Zapowiedź filmu HARD KORE 2006 :)
szkoda ze poszedl sobie kolega, przestraszyliscie go i juz nie chce czytac tego :D:D
haha kurwa ja pierdole ale jestes wykurwisty (autor tematu) moge Cie dotknac? jeszcze tak fajnie sie rzucasz, ah podaj mi swoje gg, zdjecie swoje to wrzuce se na tapete, zajebisty jestes!!
haha kurwa ja pierdole ale jestes wykurwisty (autor tematu) moge Cie dotknac? jeszcze tak fajnie sie rzucasz, ah podaj mi swoje gg, zdjecie swoje to wrzuce se na tapete, zajebisty jestes!!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
k o ł a s haha cioto, mnie nie zaprosili, a zreszta do was i tak nie przyjade!!
a u was byli serdak, arek i kopacz - ktorzy nie robili backflipow, jedynie co 360!
wiec zamknij morde szczylu i wrzucaj ten filmik na BA!!
haha
pozdro dla milanoowka (szopa, pawełek :))
a u was byli serdak, arek i kopacz - ktorzy nie robili backflipow, jedynie co 360!
wiec zamknij morde szczylu i wrzucaj ten filmik na BA!!
haha
pozdro dla milanoowka (szopa, pawełek :))
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
M@tiZ wiesz, mam nadzieje ze ten palant napisze to na forum publicznie :)
wszystko sie zaczelo od tego ze napisalem prawde - nie umieja skakac..
i sie ciagnie ;D a ja wiem kto byl u nich wczoraj, bo sa to moi kumple z ktorymi sie znam od 2 lat ;)
wiec wiem co tam sie dzialo
a ze nie bylem zaproszony to nie placze :)
wszystko sie zaczelo od tego ze napisalem prawde - nie umieja skakac..
i sie ciagnie ;D a ja wiem kto byl u nich wczoraj, bo sa to moi kumple z ktorymi sie znam od 2 lat ;)
wiec wiem co tam sie dzialo
a ze nie bylem zaproszony to nie placze :)
hahaha cioto pawel nie jest z milanowka to po pierwsze :)
po drugie nie powiem Ci kto to mowil bo nic mialo nie wyjsc z tego co mowili po za basen...
a po trzecie jakos slyszalem ze oni chcieli Cie wziasc a Ty co :O?
po czwarte flipy byly ale to szczegol...
po piate wesolych swiat i milego skakania do twojego "zajebistego" "basenu" kiedy za oknem jest 20 cm sniegu ;)
po szoste co do tego czy Ty placzesz czy nie bo Cie podobno nikt nie zapraszal :) to malo wazne ale teraz moze przyjedziesz bo ja cie serdecznie zapraszam :) pozdro
po drugie nie powiem Ci kto to mowil bo nic mialo nie wyjsc z tego co mowili po za basen...
a po trzecie jakos slyszalem ze oni chcieli Cie wziasc a Ty co :O?
po czwarte flipy byly ale to szczegol...
po piate wesolych swiat i milego skakania do twojego "zajebistego" "basenu" kiedy za oknem jest 20 cm sniegu ;)
po szoste co do tego czy Ty placzesz czy nie bo Cie podobno nikt nie zapraszal :) to malo wazne ale teraz moze przyjedziesz bo ja cie serdecznie zapraszam :) pozdro
Born to Ride, Ride to HardCore, HardCore to die :]
GG:2412114
a sory i po siodme twierdzisz ze twoi "kumple" wrocili i naopowiadali Ci ze my cioty jestesmy wszyscy ze caly czas skaczemy do basenu bez roweru i w ogole tak :) ze nikt ine wali zadnych trickow :) tak nie myle sie bo tak napisales pajacu...
k o ł a s zdalniony!!!
wyraźnie nikt mnie nie zaprosil, wiec sie nie wpychalem!
a od nas nikt nie krecil flipow niec sie nie podniecaj jak male dzieko
buahahahahha
i nikt nie mowil ze jestem ciota, co najwyzej chodzilo o ciebie!!! lol
haha
wyraźnie nikt mnie nie zaprosil, wiec sie nie wpychalem!
a od nas nikt nie krecil flipow niec sie nie podniecaj jak male dzieko
buahahahahha
i nikt nie mowil ze jestem ciota, co najwyzej chodzilo o ciebie!!! lol
haha
Paul ja z nim pogadam na gg, ale nigdy go nie ma ;/
k o ł a s czytales poprzednie dwie strony, jak cie ludzie zjeżdzają ze nic nie umiesz?? az taki zaslepiony jestes, ze nie widziesz tego??!!
booze zalosny jestes
PS z szloną 15 nie chce mi sie dyskutowac
buahahahaha
k o ł a s czytales poprzednie dwie strony, jak cie ludzie zjeżdzają ze nic nie umiesz?? az taki zaslepiony jestes, ze nie widziesz tego??!!
booze zalosny jestes
PS z szloną 15 nie chce mi sie dyskutowac
buahahahaha
nie no tak sory masz racje przeciez my nie skaczemy w ogole na rowerze no tak masz racje zadem z tych ktorzy lataja w weekendy do basenu nie potrafi zadnego triczka tylko Ty jestes najlepszy... i twoje worki... a na gadu i na gronie jestem hmm... 10 godzin dziennie... a ja slyszalem ze proponowali ci zeby przyjechac a Ty "nie chciales" bo juz nie bede pisal ze sie wstydziles czy moze bales bo i tak sie wyprzesz tego...
k o ł a s jak nie bylem zaproszony to sie nie wpraszalem!!!!!!!!!!!!!!
jezu czy to tak trudno zrozumiec??!!! jestem wychowana osoba i nie wbujam sie tam gdzie mnie nie zaproszono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezu...
i ja nie mowie o was tylko o Tobie!! czytales te dwie poprzednie strony?? jak cie zjeżdzali???
i posluchaj rady cielaka
pozdro
jezu czy to tak trudno zrozumiec??!!! jestem wychowana osoba i nie wbujam sie tam gdzie mnie nie zaproszono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezu...
i ja nie mowie o was tylko o Tobie!! czytales te dwie poprzednie strony?? jak cie zjeżdzali???
i posluchaj rady cielaka
pozdro