nasz film streetowy!!! zapraszam
nasz film streetowy!!! zapraszam
Cześć! Długo się wahałem, ale jednak na prośbe dziewczyny zamieściłem ten film tutaj. Interesuje się rowerami niedługo i głównie jeżdże street. Bradzo proszę o obiektywne opinie na temat filmu... Zależy mi na szczerości,a nie że ktoś powie że fajny, a tak na serio będzie myślałem że do dupy... Dobra dosyć tego gadania zapraszam do ściągania: film zajmuje niecałe 4mb i trwa 2,5minuty. Pozdrawiam
http://piesiak.foxnet.pl/trinsects/mike/mikevideo.asf
http://piesiak.foxnet.pl/trinsects/mike/mikevideo.asf
Zyje po to żeby jeździć...
-
- Kontakt:
film obejrzalem...
ach radosne poczatki, piekne czasy, az sie lezka w oku kreci :P. opinie o filmie? zdecydowanie dno, zarowno umiejetnosci jak i montaz. tez kiedys takie robilem :]
hofiman - sam autor tego watku prosil o szczere wypowiedzi, wiec twoj komentarz do zielonego jest nieco nie na miejscu...
ach radosne poczatki, piekne czasy, az sie lezka w oku kreci :P. opinie o filmie? zdecydowanie dno, zarowno umiejetnosci jak i montaz. tez kiedys takie robilem :]
hofiman - sam autor tego watku prosil o szczere wypowiedzi, wiec twoj komentarz do zielonego jest nieco nie na miejscu...
-
- Kontakt:
a co do filmu. niepodobał mi się ponieważ:
1 Lipna jakość
2.Nudny(nie chciało mi sie go oglądać)
3.Mało trickow
Ale to sa wasze początki kazdy kiedyś zaczynał... Myśle ze jak bedziecie regularnie jezdzili to za rok wasz film bedzie 100 razy lepszy...
I oby jak najwiecej było takich początkujących bikerów... Bo dzięki takim ludziom ten sport sie rozrasta i nigdy nie zginie...
pozdro(czekam na następny film)
1 Lipna jakość
2.Nudny(nie chciało mi sie go oglądać)
3.Mało trickow
Ale to sa wasze początki kazdy kiedyś zaczynał... Myśle ze jak bedziecie regularnie jezdzili to za rok wasz film bedzie 100 razy lepszy...
I oby jak najwiecej było takich początkujących bikerów... Bo dzięki takim ludziom ten sport sie rozrasta i nigdy nie zginie...
pozdro(czekam na następny film)
PeAcE for aLL
-
- Kontakt:
Ehhh...ale jednego foot planta skleiłeś :P
Ja też tak zaczynałem..... miałem jakiegoś marketa z żana, którego dostałem na komunię....<lol> I wtedy też zjazd po schodach i wjechanie na rampę wydawał mi się czymś wielce trudnym i nie bezpiecznym (nie wiem czy razem, czy odzielnie się piszę :P) ... Więc spoko...nie przejmuj się opiniami, że kicha....mimo iż jest w tym dużo racji...
Dla takiego szarego czlowieka to co ty wyczyniałeś jest czymś bardzo trudnym...A na tym forum sa ludzie....których poziom techniczny jazdy jest dosłownie 200 razy wyższczy od normlanego człowieka....
Więc looz...trenuj..zbieraj kasę na rower...i skacz...;]
Ja też tak zaczynałem..... miałem jakiegoś marketa z żana, którego dostałem na komunię....<lol> I wtedy też zjazd po schodach i wjechanie na rampę wydawał mi się czymś wielce trudnym i nie bezpiecznym (nie wiem czy razem, czy odzielnie się piszę :P) ... Więc spoko...nie przejmuj się opiniami, że kicha....mimo iż jest w tym dużo racji...
Dla takiego szarego czlowieka to co ty wyczyniałeś jest czymś bardzo trudnym...A na tym forum sa ludzie....których poziom techniczny jazdy jest dosłownie 200 razy wyższczy od normlanego człowieka....
Więc looz...trenuj..zbieraj kasę na rower...i skacz...;]
hui
Jak dobrze wsponieć poczatki, tesz keidyś myślałem że taka jazda to coś fajnego i to szczyt możliwości, nie myślałem nawet o 180, czy nawet barspinie ;].
Film jako film to nic ciekawego tam nie zauwazyłem a i montaż kiepskawy. A chopaki rozwijajcie się, a może gdzies kiedyś dojdziecie.
Film jako film to nic ciekawego tam nie zauwazyłem a i montaż kiepskawy. A chopaki rozwijajcie się, a może gdzies kiedyś dojdziecie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....