******** nauczyciel :>
-
- Kontakt:
u mnie w szkole jest taki ksiadz ktory udaje koksa i jak ktos sie z nim kluci to podchodzi i wypina klate jakby sie bic chcial ,, ciekaw jestem co by zrobil jakby taka potezna tube w łeb dostal :p
a ten kolo porazkowy .. ehhh , polskie szkolnictwo ma wiele do zyczenia :p
a ten kolo porazkowy .. ehhh , polskie szkolnictwo ma wiele do zyczenia :p
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
dziulo88 hahaha :D szczerze mówiąc to my tez mamy tkiego księdza który teraz zacytuje jego słowa " już nie z takimi w więzieniu się rozprawiał', "Ju nei takich do piachu chował" i ogulnie cfaniaczek taki :D przechwala sie i wydziera :P ostatnio mojego kumpla powyzywał od debili i półgłówków zagroził mu że jak go w morde strzeli to sie uspokoi i go nie obchodzi to ze go ze szkoły mogą wywalić :P ja też na poczatku nrobku miałem z nim małe zagrywki że na siebie się darliśmy poszliśmy do dyrektora wyjaśniliśmy i sie olewamy nawzajem :P
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Kontakt:
grzesiu, jestes zajebisty. juz widze jak wszyscy tluka nauczyciela. BUAHAHAHA
pfff ignoranci. mi tam jego szkoda ;/ teraz ma przejebane w calej polsce
a moze to bylo w ten sposob, ze panna 3 raz sie poprawia, trzeci raz dostaje lache. nauczyciel ma jej dosc, nie chce na nia patrzec - nie dziwne. to kaze jej usiac. raz, drugi trzeci a ona jakby glucha. mial prawo sie wkurwic nie??
jak nauczyciel ma w klasie 30 osob, ktore non toper sie zniego nabiajaja, potem mecza mu leb o poprawy on to musi sprawdzac i widzi potem same lachy - moze sie wkurwic ;/
sami wiecie ze jak klasa 30 osobowa przeciwko nauczycielowi sie zmowi to potem ma przejebane jak w ruskim czolgu
postawcie sie np w takiej jego sytuacji??
owszem, troche przesadzil. ale od razu rozdmuchac to na cala polske? gorsze rzeczy dzieja sie w szkolach i o tym sie nie mowi...
ale niektorzy z Was sa zalosni - myslicie ze jestescie fajni bo byscie przyjebali nauczycielowi? a moze jak on uzywje sily to moze lepiej pokazac ze jest sie lepszym i uzyc rozumu? dogryzc mu, ewentualnie wiesc skarge na niego? a nie w morde lac?
spoleczenstwo dresow?
;/
pfff ignoranci. mi tam jego szkoda ;/ teraz ma przejebane w calej polsce
a moze to bylo w ten sposob, ze panna 3 raz sie poprawia, trzeci raz dostaje lache. nauczyciel ma jej dosc, nie chce na nia patrzec - nie dziwne. to kaze jej usiac. raz, drugi trzeci a ona jakby glucha. mial prawo sie wkurwic nie??
jak nauczyciel ma w klasie 30 osob, ktore non toper sie zniego nabiajaja, potem mecza mu leb o poprawy on to musi sprawdzac i widzi potem same lachy - moze sie wkurwic ;/
sami wiecie ze jak klasa 30 osobowa przeciwko nauczycielowi sie zmowi to potem ma przejebane jak w ruskim czolgu
postawcie sie np w takiej jego sytuacji??
owszem, troche przesadzil. ale od razu rozdmuchac to na cala polske? gorsze rzeczy dzieja sie w szkolach i o tym sie nie mowi...
ale niektorzy z Was sa zalosni - myslicie ze jestescie fajni bo byscie przyjebali nauczycielowi? a moze jak on uzywje sily to moze lepiej pokazac ze jest sie lepszym i uzyc rozumu? dogryzc mu, ewentualnie wiesc skarge na niego? a nie w morde lac?
spoleczenstwo dresow?
;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ale widze ze Wy to macie w niektorych szkolach aushwitz :| w mojej to jest luz, prawie studia. chodze kiedy chce, nikt sie nie czepia, moge sobie palic i przed klasa, z nauczycielami sie po kolezensku gada, male klasy :) zyc nie umierac :P
natomiast mam dziewczyne w sniadeckim to widze ze ta szkola to istna tragedia... wozna mi nie pozwala w glanach wchodzic do niej do budy bo 'brud wnosze' a czasem mi sie szczac chce to nie ma przebacz, gdzies trzeba :D
natomiast mam dziewczyne w sniadeckim to widze ze ta szkola to istna tragedia... wozna mi nie pozwala w glanach wchodzic do niej do budy bo 'brud wnosze' a czasem mi sie szczac chce to nie ma przebacz, gdzies trzeba :D
www.bikeaction.pl
Cszyvy pisze: pfff ignoranci. mi tam jego szkoda ;/ teraz ma przejebane w calej polsce
dobze godos... o tym somym zech se pomyslol jeno mnie upsedziles :) bylfer dobry clowiek i slochetny. jo bym tom nie wycymol i jom jisce tok stahetom z kilka rozy pses leb...
bimbra dlo ksywego!! ajusci
-
- Kontakt:
koles nie nadaje sie do pracy w zawodzie. chodze do dobrej szkoly i tam takich akcji nie ma, relacja uczen - nauczyciel jest pelna szacunku ale mniejsza z tym. pamietam z gim texty niektorych do nauczycieli. gruba przesada, mnie by kurwica wziela
jezeli uczen wkurwia nauczyciela, to zalatwia sie to w inny sposob - oceny... wszystko leci w dol... a nie krzykiem...
jezeli uczen wkurwia nauczyciela, to zalatwia sie to w inny sposob - oceny... wszystko leci w dol... a nie krzykiem...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
W takiej sytuacji nie wiem co bym zrobił, może nawet się wydarł też na niego i wyszedł z klasy i niech się pajac drze dalej...
Ale Cszyvy ma troche racji, to co młodzież robi w szkołach, a zwłaszcza gimnazjach przechodzi ludzie pojęcie (w moim byłym jakieś buraki rzuciły granat na podłoge na lekcje niemca), czasami sam bym się zamiast nauczyciela wydarł na taką...
Ale Cszyvy ma troche racji, to co młodzież robi w szkołach, a zwłaszcza gimnazjach przechodzi ludzie pojęcie (w moim byłym jakieś buraki rzuciły granat na podłoge na lekcje niemca), czasami sam bym się zamiast nauczyciela wydarł na taką...
http://dhcyc.pinkbike.com