Mam wersje z 2001 czy 2002 nie pamietam ale ta pierwsza. Jak dla mnie super,a te nowe sa przepiekne. Katy jak na miasto super, ladne spawy. A opone mam 2.6 i to chyba max, chociaz :|.
włodmir ja mam factory dh 2.5 iii w sumie troszeczke miejsca jest. myślę że 2.6 2.7 by weszło ale to już naprawdę na styk. więcej niż 2.5 nie wsadzaj bo nie ma sensu, przy średniej centrze będzie tarło
wykonanie do d... bo glówka ramy ma ruzne srednice przynajmniej moja spowodowane zlym spawaniem (przegrzanie materialu) w dunconie powiedzieli ze to normalne :/ np author tak nie ma
jazda mila ramka dobrze sie na niej jezdzi sama chce skakac genralnie dobra geometria le wykonanie jednak kiepskie
Co ty koles mi tutaj p****** Widziales na laptopie projekt nowej ramy i juz siejesz zamet ? Widze ze masz centrymetr w oczach jesli wiesz widzac przez chwile projekt jaka wejdzie opona. Pewnie masz to od codziennego spogladania na swojego ptaszka ktory od ladnych kilku lat ma niestety 2,8 cala NO coz wspolczuje, a taaak wogole bedzie robiony z odlamkow asteroidow i nie trzeba bedzie miec techniki zeby nim jezdzic, bedzie sam fruwal i jezdzil. Echhh co za ludzie jakby na lapie byl schemat spluczki do kibla to bys powiedzial ze DC bierze sie za amortyzatory ... Wyluzuj czlowieku bo podniecasz sie, a nie wiesz o co COME ON. Biegnij stary do biedronki moze znajdziesz jakies rewelacje cenowe i nowe produkty to nam wszystkim na forum napiszesz. ASie WYWIADU
czlowieku zal ci czy co, niestety nie masz okazji zeby zobaczyc nowego pitbulla wiec ci smutno czy co?? ale i tak powiem ze nowy dc bedzie zajebisty i mozesz mowic co tylko chesz i tak mam cie w dupie
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Nawet nie wiesz jak grzeszysz karbol tymi slowami, ale zyj dalej w swoim swiecie. A swoja droga gdybym go nie widzial to skad wiedzialbym ze widziales go na laptopie w Dunconie w krakowie ? Mysl *****.