Bender w domu
-
- Kontakt:
bartec megalol ale amerykanie tak mja i myślą że europa to gdzieś między ameryką a rosją:D ale zapytaj o Polsę to usłyszysz: "hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"
i że Europa to komunizm cały czas i duża bieda:D
a co do grafika i filmowca to nie wiedzialem:D
i że Europa to komunizm cały czas i duża bieda:D
a co do grafika i filmowca to nie wiedzialem:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Nie chodzi o to ze on nie ma kasy... "Karetka, lot śmigłowcem do szpitala, operacja, opieka oraz rehabilitacja." dla ludzi ktorym czytanie jest obce...
za sam przelot smiglowcem z tego zadupia do najblizszego szpitala zaplacil grubo ponad 50 tys zl... Z mojego ubezpieczenia lot 15minutowy ze stoku do szpitala kosztowal ok 3-4 tys euro. Potem przejazd karetka 1tys E [ok 1,5 h jazdy] i do tego pobyt w szpiatlu 2 dni.
z tego zadupia to lecial minimum 30 minut. to teraz dolicz sobie jeszcze za pelna rehabilitacje, opieke zdrowtowna itp to ci wyjdzie tyle ze fundusz sie mu przyda:)
za sam przelot smiglowcem z tego zadupia do najblizszego szpitala zaplacil grubo ponad 50 tys zl... Z mojego ubezpieczenia lot 15minutowy ze stoku do szpitala kosztowal ok 3-4 tys euro. Potem przejazd karetka 1tys E [ok 1,5 h jazdy] i do tego pobyt w szpiatlu 2 dni.
z tego zadupia to lecial minimum 30 minut. to teraz dolicz sobie jeszcze za pelna rehabilitacje, opieke zdrowtowna itp to ci wyjdzie tyle ze fundusz sie mu przyda:)
-
- Kontakt:
samochodu 3 razy po 2 razy... jak by mial z czego wyzyc to jezdzil by pewnie do teraz na karpielku?
no i jak nie ma kasy, to musi szukac sponsora no i "O"
garcia jezdzi cale zycie u cannondale'a i ma z tego kase.
teraz dropy przestaly byc "trendi" wiec nie ma sponsora
a z karpielem tez poszlo o kase oczwywiscie...
oj co ja bede gadal, max ci wytlumaczy najlepiej, bo on sie na tym zna :P
no i jak nie ma kasy, to musi szukac sponsora no i "O"
garcia jezdzi cale zycie u cannondale'a i ma z tego kase.
teraz dropy przestaly byc "trendi" wiec nie ma sponsora
a z karpielem tez poszlo o kase oczwywiscie...
oj co ja bede gadal, max ci wytlumaczy najlepiej, bo on sie na tym zna :P