Tak jak w temacie. Jezeli na kompie jest tylko jeden uzytkownik, tzn, jest tylko jedno konto. Da sie nie wpisać hasła tylko jakos je ominac? Jakas kombinacja klawiszy? Pomocy! :>
Psyke102 myslisz, ze go cos to obchodzi ze Ty masz jedno i bez hasla?
Z tego co wiem to nie da sie tego ominac. Mialem kiedys ten sam problem i nie udalo mi sie tego przejsc. Ale jak Ty cos wymyslisz to napisz, przyda sie taka wiedza:)
Nie da się,,, bo xp jest tak zrobiony, że ładuje system dopiero po zalogowaniu,, jeśli się da to utwórz nowego użytkownika (2go administratora) i będziesz miał dostęp do dokumentów pierwzsego.. Inaczej nie ma bata
da sie obejsc :P
podpiac twardy u kumpla do kompa :D
zrobic uzytkownika ( admin) na kompie kumpla, skopiowac go na swoj twardy do windy i przy wlaczaniu winshita powinno ci wyskoczyc ramka z wyborem uzytkwonika
Sprawa jest taka ze kumpel sie przypierdala ze sie da a ja mu mowie ze to nie mozliwe ;/ On powiedział ze mi nie powie jak, a ja chcem to wiedziec jezeli to mozliwe :> Nie chodzi o wyciaganie dysku! Tylko czy da sie ominąc te ****** hasło :P
Raz udało mi się u kumpla przez tryb awaryjny..... Przsy ładowaniu systemu (przed oknem windows) wciskacz f8 .. wybierasz tryb awaryjny... gdy włączy się panel wyboru użytkownika wybierasz administrator i już po bólu.. może to zadziałać, ale wszystko zależy od tego jak masz skonfigurowany system...
Jak sie nie da? Wszystko sie da :P.
Zagogluj w tym kierunku, na jakiejs stronie jest opis krok po kroku.
Jest to troszke skomplikowane, ale mozliwe do wykonania :).
Pozdrawiam
odpal kompa z jakiegos linuxa live(boot cd), zgraj z system32/config pliczek "sam" i potem w jakims sofcie sobie to rozkoduj i masz haselko! ale obejsc bez wpisywania sie nie da, tak zeby miec 'root''a ;)
zrob nowego uzytkownika jak sie da a pozniej jest taki programik co wyciaga haslo z jednego pliczku w windzie nie pamietam jak on sie nazywa majac haslo
wejdizesz poszukaj w google.pl ;P ja z qmplem w wakcje musielsmy wbic sie na innego uzytkownik bo starszy bracik qmpla zablokowal nam nfsa i nie moglismuy po sieci grac ;) to by bylo na tyle