Prodigy JB + ???
Prodigy JB + ???
Nadeszla zima, czesci potanialy i postanowilem pozmieniac sporo rzeczy w moim biku jako ze mam spory przyplyw gotowki. Moj dylemat dotyczy amorka. Mam rame DC johnny bravo 14,5 i nie wiem jaki amorek moglbym tam dac. Z tego co wiem Johnny jest dosyc wytrzymaly i zastanawiam sie nad: Manitou Sherman Flick 110mm/150mm, Z150fr sl, Z1fr 3 (130mm). osobiscie wolał bym ktorys z tych o wiekszym skoku ale nie wiem czy rama wytrzyma. TO ma byc rowerek do lasu, na jakies chopy, ogolnie lekki fr. Interesuja mnie wlasciwie tylko te amorki ale jak macie jakies propozycje to prosze ale zeby cena nie przekroczyla 1500zl. Wypowiadajcie sie!!!
Ride the lightning
z1 130mm na qr z 2003 roku, ewentualnie fr1 nowka za tyle qpisz
sam mam Johnnego i z1 130 i jest wypasnie, jezdze podobne jak ty z przewaga las , miasto rzadziej, w tej cenie jest w czym wybierac, ja bym bral z1 bo w maire lekki, mocny, bezobslugowy, zlote golenie gorne w starszych rocznikac h, czarnr mi sie nie podobaja. najlepeij qp z1 na qr starczy rocznik , taki caly rozkrecany - polecam. a jak nie to do modelu 2003, ostatni mial zlote lagi 32mm. ogolne mij faworyt to z1. przeczytaj moje opinie o tym amoprze w innych topicach, w tych wczesniejeszych
sam mam Johnnego i z1 130 i jest wypasnie, jezdze podobne jak ty z przewaga las , miasto rzadziej, w tej cenie jest w czym wybierac, ja bym bral z1 bo w maire lekki, mocny, bezobslugowy, zlote golenie gorne w starszych rocznikac h, czarnr mi sie nie podobaja. najlepeij qp z1 na qr starczy rocznik , taki caly rozkrecany - polecam. a jak nie to do modelu 2003, ostatni mial zlote lagi 32mm. ogolne mij faworyt to z1. przeczytaj moje opinie o tym amoprze w innych topicach, w tych wczesniejeszych
????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
haha tutaj widać najwyższy pozim wypowiedzi :D no tak ale ten z1 co mówicie to freeride, drop-off czy wedge? chociaż co za różnica, a w końcu sheraman slider spv czy flick też nie ma różnicy, a cotam, w końcu ważny jest wygląd, to może 66 rc :D?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297