Z150 FR SL czy SHIVER SC 2004 ???
manitou daruj od razu ;p
z1150 fr SL LUDZIE - super ligth = powietrze ;/ wogo9le o czym wy mowicie?? tego bym za skarby swiata nie zalozyl...
shiva sc - czy ja wiem... nie jestem przekonany pozatym sc jest brzydka w cholere :P
pike - niby fajny ale nie marcok :P
nie lepiej jakis juniorek?? :P albo z150 ale zwykle, badz z1fr1 na ten rok 130mm... bylby idealny :}
z1150 fr SL LUDZIE - super ligth = powietrze ;/ wogo9le o czym wy mowicie?? tego bym za skarby swiata nie zalozyl...
shiva sc - czy ja wiem... nie jestem przekonany pozatym sc jest brzydka w cholere :P
pike - niby fajny ale nie marcok :P
nie lepiej jakis juniorek?? :P albo z150 ale zwykle, badz z1fr1 na ten rok 130mm... bylby idealny :}
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Kurde jak ktos pisal dziwny kult p******ego marcoka ktorego niecierpie !
Wiekszosc mowi zebys bral pike a jak chcesz marcoka to nie pytaj tylko juz go biez. Czekasz az wiecej osob powie zebys wziol marcoka bo inaczej bedziesz mial niecyzste sumienie co ?:p
Ja jestem za pikiem fajny amor i ja bym wziol pike!
edit: Przypomnialem sobie o notce mdoeratorow :D
Wiekszosc mowi zebys bral pike a jak chcesz marcoka to nie pytaj tylko juz go biez. Czekasz az wiecej osob powie zebys wziol marcoka bo inaczej bedziesz mial niecyzste sumienie co ?:p
Ssij pento
Sulring pisze:Kurde jak ktos pisal dziwny kult p******ego marcoka ktorego niecierpie !
Dobrze gada...;D
Race wcale taki zły nie jest...
Widzę że nie odczytałeś linka.. Łykaj stąd http://www.mkbike.com.pl/sklep/product_ ... cts_id=219
Ostatnio mieli nawet aukcje na Allegro.
Widzę że nie odczytałeś linka.. Łykaj stąd http://www.mkbike.com.pl/sklep/product_ ... cts_id=219
vaxupoto,a czemu? wedlug mnei to sie niczym nie rozni, a prawda jest taka ze w razie czego ani na marcoka ani rs gwary nei dostaniesz bo cobys nie zrobil napewno byl nie wlasciwie uzytkowany :)
edit:
Race team sl wedlug mnie to sie nie zawiele rozni ;] Po za tym jakeigo pike nie kupisz napewno bedzie chodzil 10 rayz lepiej niz dj ;] A na forum wlasnie jest wiekszosc maniakow marcoka tylko chyba nie weszli w ten temat chyba ;]
edit:
Race team sl wedlug mnie to sie nie zawiele rozni ;] Po za tym jakeigo pike nie kupisz napewno bedzie chodzil 10 rayz lepiej niz dj ;] A na forum wlasnie jest wiekszosc maniakow marcoka tylko chyba nie weszli w ten temat chyba ;]
Ssij pento
mam na amorka 1350 zl, nie 1650.konex pisze:Race wcale taki zły nie jest...
jednak mysle ze w marzocchi jest mniej do zjebania, chodzi mi o bebechy" :P