Witam,
Wiem że takich topiczków były miliony ale mi na tym teraz naprawdę zależy.Prosze o podanie wszystkich tytułów gier z jakimi mieliście do czynienia.Fajnie było by gdyby tytuły się nie powtarzały.Ja podziele się z wami znanymi mi tytułami:
-North Shore Spirit
-Mat Hofmans Pro Bmx
-Dave Mira
-Pepsi Max Extreme Sports
I te bardziej motorkowe:
-Elastomania
-Trial Bike
-Dirt Bike
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
Matt Hoffman's pro bmx dziala... czemu mialby nie dzialac ? :D ten northshore sprint to taka kiepnia ze szkoda gadac... rowery z amorami o zajebliwych skokach a nawet milimetr nie drgaja... ogolnie jakas taka dziwna gra o jezdzie na skladaku
rowery:
pepsi extereme sports- mam to ale jeszcze nie jezdzilem chyba tam rowerem bo to trzeba przechodzic to jest taki jakby wyscig najpierw jedziesz na snowboardzie potem lecisz potem jedziesz 4kolowcem itp
ale z was geniusze jest jedna najlepsza gra motorowa i nazywa się motocross mania !!! motoracer3 i 2 i 1 to gówno przy tym !! ta gra jest jak żeczywistość @!!
Niedawno wyszła gra Downhill Domination nie grałem w to ale podobno niezłe , chociaz jak oglądałem w tv jakis program o grach to grafika taka dziwna troszke :P w tej grze.
A slyszal ktos o grze Alleycat? Ma ktos moze jakiegos linka do niej?
Nie chodzi mi bynajmniej o gierke z '84 roku gdzie lazisie kotkiem (alleycat to gra w której pokonuje sie odcinki tras i wykonuje zadania).
ehh mnie takie gry troszke nudza gralem co prawda w motoracer 2
motoracer 3 ale jakos niepodchodza mi te gry. Gram tylko i wylacznie w Counter-Strike'a 1.5 or 1.6 od ponad 3 lat ! I mi sie dalej nieznudzilo. Czy jest ktos tu co w to gra ??
Ludzie zapodajcie jakimis linkami do tych gierek, bo bym se pociupał, pogoda du duszy, hopki zamokły i nie ma co robić, wiec mozna bylo sobie troszke pociupać na kompie.............