.::REVOLUTION::. wersja poprawiona!!!!!!

tywonek
Kontakt:

Post autor: tywonek »

znaczy autorowi :-)
www.cykloza.pl
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

Ale za to "Labolatorium Hydrauliki i inżynierii Środowiska" - na tym servie jest ofotografowane "fachowo" :p

lol
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
KRK_RIDER
Kontakt:

Post autor: KRK_RIDER »

No cóż umiejętności rzeczywiście bardzo duże, jestem pod wrażeniem. Natomiast kiepski montaż sprawia, że film jest po prostu nudny...no ale wiadomo, że skilla na rowerze trudniej jest wypracować niż nauczyć się dobrze zmontować film =) Generalnie niezłe...
maniekOTT
Kontakt:

Post autor: maniekOTT »

no no szczeki_y calkiem niezly film wyszedl super montaz i smiganie mega wypas zycze powodzenia na konkursie
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Mnie sie podoba bardzo ;] A mud brothers byl zwyczajnie nudny ;] Tam mi sie spac hcialo nudzilo itp (i nie goladnalem do konca)
Ssij pento
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Mi tam sie podoba !!!

pzdr
Lochu
Kontakt:

Post autor: Lochu »

film niezbyt ciekawy, jedynie kolesia na czerwonym fulu można podziwiać
>GuciO<
Kontakt:

Post autor: >GuciO< »

szczerze mowiac to moim zdaniem kiszka!! :| film jest dobrze zrobiony i fajnie sa nakrecone akcje ale nie zapominajmy ze jets to film rowerowy :| po rozmowie z Kuba W. myslalem ze to bedzie cos czego jeszcze nie widzialem i jest zajebiste na maxa bo tak zachwalal... no ale coz... pozdrawiam...
,,;;GuciO;;,
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

ogólnie słabo zrobiony film, bez pomysłu troche się wydaje, reszta już została powiedziana.
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

dżizas co za k.urwa gówno. Zaden z linkow do sciagania nie działa, kurestwo niemałe. Sory, dziala jeden ten z megaupload ale tam jest oszałamiająca prędkosc, ze po pol godziny ściągania mam 2% przy łączu 650 kb/s z mojejs trony... Gówno i tyle nie ściągam.
jalukasz
Kontakt:

Post autor: jalukasz »

Link nie działa...:/
PeAcE for aLL
tuti
Kontakt:

Post autor: tuti »

Wg mnie film zajebisty!!! spokojnie moze konkurowac z mud brothers pod wzgledem umiejetnosci... montaz troszke gorszy ale i tak mi sie bardzo podoba !!!!!
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

Gówniany serwer .... 3kb/s przy neostracie 512 :]
z 8-9 godzin bym to sciągał :| więc se podaruje
F*CK MTB ..
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

obejrzałem, filmik całkiem spoko, sporo ciekawych rzeczy i nawet mi streetowcowi się nie nudził, parę niedociągnięc w montażu, plus za ciekawą muzykę, której nigdzie nie było wcześniej :) podsumowaując 7/8, czekam na następne produkcje, pozdro!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

ja p****** zaden link mi nie dziala :/
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

az04
Film zajeb.isty. Brawo szczęki! Więcej takich produkcji. A sam koniec najbardziej wymiata. Nauczysz nas tych tricków ? :P

yyy..jakich trikow? nie zrozumcie mnie zle, koles robi dropy jak nikt inny, wprawdzie nie widze w tych skokach ani troche p[ewnosci tylko 100% pojebania no ale coz. nie o to chodzi skacze i juz, ale jesli chodzi o triki to tern film jest na hmmm...normalnym poziomie. moze mnie oswiecisz o jakie triki ci tak chodzi?

yyasiu
nie zhcowuje sie jak baba w ciazy tylko wypowiadam swoje zdanie, a najbardziej mnie wkurza to, ze czesc osob na sile stara sie wejsc w dupe szczekiemu i jego ekipie jakby myslala ze wtedy sa fajni. po to jest forum zeby wypowiadac SWOJE OPINIE, i po to jest ten topic zeby powiedziec co jest do dupy.MONTAZ. dla mnie to nie wybrzydzanie tylko stwierdzanie faktu, jak widac nie jestem sam w tym co mowie
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

Junior joł mader fakerze :D
widac ze nieogladales całego filmu albo po prostu tej drugiej wersji, a może w ogule go nieoglądałeś:|, chodzi o triki na końcu które robi mój kolega Papi, a nie ja.

Pozdrawiam
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

ps ogladalem twoj filmik nie bede sie lepiej wypowiadal na jego temat ;/ pozdro
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

szczeki_y
ooo...widzisz, oswiec mnie w takim razie ktory filmik i wtedy pogadamy. to raz. dwa: chyba jezdizmy z dekja inne style nie sadzisz? wiec porownywanie jest z deka do dupy. chyba ze chodzi o montaz. po drugie twoje zdanie na temat mojej jazdy w jakimkolwiek filmiku lata mi w sumie. przyznaje ze jestes ******** i skaczesz jak chyba nikt w polsce, ale po pierwsze nie robisz tego technika, tylko tak jak wyzej pisalem odwaga...czy tam pojebaniem. to ze skaczesz najwieksze rzeczy jakie widzialem nie oznacza ze bede ci wjezdzal w dupe z pochwalami jak 90% z tego topica i pisal ze twoj film jest zajebisty. znam dziesiatki innych filmikow ktore mimo ze sa na slabszy poziomie umiejetnosci oglada sie lepiej. szanuje to co robisz, w koncu tez jezdzisz na biku [ w kompletnie inny sposob ale jezdzisz]. to gwoli malych wyjasnien. teraz odpowiadam. ogladalem obydwie wersje...pierwsza byla totalnie zjechana przez beznadziejne wstawki z disordera. usunales powstala druga wersja...ktora sie praktycznie niczym nie rozni. wymien mi ile scen dokl. dodales w stos do pierwszej czesci. palce jednej reki? mniejsza z tym. prawda jest taka ze ile bys ich nie wsadzil nie roznia sie zbytnio obydwie czesci. i obydwie na b.slabym poziomie atrakcyjnosci. zero polotu w zlozeniu i no nie wiem czego...brakuje temu filmikowi duzo. na pewno nie umiejetnosci ale montazu zdecydowanie.

i to chyba tyle, bylbym b.wdzieczny jeslibys powiedzial ktory to filmik moj ogladales, z czystej ciekawosci.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
ODPOWIEDZ