest moim obowiązkiem, aby wychodzić z różnymi inicjatywami, jak "weź HFX9, bo jest bezobsługowy" czy "nie bierz Hussefelta, bo.."
Tyle.
A co do korb, to także brałbym Holzfellera. Posiada dobrą opinię i używałem go - także zero problemów (..i kurwa żeby ktoś mi nie mówił, że ja sie tylko bujałem na sprzęcie)
a odczucia co do HFX'a/Maga mam to samo co Ty xBikex.. po ponad roku jazdy nic nie wymieniałem, wszystko pracowalo okej, ale poprostu takiego wyboru w tym topicu nie bylo, dlatego doradzałem Sainta.
Niestety nie jestem rasowym dh-zlomowiczem i ja tylko mogę wnieść do topicu, a nie jest moim obowiązkiem, aby wychodzić z różnymi inicjatywami, jak "weź HFX9, bo jest bezobsługowy" czy "nie bierz Hussefelta, bo.."
Tyle.
A co do korb, to także brałbym Holzfellera. Posiada dobrą opinię i używałem go - także zero problemów (..i kurwa żeby ktoś mi nie mówił, że ja sie tylko bujałem na sprzęcie)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
Szczep na poczatku myslalem ze sie masz pojecie ale jak powiedziles ze turva-gowno jest lepsze od sainta to zwatpilem... sorka chlopaki ale rozwalilem 2 suporty za 180 zl w ciagu tygodnia :/ a ssc nie przyjelo reklamacji bo podobno jezdzilem pod woda:/ nurek ze mnie :D
hayesa mam i juz w zyciu nie kupie nawet nie pytajcie dlaczego :P
hamulec potrzebuje na przod
rozpatrujcie sainta i luise no moze jeszcze jakiegos hope :-)
hayesa mam i juz w zyciu nie kupie nawet nie pytajcie dlaczego :P
hamulec potrzebuje na przod
rozpatrujcie sainta i luise no moze jeszcze jakiegos hope :-)