moj filmik
-
- Kontakt:
vandall masz paranoje na punkcie bluzgania czy jak?? mamusia cie nie kocha?? w temacie NIE PISZE co tam jest, czy dirt czy fr wiec sie przymknij!! jezdzisz spx;} ale film wg mnie chałtura, szmira, badziewie i tandeta, nie wspominajac o muzie;( zarzuc wiecej materiałow i inna muze!! polecam crade of filth;))))))
katharsis666 niemam paranoi na punkcie bluzgania ale niewiem po jaki *** odrazu sie trzeba unosic, przeklinac i mowic jakies bzdury.Mama mnie kocha.w temacie moze i niejest napisany rodzaj filmu ale to jest forum i sie czyta posty poprzednikow i jak jest napisane HOPKI to znaczy ze chodzi tu raczej o dirt a napewno nie trial.to ze muza ci sie nie podoba to twoja sprawa ale jej nie krytykuj bo jednym sie podoba a drugim nie . jak sam bys czytal poprzednie posty to bys przeczytal ze niemam ani kamery ani aparatu wiecnie mam wiecej materialu a ten to skrawki pozbieranez calej jazdy.
Lol, wiecie co??? Pierdolicie tak bez sensu że się tego czytać nie da...przynajmniej niektórzy.
Montaż?? Leży, no i co.
Jakość, też dupa, ale wybrzydzacie, więc widzicie co jest na ekranie.
Treść? To co innego, mało pokazane, ale ja tak nie potrafie i jestem pod wrażeniem, zresztą część z Was pewnie też nie umie nic z tych rzeczy...
Muza? Mój Boże, to jestem z najlepszych kawałków szeroko pojętego techno, słyszałem to już daaaaaaaaawno i słucham od czasu do czasu nadal, a wy że złe...NWD 3 też zły?
Ogólnie film jako zaprezentowanie umiejętności ciekawy, ale podstawa to komamera, bitrate, pomysły na ujęcia i monatż :] JHak chcecie nakręcić dłuższy, to będzie to wymagało troche więcej pracy niż nad tym, ale może być warto :D
Montaż?? Leży, no i co.
Jakość, też dupa, ale wybrzydzacie, więc widzicie co jest na ekranie.
Treść? To co innego, mało pokazane, ale ja tak nie potrafie i jestem pod wrażeniem, zresztą część z Was pewnie też nie umie nic z tych rzeczy...
Muza? Mój Boże, to jestem z najlepszych kawałków szeroko pojętego techno, słyszałem to już daaaaaaaaawno i słucham od czasu do czasu nadal, a wy że złe...NWD 3 też zły?
Ogólnie film jako zaprezentowanie umiejętności ciekawy, ale podstawa to komamera, bitrate, pomysły na ujęcia i monatż :] JHak chcecie nakręcić dłuższy, to będzie to wymagało troche więcej pracy niż nad tym, ale może być warto :D
http://dhcyc.pinkbike.com
forum teraz bogate w filmiki powiem tyle ze filmik bedzie z tego co bedzie dzialo sie w ta zime i bedzie polaczeniem najlepszych akcji moich przema i elvisa. teraz mam kamere juz kamere elvis ma sytatyw moze bedzie tez pare fot szerokim katem .Najgorsze jest to ze zamkneli nasz ukochany sk8park jutrzenke i zabraknie z tamtad wielu niepowtarzalnych ujec.
-
- Kontakt: