kolesie z bogatyni
kolesie z bogatyni
Hej :0
moze troche dziwne pytanie ale szukam kontaktu do kolesia z bogatyni który ma Shivera dc, poznalismy sie na festiwalu rowerowym w szklarskiej i jakos tak nie wziołem numeru od niego :( jestesmy z Lubania
wiec prosil bym o pomoc :)
z góry dzieki :)
moze troche dziwne pytanie ale szukam kontaktu do kolesia z bogatyni który ma Shivera dc, poznalismy sie na festiwalu rowerowym w szklarskiej i jakos tak nie wziołem numeru od niego :( jestesmy z Lubania
wiec prosil bym o pomoc :)
z góry dzieki :)
"Ride fast, yet ride smart"
www.underfr.com
www.underfr.com
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=534764
tu masz lina zeby zobaczyc o kogo mi chodzi ;P
tu masz lina zeby zobaczyc o kogo mi chodzi ;P
www.underfr.com
www.underfr.com
-
- Kontakt:
No chłopcy z Bogatyni nie wiem o hu... się do niego dojeba...... ale znajomi z Jelonki powiedzieli mi ze nie mają żadnych zastrzeżeń do Kuby i ze jest spoko, jak już wspomniałem jak go poznaliśmy od razu wydawał się spoko on jak i jego kumpel, wiec czuje ze to z zazdrości o sprzęt, wiem jak to jest gdy ktoś ci zazdrości…… a poza tym w Szklarskiej nas nie „wycykał” a miał by pare możliwości jak by chciał……wiec Papapa ( i nie pier... głupot..)
www.underfr.com
www.underfr.com
co za faza ale ludzie sa podli znam tego goscia od 4 lat jestem z zakopanego nie raz razem jezdzilismy szklarska czechy taki koles !! mozna na niego zawsze liczyc i mozna na nim polegac w kazdej sytuacji OBY WIECEJ BYŁO TAKICH ZIOMKÓW !!! pozdro dla niego!!! a wy frajezy jezlei uwazacie ze to jest kretacz hehe to napisze tyle ze mu sie nie dziwie ze was gdzies tam w *** ... zrobił z frajerami tak sie postepuje jak jest okazja !!!
carpe-diem