sign fr2

cyc

Post autor: cyc »

GARY pisze:moim zdaniem nie byl to dobry zakup... umiescili fajnego amora kosztem osprzetu....
nie.. amor pewnie jest najdrozsza czescia w tym rowerze ale wzieli go zapwene 2 kontenery i cene im spuscili o 25% w stosunku do detalistów, wiec
montaz go do roweru nie był czymś wielkim.. menadzerowie produktu dobrze pewnie liczyli by wyjsc na swoje :]
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

eee.. serio?? poza tym 25% marzy to sklepy maja, a oni z pewnoscia kupuja je duuuzo taniej :) co nie zmienia faktu, ze na czyms musieli przyciac..
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

Dobra do 3tys dodajmy ok. 500zł na naprawe. Wychodzi 3,5 tys. Czy jest jakiś inny full z pike'iem za 3,5 tys? Nie słyszałem o takim. Jeśli łańcuch Ci przeskakuje to może źle zamontowałeś/wyregulowałeś przerzutke? Jak kaseta na serio jest taka zrypana to proponuje potraktować zębatki pilnikiem. W korbie mojego kolegi pomogło.
p.s. a czy w ramach gwarancji nie można dokonać naprawy?
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

troszke za szybko jak na kasetę;/ nawet jakby nie dbał ja swoją w romeciku moim zakatowałem po ok 3-4 latach a nie czyściłem chyba że wpadł pod wąż albo do jeziorka a smar?? hmm noe kiedyś słyszałem ale to było dawno ja bym z tym na gware poszedł a co z damperem to nie wiem nie wypowiadam sie bo sie nie znam:D

freeride123 dużo wniosłeś do tematu, gratuluję...
to co że za 3 tyś?? ma działać jak każdy nowy rower a nie że do 15 tyś to gówno a powyżej to super działające rowerki;/ ehhh
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
blaster
Kontakt:

Post autor: blaster »

gwarancji na kasete mi nie uwzglednili bo to złuzycie mechaniczne i wałek wogóle ta gwarancja niewiem na co jest jak nic nie naprawiaja nawet głupiej szprychy która połamała przezutka jak sie wkreciła
crag
Kontakt:

Post autor: crag »

Witam,
to ja projektowałem ten rowerk.

Jeśli chodzi o komponenty, to fsaktycznie, z tego co pamiętam to kaseta/ łańcuch były tanmie - SUNTOUR

Z damperem, to nie widziałem, by na sprężynie był gwint
W przyszłym roku bedzie z tego co wiem pełny SRAM

W Krocie żadnych product managerów nie ma i na rowerach to już tam się chyba nikt nie zna (ja tam już nie pracuje)

Co do ramy, to konstrukcja jest napewno bardzo mocna, lecz spawana w chinach z kiepskiego taniego aluminium i ma krzywe tylne chaki

Dodaje poraz wtóry, że już tam nie robie .. naszczęście. Wcałej firmie 1000 osób, może jedna zna się na rowerach , lubi je i ich używa a reszta to kasa kasa kasa... ;/

Pozdr
Leszek
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

a to te rowery można normalnie kupić?
są do obejrzenia w jakis warszawskich sklepach?
pozdro

frango
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

frango pisze:a to te rowery można normalnie kupić?
są do obejrzenia w jakis warszawskich sklepach?
Tutaj typ z Wawyy sprzedaje troche sprzetu. Przypuszczam że można obejrzeć ten rower. Tylko on jakoś strasznie szasta tymi cenami... Raz jest 2999, raz 3100 i sprzedaje go od pół roku około. Zdjęcia wyglądają na sklepowe.
Trekker007
Kontakt:

Post autor: Trekker007 »

crag pisze:Witam,
to ja projektowałem ten rowerk.
W Krocie żadnych product managerów nie ma i na rowerach to już tam się chyba nikt nie zna (ja tam już nie pracuje)
...
Dodaje poraz wtóry, że już tam nie robie .. naszczęście. Wcałej firmie 1000 osób, może jedna zna się na rowerach , lubi je i ich używa a reszta to kasa kasa kasa... ;/

Muahaha.. ale się uśmiałem :P Bo widzisz.. ja robię w Dolinie Muminków jako statysta :P
Chwalisz się rowerkiem, który pięknością to wcale nie jest... to jak żeś go zaprojektował? Wiesz.. wcale się nie dziwię że Cię wywalili :P Rowerek - Nie mówię że jest zły, sam bym sobie taki kupił gdyby mnie było stać. A co do problemów technicznych - złej baletnicy to i rąbek u spódnicy. Problemy
były są i będą. Jak ktoś jest synkiem bogatego tatusia i chce spać spokojniej to kupuje rower za 15.000 albo wiecej.. :) Osobiście mam zwykłego marketowca, który goes like hell ;)
Wracajac do Ciebie Lesiu to uważam że psinco widziałeś, pracujesz w warzywniaku na rogu a papa obciął Ci kieszonkowe :P

pozdroovka 2all! Dużo karbonu na gwiazdkę wszystkim :)

Trekker
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

No ja kase suntoru i lanuch tez tej klasy to sie nie dziw ze po paru miechach takie problemy

Za takie pieniadze ten rower ujdzie

dumper to dupy to tez szybko sie rozwala

skoro myslales ze kupsiz cudowny rower to mowie ci w bledzie chlopie byles
www.mm-foto.pl
crag
Kontakt:

Post autor: crag »

Sądze, że wzieli Cię jako statystę muminka nie bez kozery...
a rowerjak na projekt wysikany na śniegu jest całkiem sprawny.

POZDR.
ODPOWIEDZ